איזה היתעללות

Sweet SuGaR

New member
פפ היא צודקת!

תבינו אנשים!!! אף אחד לא רוצה לגרום נזק לסוסים שלו!!!! בכל סיגנון שומרים על הסוסים הכי טוב שאפשר אז מ=ס=פ=י=ק~! ואין לי כוח לשום ויכוח בפורום כי זה מה שהורס אותו ברור!?

dearanita

New member
סתם שאלה...

למה את חושבת שרכיבה זאת התעללות??? אולי את מתכוונת שהסגנון שלך זה התעללות (את זה גם אני חושב) אבל אני לא חושב שדרסז זה התעללות מהסיבות הבאות : א. הסוס לא יוכל לשרוד בתנאי העולם המודרני ולכן לא עומדת אפשרות אחרת על הפרק מאשר להחזיק אותו בחוות גידול! ב. הדרסז הנכון הוא פיתוח מערכת יחסים של קבלה ונתינה עם הסוס, יחסים של שותפות ולש הרמוניה ג. רוכב הדרסז תלוי בסוס, זהו המקור שלו להנאה ולכן הוא יתן לו טיפול מסור והרבה אהבה אני לא הייתי קורא לזה התעללות!

dearanita

New member
../images/Emo2.gif מה את רוצה ממני לעזאזל?!

אני לא התכוונתי להעליב אותך רק להבהיר לך שרכיבה זאת לא התעללות ... מותר לי להביע את דעתי ואת לא תוכלי להשפיע עליה!

dearanita

New member
ןאת יכולה להסתכל על ההודעה שלך

ולראות למה התכוונתי כי השאלה שלך הייתה "אתה לא חושב שזה נמאס" אז אני לא יענה על זה כי אני די חושב שזאת שאלה רטורית כי גם לי נמאס להתווכח, כל אדם באמונתו שלו יחיה ואם אנשים מאמינים שהסלייד סטופים האלה בריאים לרגלים של הסוס - שיעשה אבל הוא האחראי היחיד לתוצאות... אז מה את רוצה שאני אענה לך יפה על השאלה אם זה לא נמאס? אז התשובה היא שזה כן נמאס. ותפסיקי להתנפל עלי רק הבעתי את דעתי בקשר לכך שרכיבה זו לא התעללות!

כל הכבוד זוהר!! זה ממש התעללות....

אחת המדריכות בחווה שלנו סיפרה לי שקושרים לסוסים את הביצים מאוד חזק ושמשחררים אותם הם מתפרעים כי זה כואב להם וזה מאוד לא נוח!!!!! מסכנים... ווסטרן=התעללות בסוסים!!

©oliv©

New member
רק שתדעו שאף פעם לא קושרים את

הביצים של הסוס...אף פעם!!!!!!! שמים להם רצועה באזור שמה...אבל לא קושרים להם את הביצים! וכל הרכיבה עצמה היא התעללות! מה? אתם חושבים שאינגליש זה לא התעללות? צר לי להודיע לכם..אבל אם תשימו סוס בשטח...הוא לא מבחירתו יתחיל לקפוץ מעל דברים! אז..בבקשה אל תדברו דברים רעים על הווסטרן ואנחנו לא נדבר דברים רעים על האינגליש!

Sweet SuGaR

New member
אמממ דווקא הם כן קופצים לכיף....

ראיתי את זה לא בסרט 1 ולא ב2...

dearanita

New member
הם קושרים לסוסים את הביצים וזה בדוק

אני מכיר רוכב ווסטרן שאמר לי את זה וגם ראיתי את זה בסרט וגם קראתי את זה בספר! אל אל תגידו שזה לא התעללות! לדעתי צריך לאסור את הרכיבה הזאת!!!

Sweet SuGaR

New member
נעם די!!! למה להתווכח!?!?!?!??!

כל אחד רוכב את מה שהוא אוהב!!! אל תמנע הנאה של אחרים.

יש גם את דרסז'!!!

לכל הווסטרנים החסרי הבנה בפורום!!!! אתם פשוט חסרי קליטה! באינגליש יש גם דרסז' וגם קפיצות! אתם יודעים מה זה ד-ר-ס-ז'?-?-?-? אתם פשוט קשי הבנה! דרסז' זה התנועות שהסוסים עושים בטבע בעת ריגוש או משחק רק שבדרסז' הדברים האלו קורים בגלל בקשת הרוכב..!!

Alonosha

New member
חסרי הבנה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo15.gif

אולי אנחנו לא יודעים, אבל ככה
גוד דאם נמממממאס

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

©oliv©

New member
לביוטי היפה......זה טרוט ארוך

פתיחת צעד...את זה אנחנו עושים גם בווסטרן!

למעלה