איזה הישג!!!

rri1

New member
מיכל,אווו - איזה מרגש ומקסים!!!

איזה מדהים תם. איזה מתוקה הנערה. והכי , הכי איזה מדהימים אתם כמשפחה- עצם זה שהוא משתף אותכם במשהו כל כך אינטימי ושכולכם מגויסים ושמחים יחד איתו. פשוט מחמם את הלב...

micmaoz

New member
תודה +בטחון עצמי של אספי

רציתי להודות לכולכם על התגובות החמות והתמיכה :) אני בטוחה שכפי שהיה רגע יפה שכזה גם יבואו רגעים מתסכלים בנושא בהמשך, ואתם עוד תשמעו על כך (הנסיון שלנו מלמד), אבל היה זה פשוט נפלא שהיה לי את מי לשתף גם ברגעים יפים כאלה ולדעת שאתם מבינים את השמחה והגאווה... חתונה פה לא תהיה, אבל אם תם יצבור נסיון ב-איך לדבר עם בנות מבלי "להתפרק" לגורמים", זה יהיה נהדר. זו הסיבה שעזרנו לו לקחת צעד קדימה ולהתקשר אל הנערה מלכתחילה (הוא רצה מאד אבל כל כך פחד שכמעט והתחרט- היינו צריכים לדחוף אותו מעט קדימה, וכמובן שהוא יצא מאושר מכל הסיפור). עכשיו הוא משוויץ ובטחונו העצמי עלה פי מאה השבוע- זה כל כך נפלא לראות התפתחות שכזו אצל נער, שעד כה חשב על עצמו לילד שמן ומכוער, שאף ילדה לעולם לא תרצה להתחבר איתו...(למרות שתמיד ניסינו לבנות את בטחונו העצמי ותמיד אמרנו לו עד כמה הוא חכם, נאה ומוצלח וכו')- הורים לא יכולים לעשות בחיים שלמים לנער בגילו את מה שנערה יכולה לעשות ב-2 דקות ולא יעזור כלום. בכל אופן, תודה מיכל

yonitbrk

New member
אין ספק מיכל

אני קוראת לזה "הטבע", והזמן. לא סתם נבראנו זכר ונקבה . האחד לא יכול בלי השני, אין מה לעשות.

למעלה