איזה הישג!!!

micmaoz

New member
איזה הישג!!!

בסוף השבוע שהיה, תם עשה מה שלא עשה אף פעם... הוא התקשר לנערה!!! כדי לתת לכם רקע- תם יהיה בן 14 בעוד כחודשיים ובנות הן הנושא עליו הוא חושב כל הזמן אבל אף פעם לא היה לו האומץ ל"התחיל" עם ילדה או אפילו לדבר עם ילדה שהוא מחבב. לפני כשבוע, נערה מכיתתו (מהכיתה הרגילה בה הוא משולב ללמוד ספרות) נתנה לו את מספר הטלפון שלה ואמרה לו שהיא עוברת דירה. זוהי נערה שהוא מאד מחבב והתחבר איתה בחודשים האחרונים לאט לאט(היא זו שיזמה את השיחות איתו, אך הוא המשיך לנהל איתה שיחות בכיתה ותמיד בא הביתה מאושר מכך שהיא דיברה איתו). בכל אופן, הוא אפילו לא היה בטוח שזהו המספר האמיתי שלה, אבל החליט לנסות ולהתקשר. עם ברכיים וידיים רועדות תם אחז בפלאפון שלו וחייג את המספר. הילדה ענתה לו ואמרה שהיא באמצע האוכל,ושאלה אם היא יכולה להתקשר אליו כשתסיים. כמובן שהוא אמר שכן. תם התרגש כל כך והיה בעננים בחצי השעה שחלפה לה עד שהפלאפון צילצל (לא היינו בטוחים אפילו שהיא תתקשר, אבל היא התקשרה), הוא אפילו ישב וכתב לעצמו שאלות שישאל אותה לכשתצלצל. השיחה בין השניים היתה מאד קצרה- תם ביישן ולא ידע מה לשאול ואיך לנהל את השיחה, אז כשגמר את מספר השאלות שבדף לא ידע כיצד להמשיך את השיחה וסיים אותה, אבל זו היתה התחלה נפלאה בשבילו- הפעם הראשונה שהוא צילצל לנערה והפעם הראשונה שנערה החזירה לו צילצול. היתה פה ממש "מסיבה" בבית מרוב שתם היה שמח. רק רציתי לשתף אתכם ברגע יפה שעברנו פה. מיכל

yonitbrk

New member
איזה יופי, איזה כיף

כל הכבוד לתם, אחלה גבר שבגברים. כל הכבוד על האומץ... אכן רגע מרגש ויפהפה.

mayarel

New member
מקסים ומרגש מיכל ../images/Emo13.gif

שיהיה לו המון הצלחה עם הנערונת שלו!

קרן ט

New member
מיכל איזה נסיך....

איזה התרגשות.... אכן סיבה גדולה לעשות "מסיבה". כל הכבוד לו על היוזמה והאומץ- זה לא פשוט לאף אחד בגיל הזה.... נסיך אמיתי

מיכל-טעם ההצלחה הראשונה

משאיר חותם טוב לכל החיים , איזה כייף שניסה ונענה. אושרו ודאי מקרין על כולכם וטוב שכך . שיזכה להמשך מוצלח גם כן.

rutimay

New member
מרגש בטירוף!!!!

וואו, וואו, וואו! שיחק אותה, הגבר! מיכל, נראה לי שזו גם הזדמנות טובה לשיחה על הדבורים והציפרים, לא?

micmaoz

New member
הדבורים והציפורים

חחח. תם יודע כבר כל מה שיש לדעת מגיל מאד צעיר. אצלנו במשפחה מתחילים את גיל ההתבגרות בגיל מאד צעיר (את מאמינה שהוא החל את גיל ההתבגרות הפיסית שלו בגיל 7 ?) ועם זה באה גם הסקרנות, כך שהייתי צריכה לערוך שיחות רבות במשך השנים על הנושא. שני הבנים יודעים מה שצריך . עז עכשיו לומד את הנושא בביה"ס פה, כך שגם אם לא היה יודע, היה לומד עכשיו. מיכל

איזה חיוך של אושר יש לי ../images/Emo9.gif

ההודעה שלך שמחה אותי ומילאה בי גאווה כאילו הוא הבן שלי. כל הכבוד לו גיל ההתבגרות מתחיל.

שר19

New member
איזה יופי ../images/Emo23.gif

כל הכבוד על האומץ והיוזמה, תמשיכי לעדכן... חייבת לציין שמאוד ריגשת אותי.

../images/Emo3.gifכמה שזה מצחיק

אני יושב מול המסך ורואה את עצמי באותה סיטואציה.. (כל הגברים אותו דבר) המין היפה הוא כנראה גם המין החזק..

מקסים ומרגש../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מיכלי שמחה בשמחתחם. שתהיה זו רק ההתחלה. נשמע שהנערונת רגישה ומתוקה

וואו! איזה אושר!

מיכל, זה נשמע נפלא ואני בטוחה שהחזה מנופח מגאווה. שיהיה עוד הרבה ימים טובים כאלו! גילי

למעלה