איזה הבדל...

איזה הבדל...

הי בנות יקרות.. הייתי בחמישי בפעם הראשונה אצל ד"ר שיינמן... איזה הבדל זה להיות מטופלת אצל רופא מומחה, שמבין באנדו, ומבין בדיוק מה את עוברת לעומת סתם גניקולוג... חיכיתי לתור הזה די הרבה זמן (לי זה נראה כמו נצח...) ואני חייבת לציין שלא התאכזבתי... הוא היה כל כך מקצועי ואנושי... הוא רשם לי על ההפניה לבדיקה- דחוף, ואמר לי לפקסס את ההפניה שלי למכון רנטגן כדי שיראו שכתוב דחוף ויקדימו לי את התור...
אני עוברת תקופה מאוד קשה עכשיו, הכאבים לא עוזבים אותי בבטן, באגן, בגב, התחושה של דלקות בשתן כל הזמן ועוד ועוד, כל יום אני קמה עם "הפתעה" חדשה.. ומבחינתי זה היה קצת אור, שמי שיושב מולך באמת יודע מה את עוברת... הוא החליף לי את הגלולות ליסמין, והזהיר אותי מפני התופעות לוואי שלהן... שכמובן לא אחרו לבוא... בחילות, הקאות וסחרחורות... וכל זה מתווסף לכאבים בלתי פוסקים... אני עייפה... אני לא ישנה בלילה, ובתוך כל זה מנסה לנהל חיים "נורמאליים" עד כמה שאפשר... הרגשתי את הצורך להחמיא לו

galim29

New member
שמחה שהלכת פסי../images/Emo45.gif

ומטופלת אצלו. רק בריאות

galim29

New member
תשאירי אותי בתמונה../images/Emo24.gif

רוצה לדעת מה קורה איתך. מסיימת שבוע הבא את המבחנים (ואז ישארו העבודות הענקיות, אבל פחות נורא) ואשמח להתעדכן מה קורה איתך.

אורטל262

New member
היי פסי

גם אני מטופלת אצל שיינמן ובפעם האחרונה שהייתי אצלו ממש התרשמתי לטובה, הוא היה מקצועי ויסודי והקשיב לכל התלונות שלי על הכאבים וגם התייחס לכולן והכי חשוב הוא גם עדין בבדיקה ומסביר מה הוא עושה . הוא לא מפספס שום דבר ומטפח בכל בעיה שהעלתי . אני גם החמאתי לו שבוע שעבר אחרי הפגישה ואני אנצל את ההזדמנות ואחמיא לו גם היום :) לגבי הכאבים אנחנו נמצאות באותה הסירה הכאבים הם 24/7 קשה לי ללכת או לעמוד ולא נדבר על זה שישיבה הפכה לבלתי אפשרית כבר ממזמן, הקאות סחרחורות ועוד מיליון בעיות . אני יכולה רק לאחל לך מכל הלב שהלוואי וימצא לך הפתרון הרפואי המתאים לך ושתרגישי טוב במהרה

תודה אורטל ../images/Emo13.gif

אני קראתי את מה שכתבת בפורום לפני כמה ימים, ואני מקווה שהכל יסתדר לטובה בשבילך... מה שלומך עכשיו? מקווה שקצת טוב יותר...

אורטל262

New member
את האמת שלא ‏..

אבל תודה על הדאגה! כמו שרשמתי הסופש היה נוראי וזה המשיך שביום ראשון הקאתי הרבה והייתי ממש מסוחררת ‏,‏ כל יום הכאבים הכאבים שלי מגיעים לרמה חדשה שהכוחות להתמודד איתם מתחילים להיגמר ‏.‏ מה שיותר מוזר זאת העובדה שאתמול בצהריים באמצע המקלחת תפס אותי כאב חד וחזק בטירוף בבטן בצד שמאל וככה זה המשיך איזה 10‏ דקות פשוט הייתי מקופלת מכאב בלי יכולת לזוז ואז זה נרגע אבל מאז יש לי כאבים שם ואין לי יכולת לעשות איתם כלום כי היום אחותי מתחתנת ולא מספיק שהברזתי לה כמלווה בגלל המצב שלי אני לא יכולה לחשוב על אופציה של ללכת למיון ולפספס גם את החתונה.‏ אז אני סובלת בדממה כמו שאומרים

../images/Emo4.gif

מצטערת לשמוע שמצבך לא השתפר...
שום כאב באנדו כבר לא מוזר... ומקווה שתרגישי טוב ותפסיקי לסבול ומהר! מכעיס כמה שהמחלה הזו יכולה לפעמים להרוס משהו טוב... שיהיה המון המון מזל טוב לאחותך!

דפי 30

New member
פסי בתוף!

אני שמחה בשבילך שהיתה לך חוויה נעימה, גם בעיני שיינמן מקסים וסופר מקצועי! זה קטע שדיברת על תופעות לוואי של היסמין שלא חוויתי (אני באמצע-סוף החפיסה השניה טפו טפו טפו שימשיך בלי התקלות...) הייתי שואלת על איזה עוד תופעות הוא דיבר אבל אולי עדיף לא לדעת... מאחלת לך שיהיה טוב ומשמח. לי טפו טפו יש שקט בחודש וחצי האחרונים וזה קסם של חיים... (אחרי שלא האמנתי שזה יכול לקרות...) מאחלת לך שהשקט יבוא במהרה! ולי שהיסמין יחזיקו עד לניתוח באוגוסט אמן אמן אמן לשתינו!!

תודה דפי ../images/Emo13.gif

שמחה לשמוע שלא חווית אף אחת מתופעות הלואי.. באמת עדיף לא לדעת
מאחלת לך שהשקט ימשיך, שהיסמין יחזיק עד הניתוח, ושאחרי הניתוח יהיה לך שקט ארוך מהאנדו

שמחה לשמוע

שמצאת את הרופא שאיתו את מרגישה טוב. אם היסמין לא טובה לך אז למה לא להמשיך לחפש גלולה אחרת....?

תודה זק

שיינמן אמר לי לתת לה הזדמנות חודשיים ואם לא הוא יחליף לי אותה חזרה... אם אני אראה שזה ממשיך להיות בלתי נסבל אני אגיד לו כבר בפעם הבאה שאני רואה אותו שיחליף לי... תודה על הדאגה

למעלה