פסי בריבוע
New member
איזה הבדל...
הי בנות יקרות.. הייתי בחמישי בפעם הראשונה אצל ד"ר שיינמן... איזה הבדל זה להיות מטופלת אצל רופא מומחה, שמבין באנדו, ומבין בדיוק מה את עוברת לעומת סתם גניקולוג... חיכיתי לתור הזה די הרבה זמן (לי זה נראה כמו נצח...) ואני חייבת לציין שלא התאכזבתי... הוא היה כל כך מקצועי ואנושי... הוא רשם לי על ההפניה לבדיקה- דחוף, ואמר לי לפקסס את ההפניה שלי למכון רנטגן כדי שיראו שכתוב דחוף ויקדימו לי את התור...
אני עוברת תקופה מאוד קשה עכשיו, הכאבים לא עוזבים אותי בבטן, באגן, בגב, התחושה של דלקות בשתן כל הזמן ועוד ועוד, כל יום אני קמה עם "הפתעה" חדשה.. ומבחינתי זה היה קצת אור, שמי שיושב מולך באמת יודע מה את עוברת... הוא החליף לי את הגלולות ליסמין, והזהיר אותי מפני התופעות לוואי שלהן... שכמובן לא אחרו לבוא... בחילות, הקאות וסחרחורות... וכל זה מתווסף לכאבים בלתי פוסקים... אני עייפה... אני לא ישנה בלילה, ובתוך כל זה מנסה לנהל חיים "נורמאליים" עד כמה שאפשר... הרגשתי את הצורך להחמיא לו
הי בנות יקרות.. הייתי בחמישי בפעם הראשונה אצל ד"ר שיינמן... איזה הבדל זה להיות מטופלת אצל רופא מומחה, שמבין באנדו, ומבין בדיוק מה את עוברת לעומת סתם גניקולוג... חיכיתי לתור הזה די הרבה זמן (לי זה נראה כמו נצח...) ואני חייבת לציין שלא התאכזבתי... הוא היה כל כך מקצועי ואנושי... הוא רשם לי על ההפניה לבדיקה- דחוף, ואמר לי לפקסס את ההפניה שלי למכון רנטגן כדי שיראו שכתוב דחוף ויקדימו לי את התור...