@_@
המצב המשפחתי שלי יותר גרוע כאן משל כולן =S אתן לא רוצות אפילו לשמוע @_@ אבל אם כבר פתחנו כאן שרשור דיכאון... אז אני אנסה לעודד אתכן עם כמה מהסיפורים הכי גרועים שלי =S קודם כל, אימא שלי כ"כ סתומה שזה מפחיד... היא מאמינה באלוהים ממש חזק ולא נתנה לי לראות אינויאשה כמה זמן בגלל שיש בזה שדים @_@ אלוהים זה קורע אותי כשאני אומרת את זה ככה xD אבל כשזה קורה בבית שלך זה לא כ"כ מצחיק...
היא גם לא נתנה לי לקרוא הארי פוטר כי יש בזה "מכשפות" *-* ולא שום ספר פנטזיה אחר... (לא שזה מנע ממני מלקרוא אותם כמובן XD) והיא שברה לי פעם את כל הדיסקים כשהייתי בביצפר כי היא אמרה שזה מוזיקה עם שדים... =/ (נירוונה ..) וכשהיא שמעה את אלאניס מוריסט היא אמרה שזאת מוזיקה עם כישוף ולא טובה ולכן רצתה שאני אעיף את כל השירים שלה מהמחשב :/ אבל זה היה שנה שעברה.... אחרי שזה קרה, היה לי ריב גדול איתה וברחתי מהבית לשלושה ימים עד שהיא אמרה שהיא נורא מצטערת ולא תעשה את זה שוב... (כן בטח השנה היא המשיכה עם הקטע הזה... אמנם לא עם דיסקים אבל עם הספרים והטלוויזיה :/ קיצר אני חיה בבית משוגעים... אח שלי כבר גדול מספיק והוא כבר ברח מהבית (למזלו..) וכעת הוא בארה"ב

הוא רצה שאני אבוא לגור איתו אבל לא רציתי לעזוב את כל החברות וזה... אמרתי לו שאני אבוא מתי שאני אסיים תיכון

אממ עוד משהו לאוסף המוזרויות - אימא שלי התחתנה לפני כמה שנים עם איזה אידיוט... גם הוא מאמין בכל השטויות האלה... הוא אפילו יותר גרוע ממנו, הוא אומר שסנייק זה גם מהשטן כי יש בזה נחש (נחש בתנ"ך זאת חיה מקוללת כזאת XD).. קוראים לו "סאל" והשם משפחה הוא "לאסאל" חחחחחחחחחח זה קרע אותי!! XD והקטע הוא שהוא שינה את השם משפחה לזה XDD הוא כ"כ אידיוט!! והם רבים כמעט כל יום בצעקות כאלה.... אבל זה כבר לא מפריע לי, שיעשו מה שהם רוצים, שילכו מכות לעזאזל לא איכפת לי :/ וגם את הצד של אבא שלי במשפחה לא הכרתי עד גיל שתים עשרה, אז הכרתי גם את האחים שלי מצד האבא ואת סבתא וסבא שלי... לפני זה היה בעיות בין שני הצדדים במשפחה, לכן לא הכרתי אותם .. קיצר... משפחה מתוסבכת :/ מקווה שזה גרם לך להרגיש טוב יותר !

קראתי את זה שוב ו... זה נשמע כאילו החיים שלי כ"כ הרוסים :/ אבל כנראה שבגלל שחייתי ככה כל החיים שלי למדתי להסתדר עם זה, זה לא מציק לי עכשיו כמו שהיו חושבים שזה יציק לי... yay me?