איזה דכאון

סאנגו

New member
מהמם!

תמונה מהטיול שנתי שהיה... גם של השמש... לא זוכרת אם זה שקיעה או זריחה....

עוד ניצול שירשור!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לסרט הראשון\השני\השלישי של אינויאשה? באיזה שם אני צרכיה להשתמש כדי להוריד אותו שיהיה באנגלית?

את לא חייבת....

אם את נגיד מורידה מין הקאזה אז אין צורך לכתוב את השם אלא רק inuyasha movie וזהו....

Mrs Osuwari

New member
תזהרי

אני הורדתי את הסרט השלישי ולא שמתי לב שזה שני חלקים וגם הנחתי בטבעיות שהכתוביות יהיו באנגלית ויצא לי כתוביות באיטלקית.... סיוט

NOYMAN12

New member
נצל"ש במה - 30.6

משדרים שני פרקים במקום פרק אחד ! - קראתי עכשיו בפורום טלמגה באתר ערוץ הילדים !

NOYMAN12

New member
כמו תמיד ...

בתשע ועשרה רק שמקום זוידס ( בגלל הריטינג הכל כך נמוך ומתסכל....) יש אינויאשה !

Usi Chan

New member
די חמודה!! ;_;

עכשיו גם אני נהיית עצובה! אל תרגישי רע, כולנו כאן אוהבים אותך ונתמוך בך לא משנה מה קרה! הכל עובר! אל תדאגי בגלל כלום! אם את רוצה לדבר עם מישהו. הנה האייסי והמסנג'ר שלי: 298851009 [email protected] את יכולה לפנות אליי בקשר לכל דבר!!! אל תהיי עצובה
ואני שולחת לך תמונה לעידוד!!

limmay

New member
עליי לצין עוד כמה דברים...

יש לי שתי אחויות ואח.. את נשואה ואחת גרושה שגה בבית.. אני הכי אוהבת ומסתדר עם הנשואה..וכשהגיעה זמנה ללכת לצבא גם אני בכיתי! אני זוכרת שהלכתי לבצפר בוכה! ווהמורה שאלה אותי מה קרה ואחרי שסיפרתי לה היא אמרה לי להכין לה ספר עם ציורים שלי כדי לשלוח לצבא... וזה שימח אותי..(הייתי ביסודי ..). נ.ב אם את רוצה ...גם איתי את יכולה ליצור קשר ^_^! [email protected] אם תרצי את הפלאפון..גם אותו אביא לך!

תיצרי אתי גם דיבור כי...

אם האדם הקרוב לי ביותר היה עוזב גם אני הייתי בדאון. אבל אם את תדברי אם מישהי ותגלי שיש אדם שמבין אותך גם את תהיהי שמחה. ההורים רבים כל הזמן אבל אם הם לא היו רבים זה היה די מוזר. דברי, שפכי ומיצדי תבכי באמצע. אבל תמיד טוב לדבר על זה.

Mrs Puff

New member
מבינה אותך..

למרות שאצלי זה הפוך.. אני דווקא מסתדרת עם אח שלי, אבל הוא יושב לי על הוריד. בכל מקרה, תשפכי. אם תדברי עם מישו זה יעזור לך, ואם תדברי עם כמה מישויים, זה יעזור לך עוד יותר, כי כל אחד יעודד אותך בדרך אחרת, וזה עוזר. מנסיון. אם בא לך לדבר, על כל דבר שבעולם, אז הנה האייסי והמסן שלי 327121612 [email protected]

למעלה