איזה דכאון

Usi Chan

New member
אכן

כל מה רותם אהובתי אמרה כאן נכון. אשםר לבקש עזרה ואפשר לדבר עם היועצת {במיוחד כשיש אחת כמו ניבה
}. והכי חשוב זה שאנחנו כאן בשבילך ונשמח לעזור לכל אחת שתהיה לה בעיה! הרי כולנו משפחה אחת גדולה! ^^

זה מוכר לי...

שני האחים שלי לא גרים בבית... עצה שלי? תתעודיי, יש לזה גם צדדים חיוביים, רק צריך לגלות אותם.. אני הרגשתי בדיוק ככה כשאח שלי עזב את הביית... בכיתי מספיר כדי למלא את הכינרת מחדש, אבל אז גיליתי שאפשר לדבר עם ההורים, ואולי אפילו סתם לכתוב יומן, וזה עוזר.

limmay

New member
וואו! את ממש צודקת!

גמני כתבתי יומן! וזה ממש עזר לי! אני ממליצה בחום!

ולן

New member
גמני../images/Emo12.gif...

אבל אני יותר פורקת שם בציורים ושירים מאשר במילים

Mrs Puff

New member
אני כותבת

סיפורים קצרים. כל פעם שאני עצובה עולה לי רעיון וכבר יש לי מלאי קטן של סיפורים קצרים..

ולן

New member
אל תיהי עצובה../images/Emo24.gif...

בואי אני אתן כמה סיבות לא ליהיות עצובה: 1) יש לך אותנו כמובן, הרי תיראי כמה אנחנו דועגות לך ורוצות שתיהי שמחה ומוכנות להקשיב לך כמה שרק תירצי... 2) לי יש אחות ולצערי היא כל הזמן בבית היא מעצבנת אותי
כל היום (מזל שעכיו היא בבצפר אחרת היא היתה הורגת אותי על ההודעה הזו, ואנחנו עוד גרות באותו חדר שתיקלטי... 3) גם ההורים שלי בכלל הולכים להיתגרש
אז תגידי תודה ששלך רק מיתווכחים כך שבקיצור תדעי שהמצב שלך בסדר גמור בהשווה למצבים של אחרים ואפילו לי היו 1000 פעמים שפשוט לא רציתי ליחיות ולכולם יש את הרגעים האלה... כך ש תידעודדי אנחנו פה אוהבות אותך ודועגות לך ועל כל צרה שתיהיה תיפני עליינו .... תיתעודדי כי החיים גם יכולים ליהיות מאוד יפים...

limmay

New member
את צודקת!

אבל לפי דעתי זה די נחמט כשאחיות גרות באותו חדר... מעצבן מאוד..אבל זה עדיף מאשר להיות לבד.. כלומר יש חסרות ויתרונות! כי אני ממש לא אוהבת להיות לבד! אני ממש לא נהנת... אבל זה גם כיף להיות לבד בחדר...זה עניין של אינטימיות..

Bakura

New member
זה טבעי להיות קצת מדוכדכים../images/Emo140.gif

אבל בואי תחשבי על הדברים הטובים~ 1. אחותך תחזור מהצבא, ותהיה בסופי שבוע. זה לא סוף העולם. אחותך השנייה תחזור גם מהמופע שלה, ולא תהיי בדד ((אף פעם, כי יש לך אותנו!! )) 2. הורים רבים? טבעי. אם לא אכפת להם הם לא רבים. לכל בני זוג יש משברים, הם עוברים אותם. אמא שלי צועקת עליי המון, אבל אני יודעת שזה לא ממני. את צריכה להבין שההורים שלך הם בני אדם, ואולי יש משהו מאחורי הקלעים שאת לא יודעת וגורם להם לכעוס כל כך. 3. מה רע בלהיות במחשב? זה מקור מידע בלתי נדלה וחביב. ואת יכולה לספר הכל לנו ^_^
את רואה? בסה"כ, בסוך הכל יסתדר
והמסנג'ר שלי הוא... *נאנחת* [email protected] ואני לא מקלידה אותו שוב! (כן בטח
)

Obake

New member
@_@

המצב המשפחתי שלי יותר גרוע כאן משל כולן =S אתן לא רוצות אפילו לשמוע @_@ אבל אם כבר פתחנו כאן שרשור דיכאון... אז אני אנסה לעודד אתכן עם כמה מהסיפורים הכי גרועים שלי =S קודם כל, אימא שלי כ"כ סתומה שזה מפחיד... היא מאמינה באלוהים ממש חזק ולא נתנה לי לראות אינויאשה כמה זמן בגלל שיש בזה שדים @_@ אלוהים זה קורע אותי כשאני אומרת את זה ככה xD אבל כשזה קורה בבית שלך זה לא כ"כ מצחיק...
היא גם לא נתנה לי לקרוא הארי פוטר כי יש בזה "מכשפות" *-* ולא שום ספר פנטזיה אחר... (לא שזה מנע ממני מלקרוא אותם כמובן XD) והיא שברה לי פעם את כל הדיסקים כשהייתי בביצפר כי היא אמרה שזה מוזיקה עם שדים... =/ (נירוונה ..) וכשהיא שמעה את אלאניס מוריסט היא אמרה שזאת מוזיקה עם כישוף ולא טובה ולכן רצתה שאני אעיף את כל השירים שלה מהמחשב :/ אבל זה היה שנה שעברה.... אחרי שזה קרה, היה לי ריב גדול איתה וברחתי מהבית לשלושה ימים עד שהיא אמרה שהיא נורא מצטערת ולא תעשה את זה שוב... (כן בטח השנה היא המשיכה עם הקטע הזה... אמנם לא עם דיסקים אבל עם הספרים והטלוויזיה :/ קיצר אני חיה בבית משוגעים... אח שלי כבר גדול מספיק והוא כבר ברח מהבית (למזלו..) וכעת הוא בארה"ב :) הוא רצה שאני אבוא לגור איתו אבל לא רציתי לעזוב את כל החברות וזה... אמרתי לו שאני אבוא מתי שאני אסיים תיכון :) אממ עוד משהו לאוסף המוזרויות - אימא שלי התחתנה לפני כמה שנים עם איזה אידיוט... גם הוא מאמין בכל השטויות האלה... הוא אפילו יותר גרוע ממנו, הוא אומר שסנייק זה גם מהשטן כי יש בזה נחש (נחש בתנ"ך זאת חיה מקוללת כזאת XD).. קוראים לו "סאל" והשם משפחה הוא "לאסאל" חחחחחחחחחח זה קרע אותי!! XD והקטע הוא שהוא שינה את השם משפחה לזה XDD הוא כ"כ אידיוט!! והם רבים כמעט כל יום בצעקות כאלה.... אבל זה כבר לא מפריע לי, שיעשו מה שהם רוצים, שילכו מכות לעזאזל לא איכפת לי :/ וגם את הצד של אבא שלי במשפחה לא הכרתי עד גיל שתים עשרה, אז הכרתי גם את האחים שלי מצד האבא ואת סבתא וסבא שלי... לפני זה היה בעיות בין שני הצדדים במשפחה, לכן לא הכרתי אותם .. קיצר... משפחה מתוסבכת :/ מקווה שזה גרם לך להרגיש טוב יותר ! :) קראתי את זה שוב ו... זה נשמע כאילו החיים שלי כ"כ הרוסים :/ אבל כנראה שבגלל שחייתי ככה כל החיים שלי למדתי להסתדר עם זה, זה לא מציק לי עכשיו כמו שהיו חושבים שזה יציק לי... yay me?

enjye

New member
גם אני פעם הרגשתי ככה... P:

שפתאום ככה סתם נמאס לך מהחיים ובא לך לזרוק הכל לזבל..? :( אין לי אחיות גדולות (הלוואי...) יש לי שני אחים קרציות. יום אחד פשוט רבתי עם כולם והרגשתי שכולם שונאים אותי ושהחיים שלי חסרי תכלית או משמעות כל יום באה הביתה משחקת במחשב והולכת לישון וככה עוברים כל הימים, ככה זה הורים לפעמים הם מתווכחים עד שבא היומהולדת של אבא/אמא ואמא/אבא נותנים מתנת יומהולדת ואז נישוקים חיבוקים למחרת "למה קנית לי מתנה ולא חסכת את הכסף למשו מועיל יותר! אמרתי לך לא לקנות לי כלום!
"
בקיצור עכשיו אני כבר לא כל כך כועסת על כולם ויוצאת עם חברות שלי כמעט כל הזמן ככה שהחיים שלי יותר מרגשים (אם זה נקרא ריגוש...
מה שבטוח זה עדיף מבהיה במסך המחשב O.O) מה שבטוח תנסי למצוא משהו שישמח אותך וככה תשכחי מזה-טוב אני לא פסיכולוגית כל כך טובה אפילו אני לא כל כך מצליחה לפתור את הבעיה הזאת בעצמי... P: פשוט תנסי לשכוח. ^^ מקווה שעזרתי, דניאל. [email protected] המסן שלי אם בא לך. ~.^

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אנחנו לא כועסים עלייך ^_^

... אם את מרגישה כל כך רע הייתי ממליצה לך להכנס לגלרייה של קומנת "יאוי שונן איי ותפוחים" , לא יודעת, שאני שם אני תמיד מחייכת כמו אידיוטית ולוחצת על "שמור" בהיסטרייה ^^" זה, כמובן ((*הבעה מתחסדת ומטיפה*)) רק אם עברת את גיל 18! כי הכניסה היא למבוגרים בלבד! ><
תיאורטית. :X בכל מקרה, מה קרה? :-O

היום בתפוז אנשים ../images/Emo180.gif

נגה חיטרון, אמנית בעוגות מלמדת אומנות בעוגות live ב-BlogTV. האירוח יתקיים בשעה 10:00 בפורום אומנות בעוגות למתחילים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות לשרשור האירוח http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1146&msgid=55366563
בשעה 20:00 חברי להקת שייגעצ יגיעו לפורום המעריצים ויענו לשאלות גולשים אתם מוזמנים לשרשר שאלות לשרשור האירוח: http://www.tapuz.co.il/forums/main/viewMsg.asp?id=1092&msgid=55333651
יעקב חיים וינברג, מומחה לפתרון בעיות רגליים, יתארח בפורום קלאבפוט הערב בשעה 19:00 ויענה לשאלות הגולשים בנושא קלאב-פוט לאחר גיל 7, בעיות רגליים, מדרסים, כאבי רגליים ועוד. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=949&msgid=55318924
מחר בשעה 8:00 יתארח בפורום הריון ולידה מוטי גלעם בעל תואר שני בעבודה סוציאלית קלינית, יועץ לנישואין ומטפל משפחתי מוסמך המעביר סדנאות אבהות לאבות שבדרך. אתם מוזמנים! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=110
ארגון תלם מזמין את גולשי תפוז להרצאה בנושא טראומה ומשפחה. ההרצאה ללא תשלום ותתקיים ביום ב' הקרוב בשעה 20:00 , בת.ל.מ. ת"א, סמינר הקיבוצים. לפרטים נוספים: http://www.telem.org.il/lectures_270605.html
הסופר האגדי יהודה אטלס מגיע לענות לשאלותיכם live ב- Blogtv במסגרת חגיגות שבוע הספר העברי. האירוח יתקיים בפורום סופרים ומשוררים צעירים הערב בשעה 19:00. הכניסו שאלותיכם עכשיו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=376&msgid=55381759

נה נה בננה אני מנצ"ש ראשונה../images/Emo3.gif

מה אם התחרות הזאת שאמרנו שתתקיים ב1.7 זאת שצריך לצייר או להגיד מה מוציא מישהו מהתיק של קאגומה היא עדין בתוקף? סתם שאלת ריענון כזאת

למעלה