איזה דכאון

evilihi

New member
דיברתי עכשיו עם אורנג

הם טוענים שהם לא יכולים לראות מכשיר שהתחבר לרשת - מה שנראה לי מוטמטם כי הרי הם חוסמים מכשירים גנובים? בכל מקרה.. הם אומרים שאם סלקום חסמו והגנב ינסה לפתוח את המכשיר לרשת אורנג, הם יבקשו רשות מסלקום לפתוח את המכשיר. אבל יש מלא רשתות פרטיות שפותחות מכשירים אני תוהה אם זה עוקף את החסימה של סלקום ואורנג? בינתיים אני עם האורנג המעפן. אלוהים הוא כ"כ מעפן שאף אחד לא ירצה לגנוב אותו. אתמול הוא נפל 3 פעמים
ולפני כחודש הוא פתאום הראה הכל במצב מראה (הפוך
)

מותר לי

New member
אמאלה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה מכשיר זה??
שימי מראה קטנה בתיק למקרה הצורך

evilihi

New member
3100

פדיחה רצינית. הוא קבור בתיק אני בכלל לא מוציאה אותו אלא זה ממש מצב חירום (יעני לענות לשיחה).

מותר לי

New member
זה הטלפון ה"מתקדם" שלי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פאדיחות עשיתי לעצמי עכשיו

ToryMaster

New member
מכירות את הנוקיה הכחול הקטן?

זה עם הפסים הכתומים בצדדים שלו?

evilihi

New member
נשמע מוכר..

יש לי פה איפשהו את האריקסון הראשון שיצא..בזמנים שסלקום נולדה ופלאפון עלה 2500 שקלים - את כל החסכונות שלי הוצאתי עליו
ובצבא הוא נפל לשירותים...ביחוד בקטע שחששתי שזה יקרה...(בסגנון הקטע ששכחתי את הפלאפון בעבודה שעתיים לפני שהוא נגנב) בהתחלה הוא הבהב בירוק העליז שלו..אחרי זה זה הפך לכתום מהבהב...אחרי זה אדום מהבהב..אחרי זה אדום רצוף..ואחרי זה הוא שבק חיים לחלוטין. וזה עלה 250 שקלים השתתפות עצמית (ימי שנת 98 העליזים). אחרי זה עברתי לאורנג..סוף 99..היה לי את הסטארטק המעפן..ואחרי זה הסמסונג שהיה דווקא חביב עם התאורה החזקה שלו ששימשה אותי הרבה פעמים בתור פנס...ואחרי זה ה3100 המפדח (היה יותר זול בזמנו לסגור את התוכנית של אורנג עם הסמסונג ולשדרג למעפן מאשר להשאר עד סוף התוכנית). ובדצמבר האחרון התחדשתי בנוקיה 73 כי לסלקום היה מבצע...עשינו חבילה של 7 מכשירים דרך העבודה של אבא (שמשלם על 4 מתוכם - ורוצה גם לשלם על המכשיר החלופי אבל מה זה לא נעים לי). מצד שני, אבא משלם על 150 שקלים בחודש של 650 דקות כלולות. אז אני פשוט תקועה

evilihi

New member
את..את...את...

לא מתביישת להודות בזה? בחיי שפידחת את עצמך קשות עכשיו.. יש לך מזל שאת מנהלת ויכולה ל"ערוך" הודעות

מותר לי

New member
זאת אופציה חדשה ../images/Emo3.gif

אבל היא עובדת רק למי שיש לו פורום משודרג דור 3, ולך אין
במילים אחרות- אינשאללה היינו יכולים לערוך הודעות, בינתיים הדבר היחיד שאפשר לעשות איתם זה למחוק

ToryMaster

New member
אני שמחה ../images/Emo9.gif

זה נשמע נורא לא רגיש, אבל אני באמת למדתי בימים האחרונים שברגע שהפסקתי לחשוב על הדברים שאבדו שם כחשובים במיוחד - הם הפסיקו להיות חשובים לי. זה כואב נורא, בעיקר אם אלו תמונות שאת צילמת [אני משליכה את זה על היצירות הכתובות שנגנבו לי פשוט], אבל זה לא סוף העולם, זה הכי חשוב. [עכשיו הגיע הזמן שאבחר סלולארי חדש באמת
]

ToryMaster

New member
אויש ../images/Emo10.gif

בדיוק נגנב לנו המחשב הנייד לפני שבוע, ועכשיו המחשב האישי שלי הלך, עוד לא ידוע אם זה בר תיקון או שחזור. זה הכי כואב, הדברים עם הערך הרגשי בשבילנו. לוידעת, אני למדתי מזה לגבות לגבות לגבות, ולהפסיק ליחס חשיבות כלכ ך גדולה לדברים חומריים.

שוש567890

New member
אויששש מסכנה... מבינה מאד!

(אני חדשה כאן, אז קודם כל הי לכולם! מקוה שיהיה לי פה כיפ..) ובקשר לפלאפון.. אויש אני ממש מבינה אותך, בדיוק לפני שבוע נגנב לי הפלאפון.. זה היה ביגטוק, ופלאפון מאד דפוק אבל היה שם בערך 60 הודעות שהיו הדבר הכי חשוב לי בחיים... זה היה הודעות שחבר שלי כתב לי.. הודעות כ``כ יפות, כל פעם שהיתי עצובה היתי קוראת אותם וזה היה עושה לי כ``כ טוב..‎:-(‎ וגם לפני כמה שנים היה לאחי בר מצוה והיתי נראית ממש טוב, אז התחננתי לאמא שלי שהיא תוציא את התמונות שלי מהאלבום המשפחתי ותתן לי... ואז אבדתי את האלבום.. וזה היה כזה מדכא... כי אין כמו תמונות! לכן, אני ממש מבינה אותך ומשתתפת בצערך...

לאבד ארנק זה יותר נורא.

כן כן, זו טעות עולם להכניס הכל לארנק [החל מכדורים, גלולות מסמכים, קבלות, טפסי החלפה וכו'] ואני לא מדברת על כסף/ כרטיסי אשראי וכאלה.. הבאסה העיקרית זה הכאב ראש לחשוב מה היה שם, מה צריך להוציא מחדש, איך מוציאים, איך מבטלים... בעעעעעעע בערך כל החיים שלי ושל אמא שלי נמצאים בארנק, וגנבו לה אותו ביום שלישי

שמתי לב שנאחסים קורים לכולם כנסו

אני שבוע שעבר הייתי באוניברסיטה פרצו לי לאוטו שברו חלון וגנבו לי את הרדיודיסק המצויין שלי אז הלכתי לשים למחרת חלון חדש וכשחזרתי הביתה נכנס בי אוטו בדלת הצדדית ליד הנהג, 10 ס"מ ממני......ועכשיו צריך להחליף דלת

evilihi

New member
טוב, נשברתי!

משנה רשמית את הנושא של השרשור לנאחסים שקרו לי השבוע/בזמן האחרון! יאללה, לשרשר!

למעלה