איזה דכאון

evilihi

New member
איזה דכאון ../images/Emo10.gif

גנבו לי את הפלאפון. אני יכולה להתנחם בזה שלא עשו שיחות יוצאות. הוא פשוט לא זמין. מי שמצא/גנב אותו כיבה את הבטריה כי היא מוטענת במלואה. הבאסה שלי זה הקישוט המיוחד שהיה עליו. התמונות שהיו עליו. והכרטיס זכרון של ה2 גיגה שלו. הכל ניתן לשחזור - אני נוסעת לצרפת בעוד חודש אז אני אקנה קישוט חדש, כרטיס אני מקסימום אקנה, אבל התמונות...איך אני אשחזר את התמונות? מכשיר בן פחות מחמישה חודשים
זקוקה לעידוד...

טל205

New member
אוייש מסכנה

לאבד פלאפון זה באמת באסה אמיתית... תנחומי

evilihi

New member
זה לא לאבד

זה נגנב. אני מתנחמת בעובדה שזה היה צמוד לנגן החדש שלי באותו תא ולא נגעו בנגן. פלאפון אני אקבל חלופי, יש ביטוח. אבל הנגן שווה 1800 שקלים ואין ביטוח. אבל עדיין..התמונות שלי
כל השאר ניתן לשחזור - מספרים, שירים, אבל התמונות...

טל205

New member
נסי

לשלח הודעה לגנב על חשיבות התמונות... לכי תדעי,אולי רחמיו יתגברו עליו.

evilihi

New member
המכשיר אינו זמין

מי שגנב אותו כיבה אותו ו/או הוציא את הסים כדי להשתמש במכשיר בלבד. לא נעשו במכשיר שיחות בשלוש שעות שעברו מאז שהוא נגנב עד לרגע שבו הודעתי על הגניבה. הבטריה מוטענת במלואה לכן אני יודעת שהוא כבוי רק כי כיבו אותו. יש במכשיר SMS עם האימייל שלי. ויש בו כרטיס 2 גיגה עם תמונות. אני מנסה לעקוב באתר יד 2 אולי מישהו יפרסם אותו שם. המכשיר אינו זמין - מקבלים ישר את ההודעה הוא אפילו לא מצלצל. איזה יאוש

טל205

New member
גנבים

בדר``כ מנסים גם להוציא שיחות... היית צריכה לשלח לו הודעה מיד... טוב,זה כבר חלב שנשבר.. איזה סוג מכשיר זה היה? כמה עולה מחודש מהביטוח?באיזו חברה?

evilihi

New member
מכשיר בן פחות מארבעה חודשים

N73 2 גיגה כרטיס שעלה בנפרד.. סלקום... קישוט מיוחד משתלשל ממנו... אין לי מושג על מחודש או חלופי..אני יודעת שיש להם מחסור במכשירים האלה אחי עוד מחכה לחלופי על המחודש הדפוק שהוא קיבל לפני כחודשיים
כמו שאמרתי הגנב כנראה רצה את המכשיר.. לשם דוגמה לפני כשנתיים וחצי לאמא שלי גנבו את האורנג ורק אחרי שעשו חגיגת שיחות לאוקראינה אורנג גילו וחסמו אותו (700 שקל נזק של שיחות). שוב, מה שהכי חבל לי זה התמונות. שירים אפשר לשחזר. את כל המספרים יש לי באורנג הישן. כרטיס זכרון חדש אפשר לקנות. אבל התמונות
כל כך עצוב לי

טל205

New member
ראשית

כיוון שזה מכשיר דור 3 יש אפשרות לסלקום לחסום אותו לשיחות כך שהמכשיר יהיה עקר.. לפתוח אותו לאורנג הוא לא יוכל כיון שרק סלקום יכולה לעשות זאת.מה שתרויחי בזה, שהזיהוי של המכשיר באתרי מכירות של יד שניה יהיה לך קל יותר. גודלאק.

evilihi

New member
הם חסמו אותו לשיחות

אבל המכשיר..אפשר פשוט לשים סים אחר לא? או שיש אפשרות לחסום מכשיר לגמרי??? יש לי את הסיריאלי שלו איפשהו (כל הערכה+הקופסה). אני עוקבת אחרי המכירות ביד 2 כבר שעתיים מאז שזה התחיל. יש אפשרות לפרוץ מכשירים - בעזרת קודים מהאינטרנט. עשינו את זה לנוקיות 6100 רק שהם לא דור שלישי
איזה עוד אתרים חוץ מיד 2 אני יכולה לבדוק?

evilihi

New member
ומה שעוד מטריף אותי

שמרתי עליו בטירוף - אף שריטה - מצב חדש לחלוטין. מעולם לא נפל. לא נחבט, יש לו מגן מסך דקיק. והיום היתה הפעם הראשונה ששכחתי אותו בעבודה ואפילו חזרתי לקחת אותו. נו, אולי זה היה רמז לבאות...מעולם לא שכחתי אותו בשום מקום!

טל205

New member
כשזה צריך לקרות

זה יקרה גם אם תהיי הכי שמרנית שבעולם. אגב,אפשר לפרוץ כל מכשיר עם קוד אך את מכשירי הדור 3 רק החברות יכולות לפרוץ. מקווה שתמצאי אותו אך אל תבני על זה.

מותר לי

New member
היי לך ../images/Emo39.gif

לאבד מכשיר זה ממש לא כיף, במיוחד בידיעה שגנבו לך
לגבי הסיריאלי- אם קנית את המכשיר במרכז שירות הסיריאלי נמצא גם אצלם. לגבי המכשיר- אני לא יודעת אם אפשר לחסום אותו (בניגוד לסים...), אבל ברגע שדיווחת על גניבה אז כל ניסיון של הגנב לעשות משהו עם המכשיר במרכז שירות (לפתוח סים למשל, לטפל בתקלות וכו') המכשיר יוחרם לו. מאחלת לך שתמצאי אותו, בכל דרך שלא תהיה

evilihi

New member
אמרו לי ככה

שהמכשיר יחסם לסלקום אבל אורנג יפתחו אותו בלי בעיה
הגנבים בסלקום רוצים 800 שקלים על מכשיר חדש! וזה עוד אחרי תשלום ביטוח והנחה של 20 אחוז. אני כ"כ עצבנית יוצא לי קיטור מהאוזניים. ולא לשכוח עוד 150 שקלים לכרטיס זכרון. סלקום הרמאים האלה פשוט מעצבנים אותי..עוד שנה וחצי של תשלומים בלי אפשרות יציאה, על מכשיר שאין לי. כולל 650 דקות חודשיות שאני פשוט לא אשתמש בהן
אני מבחינתי חזרתי לאורנג שלי. הסתדרתי עם הענתיקה 3 שנים נסתדר גם בהמשך (רק מה, קבור בתיק, כי הוא כ"כ ענתיקה שזה באמת פדיחה להסתובב איתו). לפחות אותו אף אחד לא יתאמץ לגנוב כי הוא באמת מכוער, ישן ודפוק. למה למה למה לא השארתי אותו אתמול בעבודה וחזרתי לקחת אותו
רוב החומר היה מגובה. אבל היו שם תמונות אישיות שלא הספקתי לגבות מהשבוע האחרון, כולל איזה אירוע שהייתי בו. פשוט...כואב

מותר לי

New member
מאד מבינה אותך...

לגבי התשלומים של המכשיר- ההגיון שלי אומר שצריך להמשיך לשלם עליו... תחשבי שאת קונה מקרר, אומרים לך שהוא עולה 5000 ש"ח (סתם המצאתי סכום, לא יודעת כמה עולה מקרר), את אומרת שאין לך 5000 ש"ח ביד, אז אומרים לך "סבבה, אז נבוא לקראתך ונפרוס לך את ה-5000 ל36 תשלומים כדי שתוכלי לשלם עליו". אחרי חצי שנה מהיום שהתחלת לשלם- פרצו לך לבית וגנבו את המקרר... אז תפסיקי לשלם את התשלומים שפרסו לך? אני לא יודעת איזה ביטוח יש לך (רק תיקונים או גם אבדן/גניבה), אבל תמיד כשחותמים צריך לקרוא את האותיות הקטנות... המכשיר שנגנב אני מאמינה ששוה הרבה יותר מ-800 ש"ח, ולא נראה לי שגם בפלאפון/אורנג' יחלקו לך מכשיר חינם תמורת מכשיר שנגנב. (אני יכולה לברר לך את העניין הזה, במקרה אני לקוחה של שתי החברות
)... מתסכל ומעצבן לגמרי

מותר לי

New member
שהמכשיר השני יהיה מוזל יותר ../images/Emo13.gif

את משלמת על מכשיר בדיוק כמו זה שנגנב לך, אך בסכום הרבה יותר נמוך!

מותר לי

New member
כן, ו...

ביטוח רגיל ואחרי 5 שנים הטלפון מתקלקל... אז שוב יוצא שמשלמים על הביטוח יותר ממה שמשלמים על התיקון... זו אחת הסיבות שאני רוצה להפסיק את הביטוח מול פלאפון ואורנג'...

מותר לי

New member
ביררתי לך ../images/Emo8.gif

N73 באורנג': במידה ויש לך אחריות רגילה (תיקונים וכו'), אז במקרה של אבדן/גניבה צריך לשלם על המכשיר מחיר מלא אם יש אחריות מורחבת, יש שהתתפות עצמית של 990 ש"ח (ציינו שהמכשיר עצמו עולה 3000 פלוס...) בפלאפון לא יכלתי לברר על N73 (לא עובדים עם נוקיה), ולכן ביררתי באופן כללי על מכשיר דור 3: אם יש אחריות בסיסית אז משלמים מחיר מלא במקרה של אבדן/ גניבה ובאחריות כוללת ההשתתפות העצמית נעה מ-500 ש"ח ומטה (עד אפס), כאשר בשלש שנים הראשונות לא ייתכן מצב של השתתפות עצמית אפס... שאלתי את הנציגה אם לדג' קניתי מכשיר דור 3 והוא נגנב לי אחרי חצי שנה, וענתה שסכום ההשתתפות יהיה קרוב ל-500 ש"ח (לא יכלה לתת תשובה מדוייקת כיוון שלא נתתי לה סוג ספיציפי של מכשיר...) יום מקסים לך
אשמח לשמוע עדכונים

למעלה