איזה דיכאון.

Athaclena

New member
מה, בגלל הטסט?

תספרי לנו! ובכלל, אנחנו פה בשבילך...

snooPPiT

New member
בדקה השניההה............

הסיט לי את ההגה זהו, זה היה אבוד מראש אני יודעת שנכשלתי ידעתי שאני אכשל אפילו לא צריכה לבדוק את זה כדי להיות בטוחה בע אבל זה רק מחזק את כל מה שידעתי שאני

Athaclena

New member
אני לא יודעת איך את נוהגת

אבל כישךון בטסט ראשון זה הדבר האחרון שמשקף משהו. מלא אנשים נכשלים בטסט בגלל שמכשילים אותם. יש אנשים שיודעים לנהוג, ומגיע להם לעבור וזה לא קורה. אני אישית עברתי בראשון אף על פי שלא הצלחתי לחנות והייתי צריכה לנסות שוב (למה? אין לי מושג), אני עדיין לא בטוחה אם מגיע לי להיות עם רשיון. אח שלי עבר בשלישי אאל"ט וסביר מאוד שהוא יותר טוב ממני... וידיד שלי הלך לישון באמצע טסט, פשוט נרדם על ההגה. אז תתעודדי, תחייכי, קבלי פרח
ופשוט לכי לנסות שוב! תלמדי את הטסטרים האלה מה זה להכשיל אותך! Get up and fight!...

snooPPiT

New member
Thank You so much, sweetie ../images/Emo23.gif

פשוט נמאס לי מזה כל כך .... זה אומר שעכשיו צריך לחכות עד אחרי פסח בשביל טסט שני הייתי כזאת לבנה בקושי נשמתי לפני שנכנסתי לאוטו חחחח איזו דבילית

p i n g o

New member
זה לא אומר כלום....

הטסט הראשון שלי היה ביום הכי גרוע בשנה שזה יכול להיות. אם זה לא מספיק הייתה לי טסטרית שידועה כאחת שמכשילה. ואם גם זה לא מספיק, היה לה מתלמד מאחורה!!! בטסט השני הייתי לחוץ כמו שלא הייתי לחוץ בחיים שלי. הלך לי בסדר אבל באמת שלא משהו. ועברתי. אז קחי את זה בקלות, ואז מה אם צריך לחכות עד אחרי פסח? אומנם זה מבאס אבל תחשבי על זה ככה שתוכלי בינתיים לנוח ולשפר את הנהיגה (למרות שאני בטוח שאת מצוינת!). שיהיה המון
לפעם הבאה!

snooPPiT

New member
@@#$%

No matter how much you love somebody, you'll step back when the pool of their blood edges too close. Agree ? We Are ALL first-degree Murderers.​

../images/Emo12.gif מה?

לא נסחפנו קצת? קצת הרבה? קצת הרבה מאוד? או בקיצור: סליחה, אנחנו לא קצת גולשים? (פרסומת סמוייה
)

Athaclena

New member
אאוצ'

תקחי נשימה ארוכה... תרגעי... תעשי יוגה... תפסיקי להפחיד אותי ככה! אמא'לה
. ואני מכחישה את היותי רוצחת מכל סוג שהוא (חוץ מרוצחת סטייקים, וזה קצת שונה)

snooPPiT

New member
מצטערת אם הפחדתי מישו ..=O

סתם כל מיני תובנות שאני קוראת בספרים של צא'ק ..
The trick to forgeting the big picture is to look at everything close up. REality means you live until you die. The real truth is nobody wants reality. There are only patterns, patterns on top of patterns, patterns that affect other patterns. Patterns hidden by patterns. Patterns within patterns. If you watch close, history does nothing but reapeat itself. What we call chaos is just patterns we haven't recognized. What we call random is just patterns we can't decipher. What we can't understand we call nonsense. What we can't read we call gibberish. There is no free will. There are no variables. Etc.. and of course... ©Chuck Palahniuk [the author of fight club]​
סורי על הקדרות ...=O עוד לא התאוששתי אני אכתוב הודעה משובבת בהמשך, מבטיחה

Athaclena

New member
לא קראתי fight club...

בכלל יש לי חור בהשכלה בכל נושא חוץ ממדע בדיוני ופנטזיה. האמת, זה לא נכון. גם במד"ב ופנטזיה יש לי חורים בהשכלה... (במיוחד בסרטים. לא ראיתי 2001, בלייד ראנר, חולית...) די עם הביאוס הזה! if life seems jolly rotten, there's something you've forgotten, and that's smile and dance and laugh and sing

למעלה