איזה דיכאון!!!

איזה דיכאון!!!

סולקתי מבית ספר!!! המנהלת הארורה הזאת! אני אכנס בה! אה, ויש לי שאלה: מה עדיף??? דיסק של ג'ניפר, או של אוונסנס??? אני מתה על שנייהם!!! כי יש לי יומולדת מחר.

nuzbar

New member
../images/Emo77.gifמ-ז-ל ט-ו-ב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

ו... ברור שדיסק של ג'ניפר הרבה יותר שווה!!!!!
למה סולקת מבית-ספר???...

מזל טובבבבבבבבבבב

למה סולקת מביצפר???? BTW אנשיםםם אנשותתתתתת יום חמישי יש לי יומולדת חיחי

אני מושעית מביצפר עד מחר

אה ומזל טוב ליומולדת זה היום נכון?? היום גם יומולדת לסאם ניקסון המושלם מפופ איידולללללללל חולהההההההה עליווווווווווווווווווו מדברים על ימי הולדת... שירה הזמנתי בטעות את אסנת!! חחחחח כאילו דיברתי על היומולדת והיא הייתה מאחוריי ואז היא כזה: אה את עושה יום שישי?? יופי אני יבוא מה את רוצה מתנה?? אתם יודעים מה טוב כשמשעים אותך מביצפר??? גם אין לי עכשיו שעתיים צרפתית וגם אני יוכל לראות ב1 ת'שידור החוזר של אהבה מעבר לפינה חחחח ייאייייי יהודההההההההההההההה... אבל עד שזה יתחיל אני צריכה לשבת פה ולשמוע ת'מנקה מדברת לעצמה... מי שאונליין שישעשע אותי ווההההההההההההההההה

למה סולקתי?!? הנה התשובה!

דיברתי אם חברה שלי,ואמרתי לה על מסעדה סינית בשם מייקי. ונער מהכיתה המקבילה שמה אותי. קוראים לו יקי. הוא חשב שאמרתי יקי קקי, אבל זה לא נכון! מי יגיד דבר כזה?!? והוא הלשין עליי!!! בכל זאת הוא ילד מגעיל!

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifחחחחחחח

יקי קקיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חחחחחח לכמה זמן סילקו אותך? ומזל טובבבב

היה לי יקי בכיתה א' נראה לי וקראנו

לו יקי קקי חחחחחחחחחחחחחחחחחח ולבעל של אורית מאהבה מעבר לפינה קוראים יקי *ייאייייי שירה בזמן שאתם למדתם צרפתית אני ראיתי את יהודה לויייייי חיחחיחי יייאייייייייי* והשהו *השעו? LOL* אותי בגלל משו דומה... המורה לספורט חושבת שקראתי לה מטומטמת!!!!! אבל אני לאאאאא!! אמרתי לה שהז מטומטם מה שהיא עושה!! יש הבדל!! ויש כיתה שלמה עדים אבל המורה לספורט זונה בת זונה מפחדת להודות שהיא טעתה אז היא לאאאאא תשאל אותם!! חפיףףףףףף רק עד מחר בבוקר *אם ההורים יבואו לביצפר חחחח.. הם בטח יבואו*

יאיייייייייייייייייייי שווה

בבצפר שלנו לא משעים אנחנו משעים את עצמנו....

חחחחחחחחחחח איזה בצפר דפוק..

אצלנו מקללים חופשי מורים מקללים תלמידים ותלמידים מקללים מורים.. וכוווווווווווווולם בסדר עם זה..

למעלה