איזה גרסה תקראו?

Dana Argamen

New member
בריטית

האמת לא משנה לי אמריקאית או בריטית אבל אם כבר קוראים עדיף לקרוא ת'מקורי, אני קוראת את שאר הספרים בגרסא הבריטית בלי בעיה אז כמעט בטוח בריטית =] *תודה לאל שנסעתי לאנגליה בכל כיתה ח'
*

אני אקנה את האמריקאית כנראה, למרות שהייתי

יכולה להנות דווקא מהגרסה הבריטית, אני לא יודעת לדמרי מה ההבדלים בין הגרסאות. עד עכשיו קניתי ישראלי ואמריקאי ואני אוהבת את הכריכות שלהם, אז אני מניחה שאני אמשיך בזה.

ToryMaster

New member
בריטית, כמובן

למה? כי זו ה"שפה" שאני רגילה אליה. כי חבל לי על העצים שמתים בשביל עוד עמודים מיותרים. כי זה יותר מאגניב.

את הגירסה בתמנית.../images/Emo11.gif

מכיוון שאין לי מושג בתמנית, ועד כמה שידוע לי על תימן, אין להם תקציב לעמוד אפילו של אחד מהספרים, אז אני אמתין בסבלנות שיצא אחד כזה. וכמובן באותו זמן אני מקווה גם ללמוד תמנית.

the ror

New member
חחחחחחחחח.....רוצה שיעורים פרטיים?חחח

לא שאני יודע אבל סבתא שלי תשמח...(אם תצליח להבין אותה...חח)

אני אלמד אותך../images/Emo3.gif

שמע ביטוי: "היא יעדר מה בכי -צורו" (ב"בכי" מדגישים כזה את הכ' עם החיך) שזה בערך .. אומר .. : סתום ת'פה .

ToryMaster

New member
תקנון. הפורום.

שזה בערך אומר: קראי את תקנון הפורום בצד ימין של הפורום, ובמחילה מכבודך הימנעי מלדבר ככה אל גולשים בפורום.

חחחחח לא,לא הבנת !!

שוב פעם יצאתי ככה
לא אמרתי לו לסתום את הפה #$^&*^%*^ רק אמרתי לו מה הפירוש של המשפט,למה ישר סוקלים כאן
התכוונתי שהמשפט מכוון לאנשים שמדברים יותר מדי , אז כאילו לצרור את המילים בצרור ,או משהו כזה
שבמילים שלנו:לסתום את הפה .

אממ..../images/Emo181.gif

יש לי אנגלית טובה מאוד, אולי אפילו יותר מעברית אז אני מעדיפה את הבריטית למבוגרים, עם הקמע של סלית'רין

רק אמריקאית בל"נ

בלי קשר לכריכה, הפונט בגרסא האמריקאית טוב יותר (בשבילי), הכתב יותר גדול והשורות יותר מרווחות. בבריטית הכל קטן ומצומצם... מניסיון ראיתי שהרבה יותר קל לי לקרוא כשהכל מודפס בצורה ברורה ומרווחת. גם בעברית זה ככה, ואם אני כבר קוראת בשפה זרה אז אני לפחות אני אקל על עצמי כמה שאפשר.. וזה ממש לא מעניין אותי מה הסוג של האנגלית... בשבילי זאת אותה צרה ולא משנה כמה היא נקיה ומקורית...

uw213

New member
אמריקאית, אם בכלל אנגלית

אני לא בטוח שהאנגלית שלי מספיק טובה, למרות שאני קורא את הספר הראשון באנגלית (גרסא בריטית) עכשיו, ומבין בערך. אבל זה לא כמו לקרוא את הספר השביעי, גם כי הראשון הרבה יותר פשוט וקצר ובעיקר כי אני מכיר את העלילה שלו כמעט בעל פה. קיבלתי תלושים מכל מני אנשים לבר מצווה שלי, ובמילא אני לא יודע מה לעשות איתם אז אני אנסה לקרוא את הספר באנגלית. החלטתי לקרוא באמריקאית כי הכתב הקטן והצפוף בגרסא הבריטית די מתסכל, הכריכה באמריקאית יותר יפה ובעיקר כי יש גם ציורים בראשי פרקים שיכולים לעזור לי להבין.

Dave2D2

New member
בעיקרון עברית

כי אני לא הכי טובה באנגלית, אבל אם אחת יצא לי אני אקרא את הבריטית.

ברור שעברית ..

זה ספר אחרון , כאילו שאני אקח סיכון , אני רוצה לקרוא על הפעם הראשונה , ולהבין הכל לפרטי פרטים ..

אני

אקרא את הגירסה העברית כמובן עד אז, אני יסתגר בביתי הקטן וירביץ לכל מי שיתקרב אליי (אל תנסו אותי)

למעלה