איזה גרסה תקראו?

איזה גרסה תקראו?

אני מאוד קנאי בקשר לדבר הזה ומעניין אותי לדעת מה אחרים חושבים ומה אחרים יקראו. איזה גרסה של הארי פוטר 7 אתם תקראו? * בריטית - כריכת הארי , רון והרמיוני מתפלשים בזהב * אמריקאית - כריכת הארי מרים את ידו וביד וולדמורט גם כן. * ילדים * עברית - אנחנו מחכים עד חנוכה *אחר - ___________ אני , למשל, קורא את האמריקאית , גם כי את כל הגרסאות עבר קראתי באמריקאית (למרות שעד לפני חודשיים חשבתי שהן הבריטיות חחחחחח) , גם כי זה מוכר לי יותר וגם כי באמריקאי הפעם יש הפרש עצום בין מספרי הדפים - נראה לי מעל 100 עמוד נוספים. ומה איתכם?

LiRs Lullaby

New member
אין לי מושג............

אני נורא רוצה לקרוא את הגרסה הבריטית אבל אני מעדיפה את הכריכה האמריקאית...... נראה לי שאני אקנה את הבריטית, אדפיס את הכריכה האמריקאית ואעטוף את הספר... אבל נורא חבל לי על הציורי פרקים
הם כאלה מעניינים וחמודים

Guid

New member
עברית כנראה...

אבל אני בטוח שאני אתפתה ואקנה את האמריקאית כשזה יצא... מה שבטוח- לא בריטית!

Mr Sinister

New member
מה שיהיה בחנות[אמריקאית או בריטית]

ותיקון קטן - העטיפה של הארי, רון והרמיוני מוקפים בזהב היא הגרסא הבריטית לילדים. הגרסא השנייה[שההבדל היחיד הוא בעטיפה] זאת העטיפה שעליה רואים את התליון שRAB השאיר במערה, וזאת הגרסא למבוגרים.

DearPrudence

New member
בריטית../images/Emo41.gif

אם כבר אני קוראת באנגלית, אז עד הסוף:] את הציורים מהגרסא האמריקאית יהיה לי שאני אקנה את הגירסא העבריתP:

אנה92

New member
מה שיהיה בחנות =]

לא ממש אכפת לי... העיקר שיהיה את השביעי בחנות

noosh

New member
בריטית, כמובן

אני לא קוראת באמריקאית כשיש לי אלטרנטיבות
ואני מקווה שזו תהיה כריכת המבוגרים ולא הילדים. אני אקרא את זה שוב בעברית, כשזה ייצא, כמובן.

Deathler

New member
100 עמודים יותר?

איך ולמה? אני בכל אופן הולך על הבריטית כי זאת השפה האורגנלית בה הוא נכתב.

מה יא

New member
מה שיהיה בחנות../images/Emo96.gif

אני מקווה שזה יהיה הילדים, זה עם הציורים של מרי גראנדפה (משהו דומה). אותה אני הכי אוהבת. אני לא בטוחה אם זה הילדים או המבוגרים, אבל זה עם הוגוורטס על הכריכה. ובעברית, ברור.

Jemma7

New member
אנגלית, מה שיהיה בחנות

האנגלית שלי צולעת ואני אשב שעות עם מורפיקס, אבל עד חנוכה זה ממש הרבה יותר מדיי.

ZoHaRoT

New member
הבריטית../images/Emo4.gif

רציתי את האמריקאית אבל אח שלי רצה לקנות את הבריטית.... אז הזמנו
וכמובן שאני אקנה ואקרא בעיברית כשיצא!

black robe

New member
עברית.../images/Emo63.gif

למרות שאני כבר לא יכולה לחכות, ולמרות שהאנגלית שלי די טובה, בכל זאת עברית זאת שפת אם ויותר קל לקרוא בה מאשר באנגלית (אמריקאית/בריטית- לא משנה) ואני לא מעוניינת להרוס לעצמי את הספר האחרון בסידרה, כי אם תהיה איזו מילה שאני לא אבין, אז אני לא רוצה ללכת כל הזמן למילון כי זה מעצבן, אז אני פשוט אעבור עליה ולא אבין אותה (או שאבין אותה מהמשפט עצמו, אבל זה יהיה באופן נדיר) וככה אני לא אבין הרבה דברים וזה יהרוס לי את הספר (האחרון) ! אז אני מעדיפה לחכות לחכות, ואני יודעת, אני אסבול קשות עד חנוכה, אבל זה מה יש, לפעמים צריכים לוותר ולא תמיד מקבלים מה שרוצים בזמן שרוצים. אבל אחרי שאני אקרא בעברית, אני אקנה את האנגלית (בריטית/אמריקאית- לא משנה), אבל הפעם יכול להיות שאקנה את הבריטית כי זאת שפת מקור ויש לי כבר את החמישי והשישי באמריקאי, אז הפעם אני אנסה את הבריטי, והלוואי שיהיה להם גירסת מבוגרים!

InBaR 85

New member
עברית..

אני מודה שהמתח יהרוג אותי אבל אני לא יודעת עד כמה האנגלית שלי טובה..ואני לא רוצה שתהרס לי הקריאה הראשונה והקדושה
וואי עד חנוכה זה המון

למעלה