איזה גרוע גוניור,

Bull Shit

New member
אני איתך..

גם נאתכו משחק לא משו בכלל.. כל הזרים לא משחקים היום מי יודע מה.. ואנחנו מתמזמזים יותר מידי עם הכדור בחצי שלנו.. עד שאנחנו עוברים את החצי יש לפחות 10 מסירות בין שני שחקנים.. למה הם לא מתחילים לתקוף?! ראיתם איך לוזון צועק מהיציע?!

RAFI THE NIGGER

New member
לגבי גוניור

הוא ךא יסיים את העונה.ישלחו אותו הביתה. הוא לא זז. ומהירות אי אפשר ללמד.יאללה יוחזר אוגבונה לאלתר!

Bull Shit

New member
איפה אוגבונה איפהה..

חולה עליווו.. השחקן השני המועדף עלי אחרי אלימלךך.. לכל הרוחותת לאן הלכת??? למהה?!?!???!? תראה מה השארת מאחור חבורת דבילים עם זרים... אחח.. עצוב עצוב..

Bull Shit

New member
עכשיו?

הוא תמיד היה טוב.. וכולם אמרו את זה.. אלה שזילזלו בו עכשיו בוכים..

RAFI THE NIGGER

New member
חחח יזרקו אותו

ובדרך גם את לוזון .חכה ותיראה מוני הראל ואריה יחטפו סיבוב יעשו סדר במועדון

just adiki

New member
היו דווקא מקרים שגם לאוגבונה

רציתי להחטיף כמה סטירות. בעקרון הוא לא שחקן כזהההה טוב, יש לו פשוט מהירות וכמה פוקסים
והוא גם אמר שהוא מתחרט שהוא עזב את הפועל, תכלס הוא סיים איתנו ממש לא יפה מצידו. עזב ככה בלי להגיד כלום ומשך את ההנהלה. ממש לא אהבתי את ההתנהגות שלו, שיאכל ת'לב עכשיו. לא נהנה שם ברומניה ומתגעגע לבית האדום
.

RAFI THE NIGGER

New member
הוא רוצה לחזור

ולא הכל כסף בחיים.אצלנו אהבו אותו. והוא שחקן יעיל יותר טוב מגוניור בהרבה בהרבה

just adiki

New member
ג'וניור באמת לא בכושר../images/Emo4.gif

אני מעדיפה להמשיך עם השנטיות שלי ולהגיד שהכל יהיה בסדר ושזה רק עניין של זמן
תמימה, מה לעשות.

כפי שאתם אמרתם../images/Emo4.gif

ג'וינור כבד בקושי זז. אסולין לא פוגע. דוקא אבוקסיס חסר לי. לעורר את המשחק להעביר כדורים. אפרופו איפה שי אבוטבול? זה שאנחנו לא משהו רואים. השוודים עוד יותר. זה מה שיש. עובד היה צריך לפתוח במשחק. כי כשהוא בא הכל השתנה. שיהיה לכולם גמר חתימה טובה ושנה טובה. הלואי הלואי שמשהו יזוז כאן. ממני באהבה רבה כינרת אחרת האדומה לעולמים

just adiki

New member
לוזון עשה את טעות חייו.

אבוקסיס חסר מאוד מאוד. בסוף עוד לוזון יבקש מאבוקסיס לחזור בשביל להציל את הפועל
זה היהי קטלני
. שי אבוטבול פצוע. ואני לא חושבת שאבוטבול יכול להיות המושיע שלנו, אני לא מתלהבת ממנו. גמר חתימה טובה

למעלה