תומכי החמאס ועוכרי ישראל אלופים, נצחו את ידידי ישראל.
היה בעיקר גמר משעמם (יחסית לגמר בכל אופן). אבל לגבי מי שניצח, לדידי זאת הנבחרת ששיחקה טוב יותר במשחק הזה. פחות מענין אותי מה דעתם הפוליטית של השחקנים (בכל נבחרת, המנצחת והמפסידה כאחת), ובוודאי שלא מענין אותי מה עמדתו הפוליטית של המנהיג הפוליטי התורן שמנהיג את מדינותיהם.תומכי החמאס ועוכרי ישראל אלופים, נצחו את ידידי ישראל.
תרצה או תרצה, הפוליטיקה נמצאת בכל מקום ובכל דבר.היה בעיקר גמר משעמם (יחסית לגמר בכל אופן). אבל לגבי מי שניצח, לדידי זאת הנבחרת ששיחקה טוב יותר במשחק הזה. פחות מענין אותי מה דעתם הפוליטית של השחקנים (בכל נבחרת, המנצחת והמפסידה כאחת), ובוודאי שלא מענין אותי מה עמדתו הפוליטית של המנהיג הפוליטי התורן שמנהיג את מדינותיהם.
אכן. אך זה לא אומר שהיא צריכה לענין אותי או שעלי להיכנע לתכתיביהתרצה או תרצה, הפוליטיקה נמצאת בכל מקום ובכל דבר.
אוהדי נבחרת ספרד ביזו את דגל ישראל בחגיגות הזכייה במונדיאל | צפוכל מדינות העולם מתנגדות למדיניות ישראל נגד הפלסטינאים והכיבוש
גם ארצות הברית וארגנטינה
לפחות לא היו מפסידים מול עוכרי ישראל.מעניין אם מסי יסכים להצעה לשחק במונדיאל הבא?
ברור!אכן. אך זה לא אומר שהיא צריכה לענין אותי או שעלי להיכנע לתכתיביה.
מעניין אם מסי יסכים להצעה לשחק במונדיאל הבא?נבחרת ארגנטינה הגיעה למשחק ב-5 הדקות האחרונות. עד אז זו היתה חבורת זומבים ששוטטו במגרש. לא שהספרדים הבריקו, אך הם לפחות הניעו כדור לכיוון שער היריבה ולא חזרו כל הזמן אחורה. לא הגיע לארגנטינה להיות בגמר. לצערי הרב.
נבחרת ארגנטינה הגיעה למשחק ב-5 הדקות האחרונות. עד אז זו היתה חבורת זומבים ששוטטו במגרש. לא שהספרדים הבריקו, אך הם לפחות הניעו כדור לכיוון שער היריבה ולא חזרו כל הזמן אחורה. לא הגיע לארגנטינה להיות בגמר. לצערי הרב.היה בעיקר גמר משעמם (יחסית לגמר בכל אופן). אבל לגבי מי שניצח, לדידי זאת הנבחרת ששיחקה טוב יותר במשחק הזה. פחות מענין אותי מה דעתם הפוליטית של השחקנים (בכל נבחרת, המנצחת והמפסידה כאחת), ובוודאי שלא מענין אותי מה עמדתו הפוליטית של המנהיג הפוליטי התורן שמנהיג את מדינותיהם.
לטעמי הגיע לה לגמרי להיות בגמר, במובן זה שמשחקיה האחרונים שהובילו לכך היו פשוט פנטסטיים. איך כל פעם חזרה מפיגור ובזמן קצר (ענין של רוח במידה רבה, שהחל לפעום בה כל פעם לאחר השער הכמעט מקרי הראשון) הצליחה להפוך את המצב. אבל אולי כל זה היה מה שהוביל לעייפות המצטברת איתה הגיעה אל הגמר (ככל שנכון לומר ש"הגיעה" בכלל).נבחרת ארגנטינה הגיעה למשחק ב-5 הדקות האחרונות. עד אז זו היתה חבורת זומבים ששוטטו במגרש. לא שהספרדים הבריקו, אך הם לפחות הניעו כדור לכיוון שער היריבה ולא חזרו כל הזמן אחורה. לא הגיע לארגנטינה להיות בגמר. לצערי הרב.
גם במשחקיה לפני הגמר נבחרת ארגנטינה שוטטה במגרש עד שספגה, ורק אז התעוררה והתחילה לשחק. כך היה נגד מצרים, כך אפילו נגד הנבחרת הקיקיונית והמפתיעה של כף ורדה. הלוואי שכל המשחק היה ברמה שאחרי ספיגת השערים.לטעמי הגיע לה לגמרי להיות בגמר, במובן זה שמשחקיה האחרונים שהובילו לכך היו פשוט פנטסטיים. איך כל פעם חזרה מפיגור ובזמן קצר (ענין של רוח במידה רבה, שהחל לפעום בה כל פעם לאחר השער הכמעט מקרי הראשון) הצליחה להפוך את המצב. אבל אולי כל זה היה מה שהוביל לעייפות המצטברת איתה הגיעה אל הגמר (ככל שנכון לומר ש"הגיעה" בכלל).
אוהדי נבחרת ספרד ביזו את דגל ישראל בחגיגות הזכייה במונדיאל | צפוכל מדינות העולם מתנגדות למדיניות ישראל נגד הפלסטינאים והכיבוש
גם ארצות הברית וארגנטינה
לפחות לא היו מפסידים מול עוכרי ישראל.גם במשחקיה לפני הגמר נבחרת ארגנטינה שוטטה במגרש עד שספגה, ורק אז התעוררה והתחילה לשחק. כך היה נגד מצרים, כך אפילו נגד הנבחרת הקיקיונית והמפתיעה של כף ורדה. הלוואי שכל המשחק היה ברמה שאחרי ספיגת השערים.
גם ארצות הברית וארגנטינה
לפחות לא היו מפסידים מול עוכרי ישראל.מעניין אם מסי יסכים להצעה לשחק במונדיאל הבא?
מעניין אם מסי יסכים להצעה לשחק במונדיאל הבא?נבחרת ארגנטינה הגיעה למשחק ב-5 הדקות האחרונות. עד אז זו היתה חבורת זומבים ששוטטו במגרש. לא שהספרדים הבריקו, אך הם לפחות הניעו כדור לכיוון שער היריבה ולא חזרו כל הזמן אחורה. לא הגיע לארגנטינה להיות בגמר. לצערי הרב.
כל מדינות העולם מתנגדות למדיניות ישראל נגד הפלסטינאים והכיבושתומכי החמאס ועוכרי ישראל אלופים, נצחו את ידידי ישראל.
ובכל זאת ישראל עושה מה שטוב להכל מדינות העולם מתנגדות למדיניות ישראל נגד הפלסטינאים והכיבוש
גם ארצות הברית וארגנטינה
תרצה או תרצה, הפוליטיקה נמצאת בכל מקום ובכל דבר.היה בעיקר גמר משעמם (יחסית לגמר בכל אופן). אבל לגבי מי שניצח, לדידי זאת הנבחרת ששיחקה טוב יותר במשחק הזה. פחות מענין אותי מה דעתם הפוליטית של השחקנים (בכל נבחרת, המנצחת והמפסידה כאחת), ובוודאי שלא מענין אותי מה עמדתו הפוליטית של המנהיג הפוליטי התורן שמנהיג את מדינותיהם.
שלא לדבר שיש גם גולים נגד ישראל כדי להתנחםכל מדינות העולם מתנגדות למדיניות ישראל נגד הפלסטינאים והכיבוש
גם ארצות הברית וארגנטינה
כל מדינות העולם מתנגדות למדיניות ישראל נגד הפלסטינאים והכיבוש
גם ארצות הברית וארגנטינה

גם ארצות הברית וארגנטינה
גם ארצות הברית וארגנטינה
ברור!אכן. אך זה לא אומר שהיא צריכה לענין אותי או שעלי להיכנע לתכתיביה.
וואוו פופקורן שנים לא אכלתי, הבאת לי חשק להכין.דווקא גמר מאוד שמח היה לי...
הכנתי שולחן עמוס בפיצוחים, כולל מותאמים לאישי דל המלח בפשרה ודל הסוכר...
קערה ענקית של פופקורן...
מלא כדורי פלאפל לטבילה בטחינה...
פיסטוקים, שקדים ובוטני בקליפה...
במבה ועוד... הכל בסלון...
ואני בחדר שינהההה...
אחרי מקלחת
מזגן מלטף... איזה שינה ערבה... תענוג של גמר...חחחחחח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.