איזה גול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LdoctorJ

New member
איזה גול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0:1 דקה ראשונה אבוקסיס!!!!!!!!! בעיטה חופשית מ-20 מטר לקורה ופנימה זה בפנים!!!!!!!!! לא להאמין!!!!!!!!

pentagon89

New member
אל תדבר על הגולים!

רק בסוף המשחק!! לא לדבר על שום קטע במשחק!!

אלקוני

New member
הכי טוב לא לדבר בכלל -עד שנה הבאה

באמת מנצסטר יונייטד הופיעה בהרכב חסר ואם זה מנחם את אוהדי הפועל ת"א -דיינו !

pentagon89

New member
לא נורא נתגבר!

אופא זה רק בונוס לקבוצה! בגלל שאני עצבני עכשיו כמה קללות על סמית´! סרטן בראש של סמית, בבוא היום יצמח וכל אוהד הפועל, על כך מאוד ישמח סרטן, סרטן סרטן בראש של סמית שואה, שואה שואה תהיה לסמית´! אלן סמית תמות היום שיזרקו אותך לכלבים יא נאצי גרמני מוסלמי!! שיפגע בך סקאד שתירקב בגיהנום!!!

על האש

New member
חבל...,זה כול מה שיש לי להגיד ../images/Emo10.gif

ויום ראשון משחק חשוב ביותר,אני בטוח שנעשה לחיפה יום שחור.
אותך הפועל.

כן ממש חבל אבל אתם יודעים מה |כלנית

אולי זה היה צפוי . אולי האדומים שלי פשוט שבעים? אולי פשוט אין מוטיבצייה ? לא יודעת מה קרה לאדומים שלי . בכל אופן אני ממשיכה לעודד אותם לקראת המשחק הבא משחק חשוב נגד מכבי חיפה . נווווו קדימה תרימו את הראש. יהיה טוב אני עדיין אופטימית מלאת תקווה . אוהבת אותם עד המוות הפועל תל אביב מלחמה נגד מכבי חיפה באש ובמים נתגבר על כולם כפליים מכינרת אחרת העצובה

אלקוני

New member
לא שופטים אדם בזמן צערו...

אם כי שימוש במונחים כאלה צריך להחליא את אחרון האוהדים

XSuperKi11erX

New member
פ י ס פ ו ס י ם ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

להעיף את אודי ה-א פ ס
ככה לחטוף גולים שביט
הוא ואוואט קשטן תתפטר

pentagon89

New member
אל תקרא לאודי אפס!

אודי הוא השחקן עם הכי הרבה נשמה בהפועל!! שביט עשה טעות לא נורא! תפסיקו להיות טרמפיסטים ותעודדו בניצחון ובכישלון!!! ומי שעדיין לא הבין, אופא זה בונוס בשבילנו!! אז לא הצלחנו השנה..לא נורא.. אבל אל תכעסו על הקבוצה!

חחחח איזה בדיחות.....

אתה עוד אוהד שחושב שאם לא משחקים טוב אז זה שחקנים לא טובים... נכון הם קצת נשברו.אבל אין מה לעשות...הם נתנו את מה שהם יכלו... ואודי הוא אחד השחקנים הטובים ביותר וקשטן אחד המאמנים.....

XSuperKi11erX

New member
התכוונתי לזה ../images/Emo70.gif

אני לא אוהב את אודי מאז שהוא נפצע...... הסגנון שלו לא כמו שאני אוהב כדורגל................ לגבי קשטן,פשוט לא הולך

pentagon89

New member
הוא שחקן מצוין

והוא נותן את כל הנשמה שלו להפועל.. קשטן הוא מאמן מספר 1 בארץ!!

איזה אכזבה...

אבל לא נורא...הכל עוד פתוח בשבילנו בליגה ומה זה כל הביקורות האלו? אודי הוא שחקן נהדר,והוא מאד חשוב לקבוצה ואיך אתה אומר שלא הולך לקשטן? הפסד אחד באופ"א,וזהו,כבר לא הולך? קשטן הוא מאמן ענק והוא צרך להשאר בקבוצה לפחות עד תום החוזה שלו.

אילן 29

New member
אתם פשוט זוועה../images/Emo122.gif

בושה וחרפה איך שהקבוצה המגעילה שלכם נראתה אתמול. הפועל "זבל" ת"א הוכיחה עד כמה ההישג בשנה שעברה היה מיקרי. להיות מובסים ע"י קבוצה בינונית ללא 7 ! ! ! שחקני הרכב !. אני שמח שלפחות השופטים לא עושים הנחות לכאסחן שלכם. 4-1 , 4-1 ...החזרתם אותנו אחורה יא פדלאות
אתם לא ראויים להופיע שוב בגביע אירופאי כלשהו...זבלים.

תשמע אילן ../images/Emo58.gif

הפועל תל אביב לפני שנה היתה הכי טובה באופא . כולם רצו ליהיות אוהדי הפועל תל אביב אפילו אתה בסתר ליבך רצית ליהיות אוהד הפועל אתמול האדומים שלי לא היו במיטבם וגם זה קורה לפעמים . כמו לשאר הקבוצות יש עליות וירידות. אז השנה אין לנו זרים שלושה הלכו בכר אוסטריץ ופישונט . וכנראה קורה משהו לקבוצה . אבל אני אוהדת שלהם גם בניצחונות והפסדים אני מעודדת אותם. ואני לא יודעת איזו קבוצה אתה אבל אני יודעת שלא כמו בביתר או במכבי מקללים את השחקנים שלא הולך אלא ההיפך . אז קודם תעשה בדק בית אצלך ואחר כך תבוא בטענות מכינרת אחרת הנותנת לך חומר למחשבה

pentagon89

New member
אילן

רוצה שאני יגיד לך כמה הפסדים שלכם? איך הפסדתם לביתר?! איך הפסדתם לקרית גת?! איזה קופיף..

אילן 29

New member
קופיף מי שעשה אותך...

ואיך קרענו אתכם בחיפה 3-0?...תפסיק להסתכל על מה שקבוצות אחרות עשו לנו וחוץ משני ההפסדים האלו...מה עוד תוכל לומר? ואיך נתניה קרעה אתכם 3-0?...ואיך לא ניצחתם את כפ"ס וכמעט הפסדתם למכבי פ"ת????? אולי מחר תצליחו לחלץ תיקו ואז תהיה לך סיבה לשמוח

אילן 29

New member
כינרת חמודה../images/Emo25.gif

גם אם הפועל יקחו את גביע האלופות אני בחיים לא יאהד אותם...אני אפרגן וגם שנה שעברה פירגנתי לכם..אבל מפה ועד לאהד הדרך ארוכה בכל אופן אני מאחל לכם עוד מפח נפש מחר...אבל שתצליחו בגביע הטוטו

למעלה