איזה בית ספר לבחור??

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif אה-ה ../images/Emo59.gif

חכה שניה, מה המספר ?
אולי די כבר עם הפירסום הפתטי הזה ???

000שירה000

New member
דווקא לדעתי בפעם הראשונה זו הודעה

הגונה (בנושא בית הספר המדובר כל כך בימים האחרונים...) כי לפחות הוא אמר שהוא מדריך ולא התיימר להמליץ כחניך, כך שהוא מאפשר לנו לקחת בחשבון שיתכן שהוא "משוחד" ולעשות את השיקולים שלנו. כשמדריכים כותבים הודעה שנשמעת כאילו תלמיד כתב אותה, ולא מציינים שהם מדריכים- זה ממש מרגיז אותי...

איזה בית ספר לבחור??

אני לא יודעת באיזה בית ספר לעשות קורס פסיכומטרי. מישהו למד באנקורי או קידום או לחמן. אשמח אם מישהו ימליץ לי על קורס שהוא מאד מרוצה ממנו.

h i l a d i

New member
קראי שוב את ההודעה

גם אני התבלבלתי כמוך בהתחלה... כתוב שם שמהיכרות עם כל המכונים, ואז הוא כתב שהוא מדריך.... כלומר, הוא הדריך בכל המכונים... לא בטוח שהוא שתול אבל שוב - מתקפת תיכון ת"א בזמן האחרון באמת מוזרה.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif נו באמת ../images/Emo59.gif

זה ברור² שזה אותו אחד, שיש לו אינטרס מוזר לפרסם את תיכון תל אביב... אם זה סתם מישהו שלומד שם <זה לא ממש הגיוני>, חבל לי עליו... איש מסכן... אבל כנראה שזה מישהו מהמדריכים שם, או מישהו שמפעיל את העיניין, מה שהופך את העיניין לפתטי כל כך- אין להם תקציב לפרסם את עצמם באופן מכובד יותר ??? זה הרושם שהם רוצים לעשות ?? שיהיו בריאים...<ושלא יפשטו את הרגל
>

000שירה000

New member
זו לא הנקודה

נכון שזה ברור שזה אותו אחד (או אותה קבוצה של אנשים). אבל לפחות הפעם- הוא הודה שהוא מדריך (שיש לו אינטרס פירסומי, כאמור) ולא סתם תלמיד שבאמת ובתמים רוצה בטובת כולנו ובא להמליץ לנו על קורס. לכן אין לי בעיה עם ההודעה הזו. כי כמו שאני מתעלמת מהפרסומות המקועקעות שיש פה בצדדים, ככה יש לי את הזכות להתעלם ממנה אם אני רוצה. אבל אם מישהו פה נותן המלצה, ולא מודה שזו פרסומת- זו רמיה. מה שעיצבן אותי היה שהם נכנסו ברמייה, ולא אמרו שהם מדריכים, וזה יכול להטעות ולהראות כמו המלצה תמימה, כשבעצם זו לא. לי אישית אין בעיה עם זה שהם עושים פה פרסומת חינם, כל עוד הם מודים שזו פרסומת (מבחינתי- זה שהוא מודה שהוא מדריך זה הופך את זה להודעה פרסומת לא שיקרית, בניגוד להודעות שהתיימרו להיכתב ע"י תלמידי תיכון ת"א לכאורה שהיו פה). אם למישהו צריכה להיות בעיה עם זה- זה לתפוז...שמפרסמים על חשבונם! לי זה ממש לא משנה כל עוד לא משקרים לי.

tamir2006

New member
יואל גבע

מה דעתך על יואל גבע ?? שמעתי אחוז ההצלחה שם עול על כל בית ספר אחר

super shay

New member
יואל גבע...

בהשוואה לשאר הקורסים הוא יחסית יקר אבל הוא ממש טוב

jack2222

New member
אני דווקא

עשיתי את הקורס בתיכון תל אביב (המועד האחרון) והייתי סופר מרוצה. מדריך מעולה,תמיכה נהדרת מהסניף ספרים ברמה מצוינת והכי חשוב מחיר לא בשמיים. ממליץ בחום.

jack2222

New member
733

אמנם לא הכי גבוה בעולם אבל מספיק כדי שאוכל לבחור איפה ללמוד. אגב זה המבחן השני שלי הציון של הראשון הולך איתי לקבר...

tamir2006

New member
האם ידוע..

לכם מה ממוצע הציונים בפסיכומטרי ביואל גבע??

dana810

New member
גם אני הבנתי שיואל גבע הוא הכי טוב

טוב נו אני מניחה שנברר זאת באופן אישי בקרוב.. אוף אני כבר מה שיתחיל הקורס.. לא מאמינה שאמרתי את זה: מוזרהההה

tamir2006

New member
בואי נלמד ביחד

אני עוד מעט מתחיל קורס בגבע תל אביב...היום הייתי במשרדים..נרשמתי למועד אפריל.. עשיתי שם שתי בגרויות מתמטיקה ולשון קיבלתי 95 בשתיהם...בית ספר מעולה מורים ברמה בואי הרשמי נלמד ביחד:)

dana810

New member
נרשמתי :)

אני גם מתחילה קורס של יואל גבע.. למועד אפריל.. הקורס מתחיל בשלישי בעוד שבועיים.. אבל אני עושה בראשל"צ..

למעלה