איזה בושות!!!!!!!

מאמי..

מאמי כן שמעתי שהן התקשרו ותקשיבי את יכולה להכנס אלי לאיסיקיו? המספר הוא:235111300 תתדברי איתי מאמי אני חייבת אותך דחוף!!!!

בואנה כנסי ומהר

דבר ראשון באיזה סכות את באה ומיתנפחת על ספיר??. כאילו עם כול אחת שחשה בת דודה של אחד מהם ותעשה בלגנים מה יצא לכן מיזה אההה? אז קיצר אני לא יודעת מי קיללה את סבתא שלו ואני מאמינה ששום מעריצה תעשה את זה..

די בחייכן בנות!!!

אי אפשר לריב על כל דבר!!! אז תפסיקו אני לא מבינה מה אתן רוצות אחת מהשנייה!!! אני אוהבת פה את כולכן ואני לא רוצה לרדת פה על אף אחת אבל חשבתן לרגע אם מישהו מהגיים בויז יראה את זה מה הוא יחשוב? מקווה שלא פגעתי באף אחת!!! ונטלי אני מסכימה איתך שאי אפשר להתקשר לסבתא שלך(ושל שרון)ושכמובן לא לקלל אותה... ושאר הבנות אני מבינה שלא התכונן לרעה... אז בנות תעשו שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם!!! כי אנחנו עם מאוחד אנחנו עם הגיים בויז!!!חח

כע שמתי לב...

זה באמת לא בסדר...אני קראתי...היא באמת לא בסדר...בטח קמה על רגל שמאול...אל תיחסי זה פשוט סבתא שלה

saritus13

New member
כנסי

קודם כול אין לי מושג מי התקשר אל סבתא שלך וקיללה אותה ואין לנו שום בעיה שאת בת דודה שלו שרון בן אדם מושלם ואני חולהה עליווו.......! רק לא הית צריכה להתנפל על כולם פה כי הם לא עשו לך כלום.!

ממאי....כנסיי

בסדר כפרה ואני ביקשתי סליחחהה אבל כל אחת פה מתנפחתת כל אלו שאוהבות את אדםםם ולא יודעת זה יותר מדייי פווזה עושות טובה שהם סולחות לי!!אני ביקשתי סליחחהה ואם הם רוצות לסלוח אז סבבה אם לא מה אני יעשה לה אני אפילו לא כמירה אותם!

saritus13

New member
סבבה מאמי

מקווים להכיר אותך ומעכשיו כולנו נפתח דף חדש בלי מריבות

איזה כיף לך נטלי!!!!!!

הייתי מתה להיות בת דודה של מישהו מהם!!!... מה עשו לסבתא שלכם?"

תות7

New member
../images/Emo13.gifמה?!?!

את בת דודה של שרון?!?!?! איזה כיףף לך!!!!

טוב נמאס לי ממך..

תקפצי לי ועל הקללות שהבאת לי אני לא אסלח לך הבנת? יאלה ביי נמאס לי מהפורום הזה כברר

למעלה