איזה בושות!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחח

ואיי איזה חפרניתת!! תקשיבי מה את מתלהבת מזה שאת בת דודה שלו! יאללה הבנו כסעמק! מה כולם נכנסות לפו ומוציאות לאחרות תעיניים עם פלאפונים וכל מיני שטויות כאלה! יאללה זה ממש לא יפה מה שאתם עושות..! יאללה שבו בשקט ותהנו לבד אתם לא צריכות להגיד לכל העולם שאתם קשורות לבוייז איך שהו.. כי זה גורם ליותר הטרדות! עם כל הטלפונים שהם מקבלים ביום..ועם כל הטלפונים שהמשפחות שלהם מקבלות כל יוםםם יאללה הבנו עכשיו סתמו!!!!!!!!!!!!

נטלי כנסי..שניהה מהר..

חחחחחחחח את העלת לי את העצביםםםםםםם אבל מזה העלת..! אני לא רוצה לסלוח לך סבבה? למה כי אני ילדה זבל? בכלל לא כי אני לא יכולה לסבל בנות כמוךך הבנתת?? אז תקפצי לי =///// ודיי נמאס לי מהפורום הזהההההההההההההההההההההההההה יאלה ביי לכן

מה הבעיות שלך?!?!

מה את קופצת מיש'ו בכלל פנה אליךך?!?!?! למה את ישר באה בדיבור מסריח רצחחחחחחחחחחחחח?!?!?!

אניי באה אלייך בדיבור מסריחח?

חחחחחחחחחחח מי התחילה לקלל האאא?? ואת עוד מבקשת מכולנו סליחההה האא?? אז תסתמי תפה המסריח שלך ותשבי בשקט יחתיכת זונההה

זונה סבתא שלך

י'ילדה קטנה ומסכנהה תדברי יפה מתוקה שלי אני ביקשתי סליחהה יפה נכוןן אז את כמו שרמוטה תתחילי לדבר אליי יפהה ינעל סבתא שלך הזקנה הזאתתת!!!!!!!!!!! יבת שרמוטההה בת כמהה אתת אההה 12?!?!?!?!אהה י'ילדה מסכנה אחתת?!?!?!

בואנה עד סבתא שלי יבת זונה..

סבתא שלי מתה בפיגוע יבת שרמוטהההההההההההההההההההה... יאוו שאלוהים יסלח לך על הקללות האלהה.. 12 אני יכולה לגדל אותך ימסכנההה... ועוד מילה אחת על סבתא שלי אני הולכת אלייך עד הבית ומזיינת לך תצורה

הופה מישי תופסת תחת

מאיייי אני יכולה לגדל אותך ואת אמא שלךךךך!!! את כולה ילדה מסכנה בת 12 אני ילדה בת 16 ואת תדברי לבנות שיותר גדולות ממך מזה בכבודד הבנתת יזונהה אחתת וכןןן קיללתי את סבתא שלך הזקנה המכוערת הזאתת את אוהבת את אדםם?!?!?! מתוקה אני ילך לאדםם הוא ושרון חברים טובים אשששששששששששש ואני יגיד לווו רק דברים מגעילים עליך ימסריחהה אחתתת איככ בעעעעעעעעעעעעעעעע

חח מאמי גם אני בת 16

ויזונה את לא קולטת סבתא שלי נהרגה בפיגוע! יחתיכת זונה מסריחה ותגידי לאדם דברים רעים עליי סבבה?? אחח אחחח אלוהים לא יסלח לך על הקללות שלך..יזונה שרמוטה!

נטלי תרגעי!!!!!!!!!!!!!!!!!1 חתיכת

מפגרת שרמוטה!! מה את מקללת את סבתא שה!??! וואלה רוצה אני התחיל לקל את סבתא הבת אלף הזאת שלך!?!??!

אדרררר

New member
טוב ספיר היא לא ידעה..

וזה לא משנה איפה היא מתה בכל מקרה אסור לקלל את סבתא שלך ולא של אף אחת אחרת.. כנל לגבי נטלי.. ונטלי ביקשה סליחה אז דייי לא הקימו תפורום הזה בשביל לריבב..

חחחחח...את יודעת שאני

מתעצבנת שמקללים את סבתא שלי ואמרתי לה סבתא שלי מתה בפיגוע והיא עוד ממשיכה

maayanush18

New member
בנות הדיבור שלכן כ"כ מגעיל..

מה אתם מערבות בכלל משפחה? תקללו אחת את השניה מצידי תהרגו אחת את השניה אבל איפה הכבוד לאנשים מבוגרים ואתן מקללות כאילו אתן מכירות אחת את השניה גועל נפש..מספיק עם זה אל תדברו וזהו

צ-ו-ד-ק-ת!!!

בנותת...תקשיבו לה...אם היו צועקים על סבתא שלכן??מה הייתן חושבות??...הייתכן ישר מתרגזות!! אז תבינו אותה...!!!! בובע...כיף לך שאת בת דודה שלו...כפרעליו!! נשיקותת....עדידושש

ואיי ואיי תרגיעוו דיי לריב

אני בטוחה שכלם הבינו שזה מגעיל וזהו יאללה יחפרניותת!

למעלה