איזה בושות!!!!!!!

תודה מאמי

לא אכפת לי מה הן אומרות אני מאמינה לך מאמי תתחברי אלי לאיסיי אני רוצה לדבר איתך:האיסי:235111300

אמרתי עליו משו יחתיכת זונה

אל תשגעי אותי כי לא אאכפת לי שאת בת דודה שלי שרון את יכולה לקפוץ לי.. חחחחחחחחחח עלק מכוערת היית מתה להיות רבה ממני ישרמוטה

המאמושש

New member
נטלי אין שלא קוראים לך את חשה יותר

מדי תירגעי בסדר קלטו שאת דודה של שרון אל תגזימי אני חולה עליו שרופה עליו אבל מה הקט שלך עכשיו להציק לאנשים ...תרגעי..!!! אני לא מתנפלת או משו אבל לא צריך להגזים..!!

המאמושש

New member
טוב זהו סגרנו את העיינין של

הטלפונים יותר לא מחרפנים אף אחד..!!! שרון סנדלר אתה האור בחיי..!!

Charmed Galia

New member
טוב אולי דיי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo11.gif

ההודעות האלה באמת מעצבנותתתת שכל אחת פותחת אשכול "אתה החיים שלי אושרי תעשה לי ילד אדם אני יתאבד בשבילך" אם לא תגיבו לזה לא אני ולא אתם נצטרך לסבול את זה מול הפרצוף... דיי תנעלו או משו

זאת שאוהבת את אדם

מתוקתיי טוב שאת לא אוהבת את כל המדינההההההההה שכחת להוסיף שם עוד מישוו אולי את אריאל שרון ימסכנה אחתתתתת

חחחחחח שקטט כברר

חשתתתתתתת את לא חושבת?? את בת דודה של שרוןןן סוווו ווטטט?? ותתחילי להרגיע את עצמךך ומהררררררר..... חחחחחחחחח כל המדינהה... מה שתגידייי אולי תלמדי לספור?? מה את אומרת??

ייאלה לכי תחיפשי י'ילדה מסכנהה

כןן ימסכנהה אולי את לא יודעת לספורר??!?!?! אולי רשמת שמונים אנשיםם יש לך פיצולל מעריצים בן אדם אחד לא עשרים אנשים ועוד פען מישי פה תפתח ת'פה שלה על שרוןןן זה הסוףף שלההההההה

למעלה