איזה אסון

../images/Emo16.gif עצוב ../images/Emo7.gif

הלוואי שהאסטרונאוטים ינצלו

FlowerPower

New member
../images/Emo16.gifאתם חייבים להיכנס...

לפה.... אל תאמינו יותר ל-YNET הם סתם משקרים... כנסו לקישור ותשימו לב לשעה

FlowerPower

New member
פלסטין?! ../images/Emo12.gif

יש בארה"ב כפר של ערבים?!
בע עזבו...
איפה דיווחו את זה?! זה לא נשמע משו הגיוני....

אני לא יודע אם זה כפר של ערבים..

זה מה שקראתי.. "שעת הנחיתה נקבעה ל-16:16, ואולם הקשר עם המעבורת אבד בשעה 16:00. המעבורת נראתה לאחרונה מעל טקסס בשעה 16:08, כשכמה שובלי עשן יוצאים ממנה. תושבים באיזור ההתרסקות, באזור העיר הנקראת פלסטין, דיווחו על קול נפץ גדול..." זה צירוף מקרים מפחיד

FlowerPower

New member
יש לך טעותתתתתתתת!!

זה לא פלסטין כמו הכפר הערבי הזה או וואטאבר
זה פלסטיין... יש הבדל... זה משו כמו Palestyn לא מבטיחה שככה כותבים אבל זה בערך איך שזה נשמע...

FlowerPower

New member
אממ... ../images/Emo4.gif

עכשיו בערוץ 10 אמרו פלסטיין טקסס ואז הוא אמר "ממש כמו פלסטין בטקסס"... מה זה אומר??

FlowerPower

New member
אההההההההההה ../images/Emo7.gif

איזו מסטולה אני!!!!! נו... השתגעתי
חברה שלי בכלל חושבת שמחבלים חיבלו במעבורת

Let Me Be

New member
../images/Emo16.gif WTF???

מה זה הזבל הזה??? נראה לי שלהם השתחררו כמה ברגים....

../images/Emo16.gif../images/Emo104.gifגאווה מהולה בכאב../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif

היום, ה-2 בפברואר 2003, יורד דגל ישראל לחצי התורן לזכרו של האסטרונאוט הישראלי הראשון, טייס בחיל האוויר ואיש גיבור, אל"מ אילן רמון, שנספה בהתפוצצות מעבורת החלל "קולמביה".
אילן רמון וצוות מעבורת "קולמביה" היו למשך כמה ימים ושעות, חלק מחלום של כל ילד, של כל אדם המביט אל על, אל כוכבי הלילה המנצנצים. אך בשניה אחת, כל החלום התנפץ לרסיסים.
עכשיו, אנחנו יודעים כי אחרי התהילה, בסך הכל רצינו שאילן רמון ושאר אנשי הצוות יחזרו הביתה בשלום.
בורא עולם, שיצר את העולם, את הרקיע והשמיים שומר עכשיו על אנשי הצוות שנהרגו.
אנו גאים בך אילן, וכואבים את מותך כאחד!
יהי זכרם ברוך ונצור בלבבות

TetiBETTY

New member
כמו שכולכם שמעתם/ראיתם....

זה סופי: המעבורת התפוצצה בשמי טקסס ואין ניצולים...
דבר שהיה אמור להיות הכי שמח שבעולם,הפך לדבר הכי טראגי שיכול להיות
מסכן אבא שלו,הוא עדיין לא מעקל את מה שקרה. שלא נדבר על אישתו והילדים,פשוט מסכנים
(אני כותבת את זה,ויש לי צמרמורת...) מה שיש זה להסיק מסקנות,למרות שלא נראה לי שהיה כאן מחדל עצום או מש'ו כזה,כי אמרו שזה יכול היה להיות משהו ממש קטן ששיבש את הכל,כי 3/4 שעה לפני(בערך),הם הודיעו בקשר שהכל תקין...
יהי זכרם ברוך
גם ב world of britney יש על זה מאמר מיוחד.

למעלה