אידיאל היופי

אידיאל היופי

הקמפיין של חברת "דאב"- "את הכי יפה כמו שאת" התעלות על המוסכמות החברתיות תוך רצון אמיתי לשינוי? או שמא גימיק שיווקי ? בואו נשמע אתכם

מוריילה

New member
אני רק רוצה הלגיד,

שממש אהבתי את המ שהם ניסו להגיד פה. עזבי שניה את הדילמה, בין אם זה גימיק שיווקי או התעלות על המוסכמות החברתית. הם גורמים לאנשים שרואים את הקמפיים להגיד "ואללה, היא באמת יפה כמו שהיא, היא לא סתם גדולה/מלאה בנקודות חן ונמשים/מקומטת/שטוחה, אלא היא יפה בפני עצמה, כמו שהיא" ייתכן שזו מן דרך פסיכולוגית לשיווק בה בעצם נראה כי מי שרואה את התמונות בעצם חושב שהמוטו שלהם אמיתי ונכון וצודק וזה גורם לסביבה להעריץ ולהעריך את החברה המפרסמת.

יש אנשים שדווקא הקמפיין יקלקל להם

כי הם רואים בעצם את הניגודיות ואת החיוביות וישייכו את עצמם לצד כזה או אחר... כי בתכל'ס... בנאדם צריך להיות שלם עם עצמו קודם כל ורק אח"כ לחשוב מה אנשים אחרים יחשבו... אבל הרעיון הוא לא רע... חמוד... מושך את העין ותשומת הלב...

מוריילה

New member
נכון, ולמה בעצם אנשים הפסיקו להיות

שלמים עם עצמם?! מפני שלחברה כיום יש ציפיות רבות, ואדם שלא עומד בהן, נחשב לפחות. בגלל זה אנשים רבים מחפשים לשנות את עצמם בדרכים כאלה או אחרות. ואני להפך, חושבת דווקא שהתמונות האלה גורמות לאדם הלא שלם עם עצמו לראות שהוא בעצם יפה איך שהוא, ולחשוב פעמיים על המראה שלו וללמוד לקבל את עצמו כמו שהוא. וככה גם האנשים "המושלמים", מהרהרים בשנית על האנשים שלא "מושלמים" כמותם ולומדים לקבל את יופיהם.

בעיניי הקמפיין מלאכותי מידי

תיאורטי זה נשמע מצוין, אחלה סלוגן אחלה גישה,אך בעיני זה לא יותר מטריק שיווקי.. חברה שרוצה לצאת כנגד המוסכמות צריכה קצת יותר להשקיע..זה אפילו קצת מזלזל באינטיליגנציה של הקהל.. זה נורא בנאלי ואף גובל במלאכותיות לקחת בחורה מלאה.מבוגרת.בעלת חזה קטן.ומנומשת.... ואיפה הבחורה השחורה?!..שתשלים את הדמויות הכה מקוריות שבחרה "דאב"...
אני לא מתיימרת להיות קופירייטר או משהו...אבל באמת...חברים...עם כל הרעש והצילצולים סביב ה-קמפיין ה-מתוקשר....וש"ואוו סוף סוף לא דוגמניות שבלוניות"... באמת שזה לא הרשים אותי... רוצים לצאת נגד המוסכמות על מנת לעורר פרובוקציה? או על מנת לעורר היגיון בקהל?!... הרי אי אפשר להתעלם מהעובדה שהבחורות שנבחרו לקמפיין נראות טוב מאוד....וזה נורא קל ללכת על הקטע של ה-מלאה-מבוגרת..וטה טה טה... אבל בחייאת ראבק..תראו לנו משהו אמיתי...קצת יותר אמין... כולנו כבר מכירים תטריק התקשורתי הזה.... להשתמש בשיטת האפליה המתקנת...בהתחלה זה היה נחמד..עכשיו זה כבר איבד את הקסם...מפתיע אותי שזה עדיין מקובל בתקשורת... בכל אופן...אל תפחדו להשתמש בנשים שבאמת חורגות קצת מאידיאל היופי.... ישנן אלפי בחורות מתוקות ברחוב... חסרות ביטחון עצמי ומודעות עצמית בשל המראה השונה שלהן..קחו אותן...צלמו אותן... זה התעלות...אולי הכסף הכי יפה כשהוא בכיס שלכם..
אבל לא שוברים מוסכמות במילים יפות..אלה בביצועים....

GR8 G I R L

New member
אני ממש לא נכנסת לקטע השיווקי...

אבל בתור מישהיא שבאה מהתחום הזה רק מהצד... (אני מאפרת דוגמניות) ואני כל הזמן שומעת תגובות של אנשים מהתחום על הקמפיין הזה אני פשוט מ-א-ו-ה-ב-ת!!!!! הגיע הזמן שיראו גם את הצד הזה.. הצד הנורמאלי של רוב האנשים בעולם.. סוף סוף מראים איך כל אדם יכול להיראות במיטבו ולא סוף העולם אם אתם לא דוגמנים/ות בדיוק לפי הכללים.. בכלל מתחיל בעולם קצת מודעות בנושא ויש מקומות שלא מקבלים דוגמניות אנורקסיות וזה מעולה!!!! אולי ככה יהיו פחות בנות אנורקסיות בעולם ויהיו הרבה יותר אנשים שיאהבו את עצמם כמו שהם!! לי אישית זה עושה טוב על הלב כל פעם שאני רואה את הקמפיין וככה גם לרוב חברי מהתעשיה! הלואי ויהיו עוד הרבה פרויקטים כאלה וכל הכבוד להם על האומץ והגימיק!!! אושן.

למעלה