איבנז מסוימת

area_51

New member
איבנז מסוימת

מישהו מכיר איבנז עם הדפס של פרחים בצבעים כחול בעיקר וסגול ועל הצוואר יש פרח לכל האורך הייתי רוצה לדעת איזה דגם זה

wiz

New member
Ibanez JEM77FB

אחד הדגמים היותר ישנים (שלא מיוצר יותר) מהסדרה שואי מנגן עליה. אני אומר שזאת סדרה שהוא מנגן עליה, ולא הסדרה שלו, בגלל בראיון איתו הוא אמר שהוא לר רצה סדרה על שמו, אלא סדרה שתהיה טובה בזכות עצמה, ואנשים ינגנו עליה בלי קשר אליו. הוא גם אמר שהוא לא חושב שמישהו ירצה לנגן על "הגיטרה של סטיב ואי"... ראיתי פעם בכלי זמר בת"א את הדגם הזה, והם רצו עליו איזה 12K שקל...

untitled

New member
אחותי הייתה בכלי זבל ת"א

לפני שבועיים בערך והיא ראתה את זה שם אני שהייתי שם שלשום פשוט לא שמתי לב (קשה לא לשים לב אני יודע) אז אין לי מושג עם זה שם או לא

Wyld stallyn

New member
חבר שלי

קנה אותה השבוע ממישהו ב3,500 שקל לא במצב הכי טוב... גיטרה נחמדה..

אלעד00

New member
מחזק את דבריו של wiz

וויז צודק בקשר למב שאמר - גיטרה חתומה או לא, גם ההסכם של וואי עם איבנז הוא שהוא לא מקבל אחוזים מהמכירות אבל הוא בעצם אחד מ"המהנדסים" באיבנז והוא מקבל איזו גיטרה שהוא צריך ללא תשלום. בכל אופן הגיטרה עם הפרחים הכחולים היא באמת דגם ישן אבל זאת עם הפרחים הצבעוניים עדיין מיוצרת (זאת שבכלי זמר) ואפשר גם לקחת קטלוג של איבנז מהם (לשם שינוי זה בחינם). בכל אופן גיטרה מוצלצת ביותר, אם אתה מתכוון לקנות אותה יד שנייה מההוא בוולאה ביי, ניגנתי על אחת כזו בניו יורק, ולי יש בבית את ה-jem7vwh ופשוט אי אפשר לעזוב את הכלי הזה, שלא לדבר על לנגן על כלי אחר.

למעלה