בעיה קלאסית במערכות יחסים מתמסדות
הבעיה שאת מתארת היא המקבילה הבדסמית לבעיות שיש לבני זוג ונילים שעוברים ממצב של בני זוג שיוצאים ביחד לכאלו שחיים ביחד.
קודם כל מגלים מי נוחר יותר חזק, מי גונב את השמיכה, מי משאיר את שפופרת משחת השיניים פתוחה ואת מי זה מעצבן.
אחר כך מגיעים לנושאים כבדים יותר כמו מתי משלמים חשבונות ומי אמור לזכור אותם, מי מוריד את פח הזבל ומי הולך לפגוש את המורה באמצע יום עבודה...
מהתיאור שלך נשמע שיש לך צורך שהאדון יהיה אדם נעלה, אולי אפילו בכל היכולות שלו כדי שיוכל לזכות בהתמסרות שלך.
אני אגלה לך סוד קטן, בתקווה שהגילדה של האדונים לא תתבע אותי על חשיפת סודות המקצוע - יש לי חשד קטן שאם את מחפשת אדון מושלם, מצפים לך חיים עם הרבה תסכול.
וזה בגלל שהאדון המושלם חי רק בסרטים ובספרים.
במציאות יש אדונים שמחטטים באף, משליכים גרביים בכל מיני מקומות בבית, שוכחים לקפל בקיפול מדויק את הבגדים שלבשו במשך היום ואפילו אינם מצליחים לקרוא מחשבות.
אני יודע על כל הדברים האלו מיד ראשונה, אני מגלח את המקור שלי כל בוקר...
הסמכות של כל שולט/ת לא באה מעצם היותם/ן מעל הנשלט/ת. גם השליטה על הנשלט/ת איננה נובעת מנחיתות מובנית כלשהי שלהם.
מקור הסמכות הוא ההסכמות, האמון והתקשורת שמשתלבים בתוך מה שהשותפים למערכת היחסים אוהבים ונמשכים אליו.
אני מציע לשניכם לעשות מה שכל זוג צריך לעשות בשלב הזה - לדבר ביחד על מה שמפריע לכם, על מה שטוב לכם ועל מה שחשוב לכם.
ורצוי לנהל כזו שיחה בגובה העיניים, כשני בני אדם שווים, ללא מסכות ותפקידים כתובים מראש.