איבדתי אח

מסכים עם קודמי

ורק רוצה להוסיף שכל הסיפור עם הטלביזיה נשמע כמו האגדות של החרדים שהלל משלמת לכל חוזר בשאלה 10000$ ועוד קשקושים כאלה. גם אשתי דיברה איזה תקופה על זה שכאילו משכנעים אותי לצאת בשאלה, קשקוש בלבוש שטויות במיץ עגבניות, שמעתי גם פעם על איזה בחור בן 13 שנעלם כמה ימים, אז המציאו שהלל "תפסו" אותו ושכנעו אותו לברוח מהבית.

LordOfTheWorms

New member
הם לא נותנים 10000$.

אבל שמעתי שהלל מסדרים למי שיוצא דרכם: כלה ו"סידור מלא" של דירה, תמורת זה שהם מפסידים את זה אם הם נשארים חרדים. כך זה מתקזז וזה לא נראה כאילו הם מנסים כך לשכנע. באמת כל הכבוד. תמשיכו כך!

דידית

New member
הלוואי!

זה מופרך ממש ככה! לפני שבוע וחצי בדיוק עברתי דירה וסורי לא קיבלתי שום הצעה משום ארגון לא לכלה (לא תודה!:) ולא לריהוט לדירה. מי כן עזר לי? חברים טובים, אנשים מהפורום, הלל הציעו לי טלויזיה אבל מהצעה של תרומה ועד לסידור מלא הדרך רחוקה! אני לא מצפה מהם להמציא לי סידורי דירה מלאים מה הם רוטשילד? אני בטוחה שהם עושים ככל יכולתם לעזור. אם תמצא ארגון שיסדר לי מקרר בדחיפות אני אשמח. לא אכפת לי שזה יהיה גם "קול התשובה"
דידית.

לילית3

New member
אם זה נכון אני מוכנה לחזור בתשובה

כדי לצאת שוב. אני ממש צריכה דירה, טלוויזיה חדשה וכלב. סידור כלה גם נשמע לי נחמד. אני רוצה אותו גבוה, סקסי ועשיר. ליה

אם באמת היית מאמין בזה

היית יוצא בשאלה. אתה לא נורמלי, אני, הייתי חוזר בתשובה, חי שנה חיי חרדי כדי לצאת בשאלה ולקבל דירה.

plato

New member
זה לא הילל...

זה סאדאם חוסיין. יחד עם הזרמת הכספים לרשות הפלשתינית כדי לתמוך במשפחות הג´יהאדיסטים, הוא גם תורם ליוצאים בשאלה כדי לפורר את עם ישראל. יוצא מהכיפות הסרוגות מקבל $2000 (כי הוא בסך הכל לא נפגע כל כך.) אם משפחתו זורקת אותו מהבית הוא מקבל תוספת של $1000. יוצא ממוצא חרדי מקבל $1000, טלויזיה, ותכולת דירה (בסגנון עיראקי, מה לעשות). אם הוא שולח לבגדאד קלטות של אמנון יצחק מחזירים לו אותם אם מיטב להיטי שנות ה-60. כך מממנים הערבים המלוכלכים את היוצאים בשאלה. (סליחה על מצב הרוח הקרבי)

חי אדר

New member
קצת סדר

ראשית תחושות שאת מרגישה אודות השינויים שאחיך עשה הם תחושות טבעיות בהחלט. אולם אינני חושב שיש מקום להפנות אצבע מאשימה כלפי קבוצה זו או אחרת. בסופו של דבר ההכרעה היתה נתונה בידי אחיך לגבי הצעדים שהוא נוקט. מטבע הדברים שבני אדם עוזרים זה לזה ובפרט כאשר יש זהות רעיונית והשקפתית. כשם שבאורח טבעי ארגונים המחזירים בתשובה מסייעים לבעלי תשובה, ורואים בכך, מצוה גדולה וחשובה, באותה מידה נולדת התחושה לרצות לעזור גם בקרב יוצאים בשאלה. מה שחשוב לזכור הוא: כי אחיך ישאר לעד אחיך. המרחק הגיאוגרפי או הרעיוני שבו שרוי אחיך, אינו צריך להעיב על הסנטימנטלית הגנוזה בלב. עלייך לכבד את החלטתו באשר החליט גם אם אין זה עולה בקנה אחד עם מה שבענייך עשוי להיות ההחלטה הנכונה. ייתכן והיעדרותו מקורה בתחושה כי הוא עשוי להיתקל במבטים לא רצויים בשל הכרעתו החדשה, ולכן הוא מעדיף לתפוס כיון הרחק מביתו. לטעמי טוב אולי שאת היוזמה תיטלי בעצמך, ותביעי לפניו כי את רואה בו כאחיך על אף החלטתו. דומני כי גישה כזו עשויה לשכך במידה ניכרת את תחושת המרחק והפער.

../images/Emo124.gif יש אלוהים ../images/Emo124.gif

מצאתי את העגיל שלי . ואולי אי"ה ובעזרתו אינשאללללה תמצאי גם את ......

Le Fay

New member
איבדתי אחות והרוחתי אותה מחדש לפחות

חצי תריסר פעמים: כשהיה לה חבר רציני ראשון כשעברה לגור בקומונה כשהתגייסה לצבא כשהתחילה קריירה כשהתחתנה כשנולד לה ילד כשעקרה מעבר לאטלנטי (ובכל פעם שחזרתי וזכיתי בה, היא היתה עוד יותר מוצלחת מקודם). אם אנחנו תובעים בתוקף שהיקרים לנו בשום פנים ואופן לא ישתנו אף פעם רק כדי שנוכל להמשיך להחזיק בהם בדיוק באותו אופן שאנחנו רגילים לו ובלי שום מאמץ - זו בעיה שלנו.

בן הרב

New member
בעצם לא חשבתי להגיב לה

ואני חושב שכך הינו צריכים לנהוג כל פעם שאיזה פלצן או פלצנית מביעים את דעתם הבלתי משוחדת כאן אבל בואי ואספר לך, אחות יקרה! מה קורה אצלי בבית, יש לי 2 אחים ו2 אחיות, ואת יודעת מה, זה שיצאתי לא שינה שום דבר ביחס שלהם אלי, ואם כן אז רק לטובה, הם מרגישים יותר משוחררים לדבר איתי, קחי לדוגמה את אח שלי הגדול, שלא היה בינינו שום קשר במשך כמעט 10 שנים, ואחרי שיצאתי הבן אדם פשוט החבר הטוב ביותר שלי, אז בבקשה אל תבלבלי לנו תראש על לאבד אח, אבל אם כבר כן העלת את הנושא, אז אני חושב שירבעם היה צריך לכתוב שהוא הוא אבד אחות! ואני הייתי מגיב על זה, אל דאגה, לא אבדת כלום, זו רק אחת שביולגית קשורה אליך, מצד שני ניתן לך חבל לרדת מהעץ ואולי תסבירי לנו אפה טעינו

שקרים של חרדים על שינוי והלל

א. שינוי לא עוסקת בהוצאה בשאלה ולא נותנת כלום. ב. ה.לל לא מוציאה בשאלה אלא מסייעת למי שרוצה לצאת ג. אחיך לא קיבל עד היום שום עזרה מה.ל.ל ד. ה.לל לא מארגנת שידוכים. מה שכן, לשמחתי הרבה נוצרו לא מעט זוגות בהלל (כוללזוגות "מעורבים" שאחד חבר הלל ואחת חברת הפורום) ויש אפילו זוג שהכיר בהלל והתחתן.

למעלה