|אט|סאפייר,לא יודעת...

GalGul000

New member
אללה קורס חמישיות =]

היה מטורף

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifווהווו יש לי את כל האותיותDD::

אני בקפריסין. אצל סבא וסבתא[חורגת] שלי..מאוד נחמד פה, כבר שחכתי כמה הבית שלהם יפה:O יש םה הרבה גינות ומרפסות וזה ונורא פאן^^ 30 חתולים
[!!!] וכלבה קטנה ומתוקהDD:: אממ.ואוו..איזה מלחמה הולכת בישראל;; כולן בסדר? אמא שלי ברחה לת"אלבית מלון..ואין לי מושג איפה אבא שלי;;גאדמט. אז זהו, באתי להגיד שלום=] יש לי איזה שעה במחשב כל יום..כי החיבור פה של האינטרנט לא משו, והיא אפשר להיות הרבה זמן.

broken winges

New member
אופיר :]]]

שמחה שאת בסדר ושיש לך מחשב עם עברית:]. יהיה טוב. אוהבת אותך 333333333333>

ינקיפנק

New member
אעאעאעא! הסתפרתי!

נכון שאני כוסיטD:?לא. אוף, זה מכוער. וקצר. ואיום. לא נורא. איזה צבע כדאי לי לצבוע את הפסים הארוכים מקדימה?

mirymoo

New member
או ינקי יפה לך!

אהוי! סוף סוף הסתפרת וה...משפט!!!!!!!!!!!1(זה שאמרת לי כל הזמן) השיער שלי ארוך יותר משלך!!! הא!Vא! כא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אל תצבעי בכחול

cecilia L

New member
איזה יופי! ^^

אני גם רוצה להסתפר קצר, אבל בגלל שאני מתולתלת זה יראה משמ לא משהו.
אבל מגניב, אני אוהבת. :)

think shon

New member
חיחי^-^ איזו מותק,גם כל פורום 338

אוהבת(נו זה פורום נקבה,אומשו><;;;) אותךDD: ישלך מסנ?^0^

think shon

New member
בלעכס.

המנייאק דלוק על איזה מישהי מהמושב של דוד שלו בצפון,היא יותר גדולה ממנו והוא הולך להתחיל איתה. והוא כל הזמן מנסה לגרום לי לקנאה. לא נראה לי שהיא תסתכל לכיוון שלו בכלל,היא גדולה ממנו בשנתיים. מה נראה לכן שיקרה ביניהם? ארר. נמאס לי ממנו,הוא כל כך השתנה בזמן האחרון. אנלא רוצה להיות ידידה שלו,הוא ניהיה כזה ערס מתלהב ומטומטם,פעם הוא היה אחר.

shmeksit

New member
כפרעעע 3>

כמו שאמרו חכמים ורבים כמוני בטלפון: "עזבי אותו, באמשל'ך" נוו בייב, הוא סתם לא שווה את זה, שילך לאיזה ילדה מה זה משנה... לאב יו

../images/Emo47.gifיאי היום קמתי בבוקר -

לרעש מאד מאד מאד נעים ויפה של אזעקה נחמדת :D איזה כיף -_-" נמאס לי לפחות עוד 4 ימים זה נגמר. אטליה היא אי קום!
^^

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifוווווואיי

התגעגעתי המון :) כל החופש לא הרגשתי טוב ואז רופא גנב גנב לי מלאמלא כסף על תרופות , איככ :( חוץ מזה ממשממש נהנייתי

למעלה