אט אט נעלמת

אט אט נעלמת

כלכך קשה הלבד הזה,כמה זמן לא קבלתי חיבוק חם,קירבה מותשת מלתת...אני מדוכאת וזה מפתיע כי בכל דיכי,יום מבאס אני מוצאת את האור והיום פשוט אבדו הכוחות..אין לי איש!מתגעגעת לימי ההתבגרות בפנימיה שאז היו אנשים שליטפו,שהאמינו בי,שנתנו לי סיבה לקום..כע7 יש את השירות אך זה טעם אחר...לבד כרגיל מרגישה שאני אט אט נעלמת.

my saber

New member
מציאותית מקסימה

אל תיתני לתחושה הזו להפיל אותך יותר. לאן את נעלמת? את מוזמנת לחלוק את זה איתנו, יקירתי, ואנחנו נעטוף אותך בהרבה אהבה. אם יש אפשרות לחבק אותך
, גם דרך פה וללטף אותך, אעשה זאת מכל ה

תודה

אני זקוקה להבנה ויחס והכי לאהבה אין לי כלום ואני כלום,שמתי לב שאני כבר חודשים תקועה בביצה שמסרבת לייבוש.

my saber

New member
מה עם משפחה או חברות קרובות?

הן לא מגלות אהבה או אוזן קשבת? לא דיברת עם אף אחת מהן מהלב? אל תתני לעצמך להיות תקועה באותו מקום, כי אחרת יהיה לך מאוד מאוד קשה לצאת משם. תחשבי כמה אהבה יש בעולם הזה ואיך את יכולה לקחת חלק ממנה בכל כך הרבה אופנים.... תחשבי איזו פעילות את יכולה לקחת שתיתן לך רוגע ותעזור לך להרגיש טוב עם עצמך. אולי מכיוון שאת כל הזמן עסוקה כל הזמן בעבודה סביב השעון, את לא נותנת לנשמה שלך את מה שהיא מחפשת. תנסי לפנות זמן של פעם-פעמיים בשבוע לדברים שאת אוהבת, ותראי איך מצב הרוח ישתפר.
FEEL YOURSELF HUGGED

שולחת לך חיבוק וחיזוקים../images/Emo24.gif

תצאי כמה שיותר מהבית,תחפשי עבודה אם אינך עובדת-תמלאי את חייך באנשים,המפתח לכך בידך.

אל תשקעי פנימה

תצרי קשר עם האנשים ותראי שיפרגנו לך ולאט לאט תראי שתתפתח אהבה כלפייך שילמדו להכיר אותך אנשים מחפשים קשר עם אנשים אחרים שרוצים לתקשר /לדבר

תבחרי לך בפני מי לחלוק

ואז תוכלי ליצור דו שיח הרגש יגרום לך להפתח בפני אילו שאת בוחרת אם את מסתגרת מבחירה ,זה כאילו להכניס את עצמך לכלא מרצון , זה לא בריא לאף אחד ואלי זה הזמן לשנות קצת האדם הוא יצור חברתי בחי בחבורות לא מיועד למתבודדים אפילו הנזרים שלא חפצים בתענוגות העולם חיים בחבורה

גניפר14

New member
אני ממליצה לך לאמץ כלב או כלבה

שינוי אמיתי זה יוצר. אבל אם את לא אוהבת בעלי חיים אז זה לא בשבילך אני שעסוקה רוב היום וטיפוס אופטימי מאוד ובעלת משפחה אימצתי כלבה ובתוך כל העיסוקים שלי הכלבה הזו היא ממש אור בחיי אלוהים הביא לי אותה בהפתעה. ואני כל כך מאושרת מאז שאימצתי אותה אין לי מילים לתאר. היא כל כך נאמנה יותר מאנשים היא מחכה לי כל יום שומעת אותי כבר בקירבת הבית שומרת על הבית וכוכ וכו וכו יש המון דברים שאת יכולה לעשות את יכולה להתנדב אפילו שעה בשבןע המון אנשים זקוקים לעזרה בכך שתתני להם תרגישי טוב המון אנשים במצוקה חולי סרטן בתי יתומים קשישים וכמובן את יכולה להירשם לקורס בתחום שאת אוהבת ברגע שתעסיקי את עצמך בדברים שאת אוהבת שגורמים לך לטוב תשכחי את הבדידיות כל אדם יוצר את העניין בחייו אדם אפטי אדם אדיש לא ייזום ולא ינסה להכניס עניין לחיו וכמובן התוצאה תהיה בהתאם הוא ישתעמם אבל אדם שמכניס כל פעם דברים חדשים ליחיו אף פעם לא ישתעמם. אל תחכי שאנשים יקשיבו לך אנשים אין להם זמן הם עסוקים רק אם תמצאי מישהו במצבך שכן יקשיב לך ולכן את צריכה ליזום תעסוקה שאת אוהבת ולא לחכות לישועה מאחרים. ברגע שתפסיקי לחכות שאחרים יביאו לך את הישועה את תהיה בדרך הנכונה לאושר אמיתי.

למעלה