אטריות

tamarhp

New member
אטריות

אנחנו זוג צעיר, ואנחנו אוכלים בד"כ מרק רק פעם בשבוע בשבת. אני רוצה להכין אטריות, אבל הבעיה היא שאנחנו אוכלים ממש מעט מהן - זתומרת, כמה אטריות כבר שמים במרק? כף אחת לכל אחד? שתיים? בקיצור - גם אם אני אכין רק חצי חבילה עדיין תישאר לי כמות נכבדת של אטריות... מה לעשות עם חצי חבילת אטריות (פחות כמה כפות) שנשארת משבת?

pirge

New member
לביבות מאטריות או ספגטי בתוספות

14:37 | 16/11/05 לביבות ספגטי וגבינה - מלוחו pirge ו לביבות ספגטי מלוחות\ 20 לביבות גדולות. מקור:פירגה 250 גרם ספגטי דק מספר 6 שבור לשניים מבושל לפי ההוראות---שטוף. מוסיפים לקערה עם הספגטי המבושל גם: 3 ביצים 3 כפות גדושות גבינה לבנה 5% חצי כוס קמח רגיל בצל אחד קטן קצוץ דק כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה מיכל ביו יוגורט רזה מלח פלפל שחור אני הוספתי גם כוס וחצי גרגרי חומוס שבושלו מראש--שלמים. אבל בהחלט לא חובה. לערבב ולהכין לביבות מטוגנות ומושחמות מ-2 הצדדים. ניתן לטגן במעט מאד שמן-על מחבת טפלון\רגילה ניתן להקפאה ולהוציא לחימום באובן או בתנור.

tamarhp

New member
נשמע טוב!

בנוגע ללביבות השניות - אני לא בקטע של מתוק כ"כ, אז אשמח יותר לכיוון של מלוח כמו אלו, וגם אם אפשר לא חלבי, אבל זו רק עדיפות. בנוגע ללביבות האלו - אפשר בלי ביו יוגורט?

pirge

New member
אפשר פרווה. להוסיף ביצה או שתיים, פ

פירורי לחם,תבלינים,בצל מטוגן,קטשופ או רוטב צ'ילי לפי טעם ואת התוספת שבחרתם.

tamarhp

New member
פרווה זה בעצם

250 גרם ספגטי דק מספר 6 שבור לשניים 4-5 ביצים (אפשר עם 3 כפות גדושות גבינה לבנה 5% ) חצי כוס קמח רגיל בצל אחד קטן קצוץ דק כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה מלח פלפל שחור תבלינים ? פירורי לחם זה למסביב?

pirge

New member
לביבות מאטריות קינמון סילאן וגבינה

14:44 | 16/11/05 לביבות ספגטי וגבינה - מתוקו pirge ו לביבות ספגטי מתוקות 20 לביבות גדולות מקור: פירגה. 250 גרם ספגטי דק מספר 6 שבור לשניים מבושל לפי ההוראות-שטוף. מוסיפים לקערה עם הספגטי המבושל גם: 2 ביצים 2 כפות סוכר או 2 כפות ריבה אדומה 3 כפות גדושות גבינה לבנה 5% כף גדושה סילאן כפית מלאה קינמון – אפשר כמובן פחות כוס קמח רגיל הוספתי כוס צימוקים. אפשר לגוון במקום צימוקים ---בפירות יבשים חתוכים ואגוזים. לערבב ולהכין לביבות מטוגנות ומושחמות מ-2 הצדדים. ניתן להקפאה ולהוציא לחימום באובן או בתנור. קריספי וטעים. מומלץ. להכין במאפינס עם מלית של אגוזים וקוביות שוקולד ובציפוי שקדים מולבנים וסילאן.

למעלה