אטני רע חלאה וחרא

אטני רע חלאה וחרא

לפני שנתיים נרשמתי לפרוייקט רעים, קבוצה חברתית אשר מיועדת לאנשים עם קשיים בחברה , בכל מקרה בההתחלה היה לי קל שם (כעי הגעתי משמ בסוף השנה) ואז בתחילת שנה שעברה הגיעה בחורה בשם ליזי אשר הייתה מסוכסכת עם הקבוצה (היא הייתה בקבוצה בעבר וחזרה בעקבות האקס שלה או החבר שלה מה שאני לא ידוע אם הם ביחד כי אני לא שם) בכל מקרה הייתה גם בחרוה שם שירי ובחרוה בשם בר , בר ושירי היו החברות הכי טובות עד שגברת ליזי הגיעה באותו המזן הייתה מדריכה מחליםפה כי המדריכה ההקבועה יצאהל חופשת לידה, בכל מקרה רובהב הקבוצה סיכמו בינהם שהם מתעלמים מליז בקבוצה ומחוצה לה בגלל המקרים של העבר אז אני ועוד משיהו שהיה חב שלי אז ושמו אלון ועוד בחור בשם עידן וגכמובן שירי לא רצינו להשתתף בחרם,אז אני ואלון ניסינו לגשר בין בר לשירי אך ללא הצלחה ועשינו את המבצ ההפוך ף בכל מקרה שההגיע למצב של פיצוץ בקבוצה שכולם הפנו כלפיי אצבע מאשימה ,כולם אמרו שאני רעו לא בסדר וכמובן שגם בר , אחרי כמה ימים עשינו מסיבה בבית של אחת הנות מהקבוצה ששמה דנה אני הגעתי עם אלון וכשאני ראיתי שבר ושירי שם אני ישר ברחתי לפסק זמן תחושתי ביקשתי מאלון שיומרא לקבוצה שאני יצאתיל פסק זמן תחושתי אך הוא לא אמר, בכל מקרה עידן שהיה בין החרים ש הכי טובים שלי אז ה שפטת אותי וגם כש/הסברתיל ו שאני יצאתי ף, פשוט לפסק זמן תחושתי הוא המשיל לכעוסו אני עשיתי להם קליפ שבו ביקשתי סליחה כולם סלחו חוץ מאותו עידן ובר , עידן אמר שהייתי צריך להוכיח לו שלא התכוונתי לרע ושהתכוונתי לטוב,ובר האשימה אוית שדירדרתי את אותו אלון , או תו עידן גם תמדי היה כועס עלי שלדבריו הייתי מעיז לאחר לפגשיות איתו ועם אלון( היינו הולכים ביחד אל הקבוןצה ברגל ואני נסעתי ב2 אוטבוסים באחד ממקום מגורים,ועוד אחד בתוך פתח תקווה עדל נקדות המפגש,* בכל מקרה הוא המשיך לכעוס עלי ות גם על שהייית משחק בפלאון של אלון והיהי אורמ שנאי רע ותמיד מדבר ע ן אלון עלי מאחרוי הגב והיה אורמ את זה בועידות שלנו שהוא רוצהל דבר איתו צלבד והוא היה מוטיח בי האשמות. ואלון לא יההי חבר אמיתי הוא היהיה סטוקר ואהב בכח דבירם שאני אוהב, וזה הגיע למצב שהוא גם היה מעתיק ממני תגובות שהייית מגיב למשל ביקורות לנמסעדותף או אומר הוא אוהב את מה שאני אוהב אבל בקרמה בלתי נסבלת (למשל הוא יה מזמין בדיוקאת מה שאני הזמנתי במסעדה גם אם הוא לא אהב את זה), בכל מקרה זההגיע למצב שפעם אחת אני הלכתי איתו לקניון איילון ואז אני אמרתי לו שיחכהל י בחות כי אני נכנס לסטימצקי הוא חכיהל י בחו ותוךכעכדי שאני הסתכלית על הדיסקים הוא נעלם ישר התקשרתי אליו אבל הפלאפון היה מכובה,ואז אני רצתי ב ב בכל רחבי הקניון ולאמצאתי אותו והסבתר שהוא היה באוטובוס לכיוו ןם פתח תקווה ף וגם פעם אחת כשאני הייית אובהדני הוא אמר לי כן תתאבד וכמעיט עשיתי זאת כל הדבירם האלה גרמולי להיות רגיש ביותר ומאז אני לא הלכתי לפסיכולוג עדיין לא הולך זה גורם לי להיות מוצך בשנאבהה עצמית וביקותר העצמית חמורה כמובן שיש גם אירועים מהעבר , עאירוע נוסף פעם הייית בפורום מסוים של אחד המזירם מככוב נודל לא משנה מי והיה לי חבר בשם ששון (שם בדוי) בכל מקרה הילדות שם הנערות האשימו את ששון שהוא פדופיל ומטריד ואני בתור אחד שרוצה לעשות רק טוב , שאלתי למה הן מאשימות אותו והוא ראהאת זה שאלית(הוא יידע שאני נרוא רגיש),והוא אמר לי להתנצל בפורום אחר על שבכל ל חדשדתי בו לדבריו שהוא פדופיל מה שלא היה נכון לא חשדתי בו, וגכשחחשתי לעשות את זה שמא אסתבך הוא העליל עלי עלילות שאני בן 40 והם התחילו לעשות יל את המוות בפורום הזהו ולמר שנאי רע מה שלא נכון אני בן 23 ואז הייית בן 21 ומאז ישל י טראומ מפורומיפ ךכן אני שונא את עצמי ותבינו אוית אני זקוק לשיחות וזה נראהל אנשים כמו חפירה או מתעיף מדי אבל תבינו אותי אול תשפטו אשמח אם תצמטו לי את זה לדברים העיקרים

אשמח אם משיהי יצמטט לי את כל המלל שכתבתי אני

אני חרחורם מסריח לא אמצא אהבה תכעשו את זה מצומטט עם הפרטים החשובים אנבל אני חראאא

עשיתי את זה מצומטט אנא תתנו יחס

לפני כשנתיים בערך, הגעתי לקבוצת רעים במטרה לשפר את חיי הבחרה שלי, בהתחלה לא היו לי ממש חברים שם כי הגעתי בסוף השנה. ואז בשנה שעברה כאשר התחילה השנה הגיעו אנשים חדשים בינהם בחרו בשם תומר , בחור בשם אלון שבאוהת תקופה הוא נהיה אחד החברים הכי טובים שלי , ועוד בחורה בשם ליזי שהיא הייתה בעבר בקבוצה אבל עזבה וחזרה בעקבות חבר שלה תומר( אני לא יודע םא הם כיום זוג) , בכל מקרה כאשר ליזי הגיעה כולם התעצבו מסתבר שאותה ליזי הייתה בעבר בקבוצה ועשתה להם בלאגן!, אז מן הסתם שהקבוצה תתעלם ממנה רוב הקבוצה אכן התעלמו ממנה ומקיומה, אבל אני אלון בחרוה שם שירי ועוד בחור בשם עידן לא הסכמנו להשתתף בחרם !, בכל מקרה לאחת מהחבר'ה שהחרימו את ליזי קוראים בר, והיא הייתה החברה הכי טובה של שירי בקבוצה, ובעקבות החיבור של שירי ושלי והשאר אל לזיז הן הסתכסכו והפסיקו להיות חברות לי ולאלון זה כאב וניסינו לגשר , אך ללא הצלחה ועישנו את הדבר ההפוך, בכל מקרה קרה המקרה והכל התפוצץ באחת הפגישות והאצבע המאשימה הייתה כלפיי וכלךפי אלון, בכל מקרה בר הטיחה בי שאני רע ורשע ושאלון השתנה בגללי ש שהוא השתנה לרעה בגללי.

נמספר ימים לאחר הפיצוץ אחת הבנות מהקבוצה ששמה דנה עשתה מסיבה אצלה בית והזמינה את כולם, ם גםאת בר ושירי אני ואלון הגענו ביחד וכשאני ראתי שבר ושיר שם אני התחלית להיכנס לחרדות ווה אמרתי לאלון שיגיד לחברים שאני צריך לצאת לבחות ושיבוא איתי כי אני רוצה צקת לצאת מהלחץ ולחזור אל המסיבה, הואל א אמר מה שיירצ מבצ שכולם כעסו עלי והחרימו אותי כולל אותו עידן , אותו עידן לא היה חבר שלי הוא תמיד חשב שהוא הבוס שלי ף היינו תמיד הולכים ביחד אל הקבוצה ואני הייתי מגיע ב2 אוטבוסים ,1 ממקום מגורי ועוד 1 בתוך פתח תקווה , בכל מקרה אני גם הייית משחק עם הפלאפון של אלון ועידן הזה תמיד דיבר עלי ע ם אלון מאחרוי הגב וואמר שנאי רע שאני כל הזמן מאחר להם וזהמ רגיז אותו , אחזור למקרה של המסיבה אחרי שכולם כעסו עלי בעקבוצ המקרה של פסק הזמן התחושתי , הכנתי להם קליפ של סליחה וכולם סלחו חות מעידן ובר אפילו הסברתי להם שאני לא עשיתי את זה מרוע ואמרתי להם שאני צריך את פסקי הזמן התחושתים כולם חוץ מעידן, שאמר שהייתי צריך להוכיח לו שהתכונתי לטוב, למרות כל הנסיונות שלי להסבירל ו למה עשיתי את ה הוא כעס, אחרי זמן מה השלמתי איתו אבל זהח זר ב על עצמו שוהא היה מרשה לעצמו לכעוס עלי על כלום.

בכל מקרה גם אדון אלון אשם בחרדות הנטישה לשי ובשנאה העצמית . אני כובת שני מקרים לא על פי הסדר הכרונולוגי אלא על פי מהפחות גרוע לגרוע .

יום אחד קבעתי עם אלון ללעת לקניון איילון , אננחו הסתובבנו בקניון קצת , ואז אני אמרתי לו שאני נכנס שניה לסטימצקי וביקשתי מנו שיחכה לי עד שאצא בכל מקרה אני חיפשתי שם דיסק מסויםי את הדיסק של סיוון טלמור,אחרי כמה דקות כשאני מחפש את הדיסק שלה אני קלטתי שהוא לא באוזר של החנות ולא עומד שם, אני יצאתי מהחנות ותהקשרתי אליו מספר פעמים אבל זה הביא אותי אל התא הקולי, אני רצתי ברחבי הקניון על מנת לחפש אותו ולא מצאתי ף אחרי כמה דקות של חיפוש תוך כדי שאני לחוץ שאויל לא תהיה לי דרך לחזור לפתח תקווה כי לא ידעתי איזה אוטבוס לוקחים, אני קולט ראותו יושבבאוטבוס לפתח תקווה דפקתי לו על החלון והוא יצא.

המקרה השניה שהוא עקרונית ההיה מוקדם יורת אבל הוא חמור יותר .ּּאלון היה סטוקר שלי בכל המשתמע לכך ף ניסהל אהוב דבריןם שאני אוהב בכח העתיק ממני תגובות וביקורות למסעדותץ,והיה מזמין כמוני, בכל מקרה זה הגיע למצב שלילה אחד אני היתית אובדני והוא אמר לי כן תתאבד , אני כמעט עשיית את זה אבל חברים שלי הצילו אותי.

עוד מקרה,
אני פעם הייית בפורום מסויםי לא משנה איזה ואני ראיתי שמאשימים את אחד המשתשמים שהוא הציק שם לבנות, אני שאלתי אותן למה הן מאשימות אותו,ואז הוא אמר לי להתנצל על שהאשדמתי אותו שוהאמ טרידן בפורום אחר.ּ(אותו בחור היה חבר שלי והוא ידע שאני רגיש), בכל מקרהא ני פחדתי להודות והלצנצל כי בסך הכל רציתי לדעת למה מאשימים אותו , ואז הוא העליל עלי שאני מטרידן בן ִ40 מה שלא היה נכון , הוא עשהל י את המוות .. ו הוא אחת הסיבות שעשות אותי אובדני ועם חרדות.

סיכמתי את זה מצטער שזה ייצא ארולך אבל תבינו אותי

טסרקט

New member

אני לא חושבת שיש צורך לתמצת, סיפרת על כל מה שעברת שגרם לך הרגשה רעה ולהפגע ולפי מה שאתה מתאר, אני מאוד מבינה אותך, מה שאתה מספר שעברת נשמע מאוד קשה ופוגע, על כמה אנשים שהתייחסו אליך מאוד לא יפה, אולי בגלל אי הבנה או בגלל אי התאמה ביניכם. במקרה הראשון, לפעמים שכאשר רוצים לעזור ולגשר בין אנשים מסוכסכים, עלולים להקלע לתוך הסכסוך ולספוג את האש של שניהם. חבל שהם לא הבינו את הכוונות הטובות שלך, הם כנראה שקועים יותר מידי בהתחשבנויות שלהם ולא מסוגלים לחשוב על האפשרות של פתרון של הפסקת החרם. הם גם לא מבינים או לא מקבלים את העובדה שאתה זקוק לפעמים לפסק זמן תחושתי. לדעתי אתה צריך לשמור על עצמך ולדאוג לעצמך קודם כל, ואם אחרי שאתה מנסה להסביר את הקושי שלך האחרים עדיין לא מקבלים ומאשימים אותך, יתכן שבשלב זה הם אינם יכולים להיות חברים טובים שלך. המקרה השני נשמע מאוד מדאיג, לדעתי מומלץ שתשמור מרחק ממישהו שמנסה לשכנע אותך להתאבד, שוב מאותה סיבה שאתה צריך לשמור קודם כל על עצמך ואם מישהו מאיים עליך או פוגע בך גם אם מדובר בבעיה שלו להבין אותך, הוא עלול להזיק לך מאוד. אתה לא אשם ולא רע, אתה אדם טוב עם כוונות טובות וממה שכתבת כאן הרושם שאני מקבלת שאתה נקלעת לחברה של אנשים שלא מתאימים לך, אולי כי הכוונות שלהם לא טובות או כי הם לא מבינים אותך, בין אם האפשרות היא הראשונה או השניה, לדעתי הכי חשוב תשמור קודם כל על עצמך ותתרחק עד כמה שאפשר ממי שפוגע בך, לפעמים אין מה לעשות במקרים כאלה חוץ מלשמור מרחק מהפוגעים, ולהיות רק עם האנשים אשר מתייחסים אליך יפה

תודה על היחס ^-^ בשקעתי בזה שעות רק לך אכפת

וזה בסדר ף אבל גפ פוגע שלחארים לא אכפת

schlomitsmile

Member
מנהל
כמו שכתבתי לך במסר בבקר אני בטוחה שלהרבה אנשים אכפת,
אבל הם כבר כתבו לך בעבר כל מה שיש להם לכתוב,
ונראה שזה לא עוזר,
אז אולי לכן הם מרגישים שאין טעם לכתוב שוב.

אזאני ברל אל מאמין באנשים אם כך

אין אמון באף אחד מלבשד אנשים בודדים לא מאמין באף אחד

מנסה לצמצת

לפני כשנה וחצי בערך הגעתי לקבוצת רעים , בכל מקרה התחלתי ממש להתחבר אל האנשים שם רק בתחילת הנשדה שעברה כי הגעתי לשם בסוף השנה, בכל מקרה הגיע לשם בחורה שהייתה מסוכסכת עם שאר הקבוצה בגלל שהיא עשתה דברים לא יפים בערב ( ניא הייתה בקבוצה ופרשה), ואני אחל הסכמית להשתתף בחרם וביחד יאתי עוד בחור בשם לראון , בחור בשם עידן, ובחורה בשם שירי.
אחת מהאנשים שהחרימו את ליזי ( הבחרוה שהייהת בעבר בקבוהצ עשתה בלאגן וחזרה) הייתה בר, בר ושירי היו החברות הכי טובות, אבל בעקבות זה ששירי התבחרה אל ליז י בר ושירי רבו וניתקו את הקשר, אני ניסיתי להשליןם בינהן אבל לא עשיתי את זה בצורה טובה, בכל מקרה זה הגיע למצב שזה התפוצץ ובר אמרה לי שאני רע ושאני דירדרתי את אלון שאני השפעה רעה(אלון עזר לי בנסיונות הגישור) , אז כמה ימים אחרי הפיצוץ שאמרו שאני רע, אחת מבנו תהקבוצה עשתה מסבה בבית שלה וכשאני ראיתי את בר ושירי שם אני כננסתי ללחץ וישר אמרתי לאלון שיבואתיי לכגכמה דקות בחוץ ושיודיע לחברי הקבוצה, הוא לא הודיע ף ואז כל הקבוצה כעסו עלי , בכל מקרה אני עישתי להם קליפ שבו הסברתי את עצמי כולם סלחו לי מלבד בר ועידן.

עידן אמר שהייתי צריך להוכיח לו שלא התכוונתי לרע , על אף שבסבקתיל ו שזו התנהגות אספית טבעית, בכל מקרה עידן הזה היה רודה בי היינו נוהגים ללכת ביחד אל הקבוצה אני הייית מגיע באוטובוס ממקום מגורי לפתח תקווה, ואוטבוס נוסף בתוך פ"ת עד חלנקדות המפגש . הוא תמדי היה מתלונן עלי מאחרוי הגב בפני אלון שאני רע ותמיד מאחר, והיה עושה לי ברוגז.

בכל מקרה אותו אלון ש היה פעם אחד מהבחרים הכי טובים שלי פעם קבעתי ללכת איתו לקניון איילון, הלכנו ביחד ואז אחרי כמה דקות ביקשתי מנו שיחכהל י בחות ונכנסתי לחנות, ואז הוא נעלם ולא ענה בפלאפון כי הפלאפון שלו היה מכובה , ואז חישפת י אותו בקניון ואל מצאתי, ואשזז ראיתי אותו יושב באוטבוס בדרך לפתח תקווה .

בכל מקרה אותו אלון היה גם סטוקר , והוהי מחכה אותי בבכל דבר בצורה חולניתף, היה לילה שאני הייתי אוהדני ורצית למות והוא אמרל י כןן תתאבד, ב רוך ה' ניצלתי בזכות חברים והיום אני לא אובדני
,
מקרה נוסף זה כשאני הייתי בפורום מסוים והיה לי שם חבר שיידע שאני רגיש, וראתי כתבו עליו שהוא מטרידן
, שאלית אותן למה הןם אורמות עליו ככה, והוא שם לב שאלית וחשב שהאשמתי אותו שהוא מטרידןּ
בלכ מקרה הוא אמר לי להתנצל שהאשמית אותו, מה שלא היה נכון, ואני פחדתי להסתבך ובעקבו תזה הוא העליל עלי עלילות שאני מטרידן בן ִ40 (אז הייית בן 21)

בכל מקרה ע כל המקרים האלה גרמו יל לשנאה עצמית וביקורת עצמית

dina199

New member
לא מתעלמים.

אבל פיזית אני לא מסוגלת לקרוא הודעה כזו ארוכה.
ושוב - אתה בחור טוב.

גור42

New member
תשמע... שום דבר שהאנשים פה כותבים, לא עוזר

אנשים מסבירים לך למה השיפוט העצמי השלילי שלך לא נכון, מנסים לעודד אותך, מנסים לעזור... לרובנו אתה אפילו לא אומר תודה. ואחרי יומיים, שוב אתה חוזר עם אותה המנטרה של "אני רע. אני רע. אני רע". כאילו כל מה שכתבו לך ביום הקודם, נמחק ואיננו.

אז מה הטעם? לאנשים פה דווקא כן אכפת, אבל עושה רושם שקצרה ידינו מלהושיע. שום דבר שאנחנו כותבים לך לא מועיל, ולאנשים פה יש זמן ואנרגיה מוגבלים. יש כאן לא מעט אנשים ששמחים לתת מזמנם כדי לעזור ולתמוך, אבל אף אחד פה לא מעוניין לבזבז את זמנו לריק.

למעלה