אתנ חצוף
א אור האמונה New member 15/7/14 #24 לגור הנסיך אני מבקש סליחה על התפרצותי הייית אחרי לילה ללא שינה ואני בימים האחרונים לא מאוזן אנא הבן אותי שאני אומר תודה וקשה לי עם עצמי
לגור הנסיך אני מבקש סליחה על התפרצותי הייית אחרי לילה ללא שינה ואני בימים האחרונים לא מאוזן אנא הבן אותי שאני אומר תודה וקשה לי עם עצמי
ג גור42 New member 15/7/14 #25 עניין ה"תודה" לא היה העיקר בהודעה שלי מצידי, תגיד לי גם אלף פעם שאני חצוף. הייתי מקבל את זה בשמחה ובאהבה, אילו התגובות שלי (ושל אחרים) היו מקדמות אותך לאנשהו. הבעיה היא, שעושה רושם שהן לא.
עניין ה"תודה" לא היה העיקר בהודעה שלי מצידי, תגיד לי גם אלף פעם שאני חצוף. הייתי מקבל את זה בשמחה ובאהבה, אילו התגובות שלי (ושל אחרים) היו מקדמות אותך לאנשהו. הבעיה היא, שעושה רושם שהן לא.
T TikvaBonneh New member 15/7/14 #23 נראה לי שאתה צריך להסביר לו שאתה אומר תודה. ולהתנצל שענית לו לא יפה.
ג גור42 New member 15/7/14 #26 למה צריך להסביר, כשאני רואה בעיניים שלי? אני רואה שהוא אומר תודה... ואני גם רואה שפרץ התודות הזה הגיע רק בעקבות ההערה שלי.
למה צריך להסביר, כשאני רואה בעיניים שלי? אני רואה שהוא אומר תודה... ואני גם רואה שפרץ התודות הזה הגיע רק בעקבות ההערה שלי.