אטמי אוזניים

zangiamit91

New member
שים לב

שברוב האטמים ש"מיועדים" למוזיקאים יש את החור הזה באמצע, אותו דבר יש למה שהמלצתי בתחילת השרשור. כנראה שזה סוג הבניה של האטמים האלה כדי לא להוריד את כל התדרים.

thewierdo

New member
גוגל אני מכיר....

פשוט יותר ישראלי והגיוני מצידי להסתמך על דעות של אנשים רנדומלים ברשת שאני לא יודע בכלל מה האג'נדה שלהם מאשר לעשות אנ-דן-דינו

Kfitzi

New member
אצלי זה נושא מאוד רגיש -

עשיתי מחקר ארוך בתחום ומצאתי את האטמים הטובים ביותר עבורי -
מהאלה שעושים למוזיקאים

http://www.adut.co.il/index.php/ear-plugs/er-flexcomfort/

הם עלו לי 750 ש"ח - ומדובר באחת ההשקעות הטובות ביותר שעשיתי.
אני לא הולך להופעה\חזרה בלעדיהם ולא יכול אפילו לנסות לחשוב איך זה להיות בלי.
התדרים נשמרים היטב - פשוט הווליום יורד.

הניתוח שיחזיר לך את הנזקים שאתה עלול לעשות לעצמך יעלה יותר, אם בכלל יתאפשר.
לכל הנגנים בכל הלהקות שלי - אני תמיד ממליץ על האטמים האלה ומחייב את כולם להיות עם סוג כלשהו של אטמים בחזרות.

אתם באמת לא רוצים להיות חרשים. באמת. מנסיון.

doc monti

New member
לצערנו הרב, אין פתרונות טובים לתיקון נזק

הנגרם מחשיפה לרעש.

במידה והנזק קבוע, ניתן רק להשתמש בהגברה חיצונית, כיוון שלא ניתן לתקן תאי עצב

George W Bush

New member
דווקא לא obvious בכלל

שאנחנו לא יודעים עדיין לתקן תאי עצב, בהתחשב בכך שאנחנו כן מסוגלים, נניח, לקחת לב של בנאדם שמת כרגע, להטיס אותו לצד השני של הפלנטה ולהשתיל אותו בתוך בנאדם אחר. תאי עצב פגומים, לעומת זאת, נשארים פגומים גם היום.

אם ירצו האלים זה ישתנה מתישהו עוד עשור-שניים, כשנדע לעבוד עם תאי מח עצם (stem cells), אבל כרגע הפתרון הכי טוב הוא גם הכי פשוט - מניעה.

שימו אטמים, אינעל העולם.

doc monti

New member
עם כל הכבוד,

ניתן להבין מההודעה שלך שאולי ניתן לתקן ניתוחית נזקי רעש.
חשוב לי להדגיש שאי אפשר.
התגובה הצינית שלך ממש לא במקום.

ולמען הסר ספק, הכותב הינו רופא.

Kfitzi

New member
עם כל הכבוד -

א' - כתבתי "אם בכלל יתאפשר.". ז"א בעתיד. וגם זה מוטל בספק. וכל זה בכלל פונקציה של אופי הנזק והפגיעה.
ב' - אני יודע שאתה רופא, לכן כתבתי דוקטור ולא קפטן כנהוג.
ג' - אתה אולי רופא, אבל כאחד שהיה חירש כמעט לגמרי במשך 24 שנים ועבר שני ניתוחים בשנים האחרונות לתיקון השמיעה אני מכיר את החוויה "פירסט האנד(איר)". אני אולי דביל אבל אני באמת לא מזלזל בסיפור. אני לא חושב שיש מישהו בפורום הזה שמכבד את האוזניים שלו ומעריך אותן יותר ממני.

ובכלל הציניות שלי באה לצאת נגד הגוון של ההערה שלך(שום דבר אישי נגדך, אלא כנגד הגולש האלמוני) - שאתה מנסה לחלץ את הגולש התמים כביכול מלסמוך על הערה בפורום ולראות זאת כעצה רפואית.
אם הגולש כלכך פגום שהוא סומך על דעה של אדם שהוא לא מכיר בפורום (אני) כמקום לקבל ממנו עצות רפואיות, לא מגיע לא שתחלץ להגנתו.

Kfitzi

New member
סה"כ -

הרגשתי שההודעה שלך יצאה קצת "אנלית".
מעיין - "היי! בריאות היא נושא חשוב! אין להתלוצץ בנושא!!!"... וסוג של רציתי להגיד לך - לייטן אפ. זה כולו פורום כלי נגינה.

עוד שנייה יקפוץ כאן איזה קפטן דושבאג ויגיד שצמחונות היא הדבר הכי בריא, שארץ ישראל שלנו ואין לחלקה, שחייבים לאפשר תחבורה ציבורית בשבת, שיוקר המחייה הוא הכרחי, שזכויות בעלי החיים בארץ נרמסות, שהגירוש לסודן הוא חשוב, שעסקנות פוליטית היא רעה חולה, שהממשלה הרחבה היא השטן, שהממשלה שלנו היא ה', שהדף שפתחו בפייסבוק הנושא את השם המפורש הוא ממש מצחיק, שהדף שפתחו בפייסבוק הנושא את השם המפורש הוא ממש פוגע.

בקיצור,
לייטן אפ.

N i r T

New member
פייר - הגזמת

נכון שזה "רק" פורום כלי נגינה ונגנים (שלהם יש כאמור אזניים).. ונכון שזה לא המקום לקבל חוו"ד רפואית אבל זה בכלל לא העניין פה. כמו שאנחנו יודעים לחפור בנושאי ציוד וסאונד וגיטרות אני חושב שאם מישהו מביא ידע וניסיון שהם רלבנטיים לאחוז נכבד מהמשתתפים - זכותו וגם חובתו הנעימה לשתף. אפשר לקרוא. אפשר לקרוא ולהגיב לעניין. אבל תגובה טרולית, ועוד של משתתף בכיר (שניהול הפורום ברזומה שלו) זה קצת לא לעניין.
שב"ש

Kfitzi

New member
פייר - נסחפתם לאי בודד

התגובה הראשונה שלי הייתה ברוח מבודחת לחלוטין ולכן גם חוסר ההבנה שלי על מה המהומה.

כולו קראתי לו "דקוטור ברורי" - לא קיללתי, לא העלבתי, לא כלום.
פשוט, ברוח צחוק ובידחות הדעת, הרגשתי שאומר מציין את המובן מאליו - ולכן קראתי לו בשם המעליב " דוקטור ברורי".

את אסף, אני מכיר כבר איזה 8 שנים (הכירות פורומית בלבד ולמעט מפגש בודד, אני לא חושב שאי פעם ראיתי אותו) - אני זוכר אותו מתלונן עוד על שירות צבאי\עתודה שכזה... כולו - דוקטור ברורי.

אי רסט מיי קייס יור הונור, כן איי פליז בי אקיוזד?

Kfitzi

New member
19, אם הייתי עושה היום הייתי לוקח 25

אם 24, לא זוכר מה המקסימום.
בכל מקרה, את המקסימום

George W Bush

New member
קחו בחשבון שבהנחתה של 25 (המקסימום)

ההנחתה לא שווה בכל התדרים. הנה הגרף שמראה זאת:
אטמים

לי יש את ה-Er25, ובגדול שומעים ממש אחלה, בווליום בטוח מאוד, ועדיין הבסים מקבלים דגש על חשבון המידים והגבוהים. באטמי ה-ER15 (קפיצי, כנראה מה שיש לך), ההנחתה היא אכן שווה הרבה יותר, ולכן חוויית השמיעה צריכה להיות נאמנה יותר למה שקורה בחדר. כמובן, זה בא במחיר של הנחתה מתונה יותר.

בכל מקרה, מומלץ לעשות אטמים, חד וחלק. אם אין תקציב לכאלה (בערך 700 ש"ח), אז פשוטים יותר וזולים יותר. אבל תעשו.

אחלה 11

New member
ההנחתה שעשית היא כנראה 15

והאם היא מספיקה לך לחזרות/הופעות?

אתה יוצא מחזרה ללא כאבים באוזנים או רעשים באוזנים?

למעלה