אטלנטה vs קליבלנד

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני חושב שיש לזה תקדים לא?

זה לא קרה אי שם בשנות השבעים ששניים חלקו את ה-MVP?
&nbsp
בכל מקרה, עם כל הכבוד לחודש המפלצתי של ווסטברוק (ולמרות שהוא מאוד מפנק אותי בפאנטזי) גם אני חושב שהוא לא מועמד כרגע, בטח לא מועמד כמו קארי והארדן.
מצד שני, אם הוא ממשיך בקצב הזה גם בחודש שנשאר, כנראה שהוא יהיה מועמד מאוד לגיטימי ואי אפשר יהיה להתעלם ממנו.
&nbsp
&nbsp

לא.

אבל רוקי העונה התחלק בין שניים בעבר. קיד והיל וגם פראנסיס ובראנד, ויכול להיות שהיו עוד מקרים שאני לא זוכר...
&nbsp
לא יודע איך בוחרים רוקי העונה אבל על ה-MVP יש הצבעה של איזה 100 אנשים שמדרגים 1 עד 5 ויש ניקוד לכל דירוג. הסיכוי לתיקו הוא ממש אפסי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
תודה

משום מה היה לי בראש שהיה מקרה כזה בעבר.
&nbsp
בכל מקרה, אין ספק שהמירוץ השנה יהיה מעניין במיוחד

אם הארדן לא זוכה זה שוד לאור יום

הוא היחיד שמגיע לו לזכות בתואר הזה העונה עד עכשיו.

לא פעם ראשונה. תמיד קורא לו קווין, לא יודע למה.

איליה13

New member
חייב להסכים איתך

בשלב נתון ברבע האחרון, קאבס שיחקו על המגרש 5 קלעי שלשות סבירים פלוס, לברון, קיירי, ג'י.אר, שאמפרט, לאב, בכל התקפה קליבלנד הניעו כדור ולקחו שלשות די פנויות, כאשר חלקן הגדול לא נכנס, אבל בשלב הנ"ל ההגנה של אטלנטה לא עשתה את העבודה, אז אומנם ההרכב של קליבלנד היה יחסית נמוך, אבל היה שם פוטנציאל אדיר, פשוט הפעם זה הלך מעט פחות טוב, והשופטים לא נתנו ללברון, את הכבוד המיותר שהוא זוכה לו ביתר הפעמים, אין לי ספק שבפליאוף זה יסתיים ב 6-7 משחקים, לא פחות מזה

OrEl74

Well-known member
מנהל
נייט רוב בדרך לקליפרס?

יש שמועות שהוא עומד לחתום שם על חוזה ל-10 ימים..
&nbsp
&nbsp

אפקט השלשה המנטלי של קייל קורבר

תנו לי שלשה של בנזאמור, תנו לי שלשה של אנטיץ', תנו לי שלשה של שרודר, תנו לי שלשה של טיג, תנו לי שלשה הארפורד, תנו לי שלשה של סקוט, תנו לי שלשה של קארול, רק אל תתנו לי לקבל שלשה מקייל קורבר. מישהו מוצא הסבר מושכל מה כל כך הורג מנטלית בשלשות שלו? סיים את המשחק עם שתי שלשות בלבד, אבל היה הנדבך המרכזי כשלברון ג'יימס ציין את הנקודות שהרגו מנטלית את המשחק. וזה אכן כך היה, קליבלנד נפלה למשחק חלש מגדר הרגיל, הרבה בזכות הגנה מופלאה ומתוכננת של ההוקס, שתיסכלו את לברון וזה התבטא בעשיית המשחק שלו לא פחות משזה התבטא בעשיית הנקודות שלו. ועדיין אני שואל את עצמי מה גרם לי להרגיש ששלשה אחת שלו שווה ערך מנטלי ל-2 שלשות רצופות של כל אחד אחר.
&nbsp
ברכות להוקס הנפלאים, ברכות לביליץ'. יש לקליבלנד ולבלאט עוד המון עבודה אבל מה שמעודד זה שיש הרבה איפה להשתפר.

נצל"ש, כיצד בוחרים את ה mvp?

ממוצע על פי התפקיד של סלים, כדורים חוזרים בהתקפה ובהגנה,עבירות טכניות וכל שאר המדדים.
&nbsp
כיצד בוחרים את השחקן לסיכום העניין?

איך כל אחד מחליט איך לבחור?

איך שבא לו. המושג הזה נטחן די הרבה, האם זה השחקן הכי טוב או השחקן שהכי מועיל לקבוצה שלו או השחקן שהקבוצה שלו תיראה הכי פחות טוב בלעדיו ביחס לכמה היא טובה איתו ועוד אלף קריטריונים אחרים. בסופו של דבר, כל אחד שמצביע יכול לבחור את הקריטריון שלו ואין איזושהי הגבלה.
&nbsp
איך זה משתקלל? יש פאנל של אנשי תקשורת שכל אחד מדרג את החמישייה הראשונה שלו. מקום ראשון שווה 10, מקום שני 7, מקום שלישי 5, רביעי 3 וחמישי 1. סופרים ביחד את כל הנקודות ומי שיש לו בסוף הכי הרבה מנצח.

למעלה