אטלנטה vs קליבלנד

אטלנטה vs קליבלנד

לברון ממשיך להכנס עם הראש בקיר וכל מה שצריך זה לדעת לנצל את זה נגדו בצורה אפקטיבית, כשאטלנטה עד עכשיו משחקת נכון להוציא כמה זריקה או שניים בלי לחשוב והיתרון שלה מוצדק בהחלט.

סוף הרבע הראשון ראו בדיוק איך מסמנים את לברון עם קצת חוכמה וגורמים לו לאבד את הראש באופן הכי בולט.

נצחון לאטלנטה בסוף וניצחון בסדרה העונתית

משחק קבוצתי חכם מרבית הזמן של אטלנטה ופשוט תענוג לצפות בהם עם חטיפות וחסימות שאפשר שאין מילים ליופי של ההגנה שלהם. ראינו היום את אלופת ה nba המזרח הבאה לפחות, אם לא יהיו להם פצועים.
קלבלנד מצד שני עם בלאט חסר יכולת לטפל בלברון וכפי שראו אותו מיואש לחלוטין ובלי שינוי אמיתי קליבלנד לא יעברו את חצי גמר המזרח אם בכלל יגיעו לחצי גמר.
&nbsp
כל פעם שלברון ניסה להכנס למשחק עצרו אותו בצורה חכמה והוציאו אותו מהמשחק עם משחק קבוצתי פשוט וחכםן ולמרות כבוד מצד השופטים ללברון כלום לא עזר לו.
&nbsp
&nbsp

somone1411

New member
להוקס יש סיכוי טוב לקחת אליפות

אם הם ימשיכו ככה בפלייאוף ואין סיבה שלא, המזרח לא אמור להיות מכשול כ"כ גדול.
עם החולשה של הספרס, אני חושב שאטלנטה מסוגלת לתת פייט לכל מערבית שלא תהיה בפיינלס.
&nbsp
זה עוד רחוק נכון, אבל הקבוצה הזו נראית מצוין ככל שהזמן עובר, אין שם ירידה או משבר. להפך. קבוצה מאוזנת ונטולת אגו שפשוט כיף לראות.
&nbsp
GO HAWKS אחזיק להם אצבעות השנה.

השחקן של אטלנטה שיצא צולע לא נפצע ובריא?

הראו שחקן שלהם צולע החוצה כשהשתקתי את הרסיבר (מערכת קולנוע ביתית) כי הפירסומות עשו יותר מדי רעש ועד שהרמתי את העוצמה של הקול חזרה אולי כבר עידכנו מה המצב שלו.
&nbsp
זה פשוט תענוג לראות את אטלנטה על מסך 50 אינץ ומערכת קולנוע ביתית מלאה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אנטיץ, נקע את הקרסול

עדיין לא עידכנו כמה זה חמור

זה בזכות אטלנטה חייבים לומר ולא בגלל משחק רע של לברון

הם פשוט חיסלו את לברון דרך הגנה חכמה ואהבתי את הפאול שעשו עליו שאמר לו ולכל כוכב אחר בליגה שאין סל קל מול ההוקס פלייאוף או לא.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אם אתה אומר

לא ראיתי את המשחק אז אין לי תגובה על זה.
&nbsp
בכל מקרה, 9 איבודים זה נתון חריג עבור כל שחקן ולא משנה מה הסיבה

off shekel

New member
משחק נוראי של לברון

לא יודע איזה משחק ראית, אבל הוא שיחק על הפרצוף, כל כך הרבה שטויות ואיבודים מפגרים.
זה שקליבלנד עלו ליתרון באמצע השלישי היה לא פחות מנס ועדיין לא באמת יכלו לנצח, הם לא יכולים לנצח את אטלנטה בלי לברון טוב, בטח לא במשחק חוץ.

אטלנטה היא כמה רמות טובות מעל קליבלנד

כאשר המשחק הנוראי של לברון (על פי הדברים שלך) הוא תוצאה של ההגנה של אטלנטה.
&nbsp
ההגנה שלהם הגיבה לכל צעד שלו באופן חכם, כשדאנק קל אחד הם לא נתנו לו לעשות ולכן הוא היה כזה חלש היום.
תביט בפאול שעשו עליו בדרך לדנאק קל ברבע ה 3 או ה 4 או כיצד סגרו אותו מחוץ לקשת היטב וכאשר הוא מסר או היה על הספסל אטלנטה הגיבו בהגנה בהתאם ובחוכמה רוב הזמן.
&nbsp
אטלנטה הגיעו מוכנים למשחק הזה ומגיע להם קרדיט על החיסול ההגנתי של לברון וחבריו לקבוצה. אטלנטה קבוצה פשוט יותר טובה ובסדרה בפלייאוף היא לוקחת את קלבלנד 4-2 או 4-1 אם הם בריאים ולא עייפים כשבליגה הסדירה התוצאה היא 3-1 אם אינני טועה.

off shekel

New member
כרגע היא אולי רמה אחת מעל בכללי

פשוט תפסו יום גרוע של קליבלנד ולנצל חולשות הם תמיד יודעים. במיוחד של לברון שעוד פעם, היה לו יום רע מאוד, אי אפשר לעצור באמת את לברון כשהוא משחק טוב והאיבודים שלו הם יותר תוצאה של משחק בלי יותר מדי מחשבה עם הרבה בלאגן ושטויות, בכלל השנה זה קורה לו די הרבה.
בכל מקרה ברמה הקבוצתית יש פערים, אבל הם מצטמצמים בגלל היכולת האישית שיש בקליבלנד, אם לברון היה טוב אתמול הם כנראה היו מנצחים.
&nbsp
לא נכנסתי למה יקרה בסדרת פלייאוף עתידית אבל אם כבר דיברת על זה, חושב שזה יהיה 4-2 קליבלנד, בפלייאוף הם יהדקו את ההגנה וללברון כבר לא יהיו ימים של 9 איבודים, הסטארים יעשו את ההבדל, זו דעתי.

יום חלש? סליחה? איפה הקרדיט לאטלנטה?

אטלנטה פשוט חיסלו את לברון וכל מוביל כדור אחר של קלבלנד בצורה חכמה מאוד.
&nbsp
האם ראית כיצד הם עצרו את לברון, כאשר הוא כבר עבר שני שחקנים שלהם והיה בטוח שהנה הוא יוכל לתת דאנק, אך נעצר על ידי שחקן אחר שלהם? הם חיסלו את ההתקפה של קלבלנד בצורה הכי פשוטה והכי חכמה והם יכולים לעשות לו, לקריי וכל מוביל כדור אחר של קליבלנד במשך סדרה שלמה של משחקים את זה כל עוד קליבלנד משחקת בדרך הזאת. קריי גם ניסה להכנס פנימה מספר פעמיים וגם אותו עצרו בצורה דומה ללברון.
&nbsp
משחק ההתקפה של קליבלנד הוא שקוף לכולם ולא חכם בכלל ולרוב זה 16-20 שניות הכדור אצל לברון או קריי ולכן קל לעצור את הקבוצה של לברון בדרך הזאת ולכן לברון וקריי נראו ככה מול ההוקס והפסידו להם 3-1 בעונה הסדירה, וכל קבוצה עם שחקנים מתאימים שתשחק באופן דומה יכולה לחסל את משחק ההתקפה של לברון וחבריו כל עוד הם משחקים בצורה הזאת בהתקפה.
&nbsp
לדעתי אין לקלבלנד סיכוי מול אטלנטה בריאה כולל כאשר לברון ביום מעולה, וזה יגמר 4-2 או 4-1 להוקס בלי שלברון או קרי יהיו פקטור בסדרה כזאת.

לא כזה יוצא דופן אצלו..

הוא מאבד העונה 4.3 למשחק... (הכי גבוה בקריירה)
דיי מבזה

משחק טוב

על לברון - לא רואה שינוי בהגנה של אטלנטה חוץ מחילופים תוך כדי הפוזישן. אטלנטה עשה דאבל טים מעולה עליו ברבע האחרון, אבל זה לא השפיע באמת על ההתקפה של קליבלנד או על המשחק של לברון, אם כבר אז עזר לייצר זריקות טובות עם הנעת כדור מצד לצד במקום שלברון ישתלט 20 שניות על הכדור, אז אפשר להסתכל על זה כדבר חיובי ואולי לקוות שאטלנטה תעשה את זה גם בפלייאוף. לברון אמר את זה בעצמו, שהוא איבד 5 כדורים מתוך "careless" ועוד 4 שהותקפו ע"י ההגנה של אטלנטה, אבל שבאשמתו.

אני לא אגיד שהמשחק הוכרע בגלל הטעויות הבלתי מחויבות של לברון, זה נראה לי יותר עמוק מזה [למשל, העובדה שמוזגוב לא היה קיים, ולכן אטלנטה קלעה חצי מהנקודות שלה בצבע, ובאחוזים מאוד גבוהים. זו הבעיה הכי גדולה שהיתה לקליבלנד לפני הטרייד וזכינו לראות את זה שוב] אבל כמו ש-off כתב, כשאין לך לברון טוב זו [צריכה להיות] בעיה.

** משחק שלישי ללברון העונה עם 9 איבודים. ב-842 משחקים [11 עונות] שקדמו לעונה הזו? שלושה משחקים של 9 איבודים.

** דייויד בלאט מדבר בסיום המשחק.

** לברון מדבר בסיום במשחק. וגם כאן.

** כריס פידור ['קליבלנד.קום'] מדבר על הקאבלירס וגם מנסה לענות על השאלה מדוע מוזגוב לא זוכה לדקות ברבע האחרון [כשבלאט נשאל על זה אתמול בבוקר באימון הוא ענה "כי ככה אני אומר"]. וגם כאן עונה על שאלות.

** החשבון של אטלנטה הוקס ב'טוויטר' מאוד יצירתי. הם עושים כל מיני דברים מגניבים. למשל אתמול, ככה הם בחרו להוקיר את דומיניק ווילקינס.

נצל"ש - עוד כמה דברים

** שרודר קלע הלילה 15 נק' ומסר 8 אס' בקצת יותר מ-24 דקות משחק. השחקן האחרון של אטלנטה שרשם 15-8 בפחות מ-25 דקות? דוק ריברס [16 נק' ו-8 אס' ב-23 דקות] ב-6 באפריל, 1984.

** הארדן הלילה עם משחק של 38-12-12 בניצחון של יוסטון על דטרויט. נשמע כמו עוד ערב הארדני טיפוסי, אלא שמדובר במשחק הראשון מאז ג'ון האבליצ'ק [38 נק', 14 ריב' ו-13 אס'] ב-18 באוקטובר, 1970 נגד פורטלנד ששחקן רושם לפחות 38 נק', 12 ריב' ו-12 אס' בתום המועד החוקי.

** רג'י מילר התארח אצל ג'ימי קימל וסיפר על הטראש טוקינג מול מייקל ג'ורדן. סיפר שבאחד המשחקים היו לו 10 נק' במחצית ולמייקל 4 נק'. הוא התחיל לעשות טראש טוקינג למייקל, כמה שהוא לא יכול לקלוע עליו וזה, כמה שמייקל ג'ורדן הגדול הוא לא באמת גדול. איך זה נגמר? מייקל סיים עם 44 נק' ורג'י נתקע על 12 נק' [למי שהתחיל עם תיירות במקום להצביע בשיעורי חשבון - אאוטסקורד 40-2. LOLZ]. ומה היה הפאנץ' ליין של מייקל? "“You sure, be careful, you never talk to Black Jesus like that".

** עוד משחק לדבר עליו הלילה: וושינגטון הובילה על מיאמי ב-35 הפרש [!] עם 7 דקות לסיום הרבע השלישי [!!] וניצחה רק ב-2 הפרש [!!!].
לא רק זה. וושינגטון קלעה 67 נק' במחצית הראשונה, הפעם ה-159 בהיסטוריה של הפרנצ'ייז שהקבוצה מגיעה למספר הזה ב-24 הדקות הראשונות של המשחק. אבל זו היתה רק הפעם השניה מ-159 המשחקים הללו שהקבוצה לא הצליחה להגיע ל-100 נק' [!]. הפעם הקודמת? 22 בדצמבר, 1985 - וושינגטון קלעה 68 נק' במחצית והפסידה לניקס ב-7 הפרש.

** קווין אולדיפו [אורלנדו] עם ערב של 30 נק', 10 אס' ו-5 חט' והוא השחקן השני בהיסטוריה של אורלנדו מג'יק [26 עונות ב-NBA] שרושם מספרים כאלה במשחק. השחקן היחיד לפניו שעשה את זה הוא דארל ארמסטרונג שרשם 33 נק', 14 אס' ו-5 חט' נגד דאלאס ב-24 בנובמבר, 1990.

שאלה להתחיל איתה את השבוע [MVP]:

הארדן לא מסוגל להחטיא. ווסטברוק דומיננטי כמו ששנים לא ראיתי. קארי מדהים.
&nbsp
האם הייתם מוכנים לקבל עונה שבה ה-MVP יחולק בין שני שחקנים? עד כמה אתם שמרנים לגבי זה?

rapgamer4ever

New member
אני נגד

ואחרי כל משחק של הווריורס שאני רואה אני נזכר שלדעתי לקרי הכי מגיע בינתיים והארדן קצת אחריו.
ווסטברוק מבחינתי לא שם.

אי אפשר לתת לווסטברוק

מלבד זה שהוא נתן חודש מפלצתי עם מספרים מטורפים, הוא עדיין נשאר שחקן מאוד לא קבוצתי.
נראה לי כשהוא זורק מעל 30 זריקות למשחק התאנדר מפסידים.(איפה בודקים נתונים כאלו בלי לעבור משחק משחק?)
גם זה שהוא מוביל את הליגה בממוצע נק' לא מרשים אותי, בהתחשב בעובדה שהוא שיחק פחות משחקים מהארדן.
וכל מי שיקום ויגיד שהוא מחלק 8 אס' אז איך הוא בדיוק שחקן לא קבוצתי? אני עדיין בדיעה שלי. פשוט תראו איך הוא משחק.
לא צריך מספרים ולא סטטסטיקה.
&nbsp
&nbsp

בסקטבול רפרנס זה התשובה לכל שאלה

שקשורה למתי שחקן עשה ככה או כמה משחקים עם ככה.
&nbsp
יש לווסטברוק 14 משחקים כאלה בקריירה (10 סדירה ו-4 בפלייאוף), הת'אנדר ניצחו 4 והפסידו את הנותרים.
מתוך המשחקים האלה 8 הם העונה (!) ובהם המאזן הוא 6-2 שלילי.
&nbsp
http://www.basketball-reference.com...&c3val=&c4stat=&c4comp=gt&c4val=&order_by=pts
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה