אטי תודה

גבוהית1

New member
אטי תודה../images/Emo41.gif

בשבוע שעבר חברה ממש טובה שלי התחתנה, לא היה לי שמץ מה ללבוש חולצה מדהימה הייתה לי אבל חצאית, אוח חצאית רק מהמחשבה של לצאת לחפש התייאשתי, אני שמנה ותמיד החצאיות לא יושבות עליי יפה בנוסף להכל אני גם גבוהה ולמצוא חצאית שתהיה מספיק ארוכה ומספיק רחבה ומספיק יפה ומספיק יושבת טוב זה משהו שממש ממש ממש עד בלתי אפשרי אפילו, למצוא. ואז נזכרתי (יותר נכון הבנתי) שתופרת זה הדרך היחידה ולאיזו תופרת אלך, אמרתי לעצמי שאני מכירה כל מיני תופרות אבל אני צכה משהו מהמם, חצאית מהסוג הכי יפה שיש.. קראתי כאן על אטי, בלי להכיר אותה נסעתי לראשון... נכנסתי לחנות נתחיל מזה שהיא אישה מאוד נעימה (לא יודעת מה אתכן אני לא קונה כלום אצל אנשים לא נעימים (ולא משנה כמה זמן אני מסתובבת בחנות שלהם) ככה שאטי, כבר קנתה אותי.
) היא ישר הביאה לי למדוד חצאית ישר אהבתי אותה אבל רציתי אותו הדבר בקצר. כמה ימים אחרי קבלתי טלפון שזה מוכן באתי, לקחתי תחצאית ואלוקים (ואטי) היא מהממת. אז אטי תודה. תודה ממש הייתי נראית מדהים בחתונה (אני רצה לעבודה אז אין לי זמן לשים תמונה אני אשים יותר מאוחר) כולם החמיאו לי מומלץ.!!!

גבוהית1 התענוג כולו שלי !!!!!!!!!!!

על הפירגון .זו הרגשה נהדרת לאהוב מה שאת עושה ולדעת שגם אחרים אוהבים.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמו בתרגיל בילוש לאט לאט אני מגלה מי מסתתרת מאחורי הנייק .

למעלה