אח שלי מתלבט מה עדיף קודם לעשות פסיכומטרי או להשלים בגרויות ?(חסרים לו תנך לשון ואנגלית)
Y YARONT111 New member 15/4/07 #1 אח שלי מתלבט מה עדיף קודם לעשות פסיכומטרי או להשלים בגרויות ?(חסרים לו תנך לשון ואנגלית)
O olgazi New member 15/4/07 #2 לדעתי כדאי לו להשלים את הבגרויות בקיץ הקרוב. ואז פסיכו'.. יש יותר מועדי פסיכומטרי מבגרויות, לכן עדיף לסיים עם הבגרויות קודם..
לדעתי כדאי לו להשלים את הבגרויות בקיץ הקרוב. ואז פסיכו'.. יש יותר מועדי פסיכומטרי מבגרויות, לכן עדיף לסיים עם הבגרויות קודם..
C C h e n c h o o k New member 15/4/07 #3 בגרויות -אבל לדעתי שיבדוק אם הוא מספיק להתכונן לקיץ הזה(בעצם אלה בגרויות שיש פחות להתכונן אליהן ,הבגרויות האלה קיימות גם בחורף נראה לי. פסיכומטרי הוא יוכל להרשם לאוקטובר אחר"כ.
בגרויות -אבל לדעתי שיבדוק אם הוא מספיק להתכונן לקיץ הזה(בעצם אלה בגרויות שיש פחות להתכונן אליהן ,הבגרויות האלה קיימות גם בחורף נראה לי. פסיכומטרי הוא יוכל להרשם לאוקטובר אחר"כ.
ר רק רצה מסטיק בומבה New member 15/4/07 #7 לא ממש, למיטב ידיעתי זה 60 ליח' (בהרשמה מאוחרת). להשלים אנגלית 5 יחידות, יעלה לך5X60 =300 שח. וזה רק אנגלית, שזה בערך עשירית מתעודת הבגרות.
לא ממש, למיטב ידיעתי זה 60 ליח' (בהרשמה מאוחרת). להשלים אנגלית 5 יחידות, יעלה לך5X60 =300 שח. וזה רק אנגלית, שזה בערך עשירית מתעודת הבגרות.
א אינסייד אאוט New member 15/4/07 #8 אני חשבתי למקצוע../images/Emo3.gif אני לא זוכרת ששלמתי כ"כ הרבה! נראה לי בי"ב שלמתי בערך 200 על כל היחידות.. לא זוכרת.. אולי אפילו פחות.. אין לי מושג
אני חשבתי למקצוע../images/Emo3.gif אני לא זוכרת ששלמתי כ"כ הרבה! נראה לי בי"ב שלמתי בערך 200 על כל היחידות.. לא זוכרת.. אולי אפילו פחות.. אין לי מושג
S SHARON 103 New member 15/4/07 #9 200 ש"ח? זה קצת מאוד... אני שילמתי 400 ויותר חבל שרק לפני שנה החליטו בבג"ץ לבטל את התשלום על בחינות בגרות.... חינוך חינם ...עאלק.....
200 ש"ח? זה קצת מאוד... אני שילמתי 400 ויותר חבל שרק לפני שנה החליטו בבג"ץ לבטל את התשלום על בחינות בגרות.... חינוך חינם ...עאלק.....
א אינסייד אאוט New member 15/4/07 #10 שוב אני באמת לא זוכרת! והתשלום זה כי משלמים למשגיחים (שנשנכרים במיוחד בשבלי זה) ולמי שבודק..
C C h e n c h o o k New member 17/4/07 #11 באקסטרני רגיל זה 30 ש"ח ליחידה לגבי הרשמה מאוחרת אין לי מושג אבל הגיוני שהמחיר יהיה כ60 ש"ח ליחידה ,כמו כל דבר דופקים את המאחרים....
באקסטרני רגיל זה 30 ש"ח ליחידה לגבי הרשמה מאוחרת אין לי מושג אבל הגיוני שהמחיר יהיה כ60 ש"ח ליחידה ,כמו כל דבר דופקים את המאחרים....