אח שלי הצל.

ohhh s

New member
זה שיר מדיסק ?????????

אם כן זה פשוט בושההההההה אנשים

וכתבה ב24 שעות

עם אותן מנטרות שחוקות. אה כן... יש חידוש, סאבלימינל הוא ,אדון שוקו" והצל הוא לא...

kapoya

New member
אני לא מאמין שהוא הרס את השיר של מקייטן

בושה וחרפה!

Da Judge

New member
למה ישר לקטול?

ככה. איכס. עכשיו גם יענו-דאנסהול-רידים עושים עם מזרחית? אחד השירים הסתמיים. מיקרופון זועם, משהו.

טובא

New member
דנסהל??זה??באמת אדם

חשבתי שאתה מבין קצת יותר במוזיקה הזאת...

Da Judge

New member
זה כולה רז!

אחינו היקר, לרגע לא טענתי שזה באמת דאנסהול פרופר. ב"יענו-דאנסהול" התכוונתי כמובן לאיך שהציבור הרחב (אותו ציבור שמאמין שהיפהופ זה כבד כזה אבל ראפ זה סבבה) תופס את המקצב של השיר. כלומר, המשחק על ההייפ והפופולריות שהז'אנר תפס לאחרונה בארץ. עכשיו מילא זה, אבל עוד לשלב את זה עם מזרחית..

Nechi Nech

New member
יא דבילים

הוא התכוון שזה י-ע-נ-ו דאנסהול, ולא דאנסהול אורגינל.

Nechi Nech

New member
עכשיו בוא אני אסביר לך מדוע אתה פח אשפה

אני, רביד, כתבתי והסברתי בתום לב, על מנת שהצדק ייצא לאור. אתה, פח האשפה, הסיבה שבשבילה כתבתי את ההודעה ההיא, כמו תמיד, פח אשפה כהרגלך, מקבל את כוונותיי הטובות בכפיות טובה ובאנוכיות צפויה. אכן פח אשפה. אותך ללוקץ'.

tomoshe

New member
כנראה שתגובה מספר 23 זוכה בפרס

התגובה הכי הולמת.

omerr8

New member
כתוב בעיתון שמי שהפיק את הדיסק שלו

זה מי שהפיק פיפטי סנט, ג'יי זי וריהאנה. האמנם??

אתם יודעים את מה זה מזכיר?

את הקטע של הצל בשיר שלו עם אלון רק יותר מידי....(חפר האמת)...

Funky Giraffe

New member
אל תקרא רק בין השורות, כתבו שיש שם כמה מפיקים

וביניהם ג'ונתן רותם שהפיק את פיפטי ג'יי זי וריהאנה בתקופות החלשות ביותר שלהם.

לא רק המילים..

הביט מזכיר גם את העליה מהשיר של אלון דה לוקו שהוא השתתף איתו שכחתי את השם שלו, בכלל כיאלו לא שציפיתי למשו מפציץ... אבל טוב נו עוד משו למיינסטרים מסומפל...אני האמת התייאשתי מכל האומנים של תאקט מבחינה של משו חדש משו לא צפוי... מה הקשר למפיק זה האומן הורס את השיר בסופו של דבר לא חסר מפיקים טובים עם חרא אומנים וההפך, בארץ בחו"ל... זה לא קנה מידה..

למעלה