אח שלי הצל.

DJ JuVi

New member
בדיוק כמו שאמרתי....

הייטר, הייטר, הייטר. אין מה להוסיף, אבל בכל זאת: Rihanna - S.O.S Lil Kim - Whoa Rick Ross - Push It Chmillionaire - Hip Hop Police Mya - Walka Not A Talka זו רשימה קצרה של חלק מהלהיטים ש-J.R הפיק. הוא עבד עם חצי תעשייה אם לא יותר, ועברו אצלו שמות גדולים מאוד. מעל הכל, לדעתי, נמצא הבחור שהוא החתים ומפיק עכשיו - שון קינגסטון. הבחור הצעיר ממיאמי נחשב לסנסציה, הוא לוהט לחלוטין, ו-"Beautiful Girls" זה אחד השירים הכי מגניבים ומרעננים שיצאו בשנתיים האחרונות, והוא ממשיך עם סינגל שני מצויין - "Me Love". אגב, באמת, תבדקו את הבחור הזה. בכל מקרה, זה בהפקה של J.R. באמת, חלש מאוד. וזה בכל מקרה לא קשור. לא משנה מי מפיק כל עוד הקטעים טובים. יש באלבום קטעים שהופקו על ידי סאב אם אני לא טועה, ואלה קטעים שמעיפים את התחת. הסינגל הראשון על הפנים, פשוט קטע לא טוב. אני מקווה שזו תהיה הרצועה האחרונה באלבום, ככה אפשר יהיה לשמוע את הדיסק המצויין הזה, לכשיצא, ברצף. הדיסק סוף הדרך, אבל ממש לא לרדיו.

Funky Giraffe

New member
תגיד, אתה מקנה לי את הזכות לחשוב שאלו התקופות

החלשות של האמנים הנ"ל? או שאסור לי?

12356

New member
שכחת לציין...

שהוא זיין גם את בריטני!!!111$#%@#$% ווואאאאאאאא@!!@#%%

DJ$upreme

New member
שטויות, ג'ונתן רותם הפיק להיטים

והשתתף באלבומי פלטינה

parnar

New member
ציפיתי לדיסק של הצל

בינתיים השיר הזה הוריד לי את הציפיות מאוד

Poetic Death

New member
כמה הייטרים, ראבאק.

טרחתם לקרוא את הכתבה בכלל? הרי נאמר שם בפירוש שהסינגל לא מייצג את הדיסק, ובניגוד להרבה ראפרים בארץ, אני גם מאמין לו. אתם שוכחים שהוא מנסה להתפרנס ממוזיקה, וחלק מזה זה גם להוציא שירים שיתפקדו כסינגלים ויזרמו במסיבות. אולי בראש ההארדקור המאגניב שלכם זה לא מובן. בכל מקרה, יש לי המון ציפיות מהדיסק הזה, סופסוף הצל בסולו, בלי סאב שיגנוב לו את הספוט לייט, ואני מאמין שהולך לצאת דיסק בן זונה.

moshe alfasi

New member
../images/Emo45.gif

אבל עדיין שיר מאכזב יחסית לסינגל אפילו, קח לדוגמא את "קבל" של שי והצל, שזה הסינגל הכי פופי שיש בדיסק של שי, והוא עדיין מגניב וכיפי שלא כמו השיר המוזר הזה.

Poetic Death

New member
נכון, אבל אני פשוט מתעלם מהסינגל הזה, כבר

שמעתי למה הוא מסוגל (אהמ ריספקט אהמ). וורס מפלצתי.

Funky Giraffe

New member
דרך אגב

אני מאוד מאוד מקווה בשביל הצל שהוא יעביר לג'קי מקייטן תמלוגים, כי אין דבר שהוא צריך עכשיו יותר מכסף. לקחו לו לא מזמן את הכסא גלגלים בכוח מהמפעל כי לא היה לו איך לשלם עליו.

EmGee

New member
צודק בכל מילה

"קרעתי את התחת למען המדינה הזו, גם בצבא" ידוע שמשק משמעת בגלילות זה עבודה מאוד קשה שקורעים בשבילה את התחת...

Nechi Nech

New member
הוא היה מש"ק משמעת בכלא כל השירות החובה שלו

כשהוא נכנס לקבע הוא הגיע ל8200, ולפי מה ששמעתי גם יצא משם מאוד מהר עקב "הפעלת כוח מוגזם כלפיי חיילים" או משהו כזה.

EmGee

New member
זה לא בדיוק הענין

הענין הוא שהוא חושב שבגלל מה שהוא עשה בצבא או בגלל שהוא אמן אז המדינה צריך לתת לו עזרה מוגזמת וכאלה. שהמדינה תעזור קודם לכל האנשים שבאמת טחנו את החיים בצבא ומה שהם עושים עכשיו זה מתדלקים בתחנות דלק בין הסמסטרים. זה שהמדינה נתנה לו זמן בגלגלצ זה הרבה יותר ממה שמגיע לאמן ברמתו, והוא צריך כל יום להקריב פרה אדומה במשכן הכנסת כאות תודה.

למעלה