אח יקר

אח יקר ../images/Emo10.gif

לו היית איתנו כאן היום,היינו חוגגים לך את יום הולדתך ה - 63. כמה ימים אחרי שהלכת ,אני נולדתי.. לו נולדתי עשור או שניים לפני.. מה שנשאר ממך זה רק זכרונות,תמונות וקולך ברקע החלל.
*************************************************************** הם ממתינים לקחת אותנו לגן המנותק... את יודעת כמה חיוור ופרוץ הוא המוות כשהוא בא בשעה מוזרה... בלתי מוכרז, לא מתוכנן, כמו אורח מפחיד וידידותי מדיי, שהבאת אל המיטה. המוות הופך את כולנו למלאכים... ונותן לנו כנפיים במקום כתפינו... חלקות כמו ציפורני עורב. בלי כסף יותר, בלי תחפושות... הממלכה האחרת נראית הטובה ביותר... עד שהלסת האחרת תחשוף גילוי עריות... ומשמעת רופפת לחוק צמחי. לא אלך, אני מעדיף משתה של חברים על פני משפחה ענקית.
ג'ים מוריסון *************************************************************** ממש גם היום, לפני 26 שנים נרצח בידי פסיכי ג'ון לנון הגדול
יהי זכרם ברוך
********************************************************************* זה מן יום שכזה , אז... סליחה על ההתפרצות ותודה על ההקשבה. שבת שלום

AeroTom

New member
אממ...מוריסון נפטר ב-3 ביולי...

1971. אבל לנון זה אכן 26 שנים היום

AeroTom

New member
אוי, אופס...../images/Emo122.gif

לא שמתי לב משום מה ל"יום-הולדת". זה מבלבל כשעם לנון זה יום השנה למוות באותו התאריך...
סורי על הבלבול

garcia

New member
וגם האח גרג אולמן נולד ב-8 בדצמבר!

יש סיכוי שגם אני אקבל הארלי ליום הולדת שלי?

TopGear

New member
כן כן, אני זאת הבחורה עם הבאנג'ו...

וחוץ מזה אני לא מדבר איתך... נוסע לביקון במרץ ולא קורא לי...

garcia

New member
אל תיקח את זה קשה

אני רק אנחם אותך בזה שכל שנה ב-5 השנים האחרונות אני אומר שאני נוסע לביקון במרץ ואף פעם זה לא קורה. על פי מה שהבנתי דרק טראקס יעזוב את אריק קלפטון באמצע הסיבוב שלו העולמי שלו בתחילת חודש מרס כדי לחבור לאחים אולמן. זה ממש מדכא לשמוע שקלפטון מנגן בכל רחבי העולם כולל סין אבל לא מתכוון להגיע לכאן.

Aeroguy

New member
מזל שאני רואה אותו בפברואר! ../images/Emo13.gif

אגב, מי מחליף אותו אצל אריק? ובאותו נושא... הטור הזה של קלפטון היה אמור להיקרא משהו כמו Derek And The Dominos Return, אבל בגלל סיבות משפטיות זה לא נקרא כך. דרק בא בתפקיד דווין. וגם הסטליסטים מלאים בשירים מ- Leyla ומ-Live At the Fillmore. הנה, למשל, הסטליסט שנוגן היום בטוקיו: Setlist 01. Tell The Truth 02. Key To The Highway 03. Got to Get Better in A Little While 04. Little Wing 05. Why Does Love Got To Be So Sad? Sit Down Set 06. Rambling On My Mind (EC Solo) 07. Outside Woman Blues 08. Nobody Knows You When You're Down and Out 09. Running On Faith 10. Motherless Children 11. Little Queen of Spades 12. Anyday 13. Wonderful Tonight 14. Layla 15. Cocaine Encore 16. Crossroads נראה נפלא... ממש מקווה לפתיחה חזקה כזאת גם במלבורן. אגב, זאת הלהקה שמנגנת איתו: The Band: Eric Clapton - guitar, vocals Doyle Bramhall II - guitar Derek Trucks - guitar Chris Stainton - keyboards Tim Carmon - keyboards Willie Weeks - bass Steve Jordan - drums Michelle John - backing vocals Sharon White - backing vocals חוץ מאריק, דויל ודרק, אני ממש מחכה לראות גם את כריס סטיינטון, שב-1970 ניגן בשניים מהאלבומים האהובים עלי - Leyle ולפניו Mad dogs & englishmen המדהים של ג'ו קוקר.

Abbe Faria

New member
טופגיר, אתה יודע שאתה נאחס?

הצלחת להעביר את קללת הרוק הדרומי גם למנחי טופגיר?!

TopGear

New member
נאחס ביי ניים נאחס ביי רפיוטיישן...

נחש איפה הייתי בספטמבר 2001?
... תראה מה עשית לשרשור של מוריסון
...

Abbe Faria

New member
חדשות משמחות

בדיוק עכשיו קראתי שקלרקסון הודיע השבוע בראיון ברדיו שטופ גיר תחזור באמצע ינואר! מצבו של האמונד כבר טוב והתוכנית הטובה בטלוויזיה חוזרת!

crazy mofo

New member
מוריסון נולד, גרג אולמן נולד, וג'ון

לנון נרצח, וגם דיימבאג הגיטריסט הענק של פנטרה (אני יודע שזה לא הפורום הנכון, אבל תראו איזה מקריות.....) נרצח ב- 8 לדצמבר. אחד המוזרים.......

epitaph

New member
דווקא לדעתי זו לא מקריות...

הקטע של הרצח של ג'ון לנון ודיימבאג. איכשהוא נראה לי שזה היה חלק מכל התוכנית של הרוצח של דיימבאג. לצערנו אי אפשר ממש לברר את זה כי גם הרוצח לא שרד הרבה אחרי הרצח.

nik19864

New member
../images/Emo16.gifהיום לפני 26 שנה

ב-8 בדצמבר 1980 נרצח ג'ון לנון ע"י פסיכופט בשם מארק צ'פמן ( יימח שמו ). כעת אני שומע את אלבום הסולו הראשון שלו אחרי פירוק הביטלס, PLASTIC ONO BAND מ-1970, שהוא אלבומו הטוב ביותר ( עם כל הכבוד ל-IMAGINE ), אלבום אישי, כואב שלשמוע אותו זה כמו לשכב על ספת הפסיכולוג\פסיכיאטר ולשפוך בפניו בצורה הכי כואבת ומצמררת את כל דעותיך, צרותיך, בעיותיך וכ'ו... אלבום שווה!!! חוץ מזה שתמיד נזכור את ג'ון לנון כבאדם נועז, מרדן, לוחם למען השלום, איש שכולנו אוהבים...גיבור מעמד הפועלים!!! ( השיר הזה מתנגן אצלי כעת...).

melancholy man

New member
מוזר, אני זוכר אותו בדיוק ההיפך

הוא נראה לי מעולם כאדם נועז, לוחם גדול, או מישהו אהוב, יותר כמו רודף תשומת לב, שיטחי ואיש לא נחמד במיוחד, אבל האמת היא שיש שני ג'ון לנון. ג'ון לנון של שנות השישים, היה אומן הפשטות במילים ובמוסיקה, הוא הצליח לתאר חיים שלמים בשנים וחצי/שלוש דקות ולהוסיף להם לחן שזוכרים כל החיים, אח"כ כשהוא והביטלס נכנסו לקטע פסיכדלי ואומנותי יותר, הוא הצליח, בזכות אותה פשטות להפוך את הכל למובן ולתקשר ישירות עם המודע והתת מודע של המאזין באמצעות מילים ולחנים. ג'ון לנון ההוא, היה חלק מרכזי ממי שכתבו מחדש (למה כתבו מחדש, בעצם, ממש כתבו) את הספר על איך נשמע שיר פופ רוק מושלם ועשה את הכל עם המון כריזמה וחן. לנון השני, הוא זה של שנות השיבעים, שניסה להשתמש באותה פשטות להעביר טקסטים פוליטיים ובכריזמה שלו להוביל מאבק, הבעיה היא, שהכריזמה התבררה כאגו והפשטות, כשתורגמה לטקסטים פוליטיים לפשטנות, מכותב שירים אולי המוכשר ביותר בסביבה, הוא הפך לכותב ג'ינגלים מוכשר להפליא, הלחנים הפשוטים והנפלאים היו שם כל הזמן, אבל התוכן, לא ממש עובר את גיל העשרה, לפחות לא אצלי. יש כמובן, לנון שלישי, זה שאחרי הרצח, "המנהיג ללא חט" הענק והמיתי והגדול מהחיים, אליו, בכלל לא התחברתי מעולם, זה כבר לא עובד עלי, אבל לנון הראשון, זה של הביטלס, לוקח מקום ענק בלב שלי.

lordamsalof

New member
משום מה, אני לא מצליח

להשיג את האלבום המדובר בשום מקום. עשרות אלבומי סולו של לנון מופיעים על המדף בכל חנות, אבל דווקא את זה אין בכל המקומות שאליהם אני מגיע. והמוכרים הרבה פעמים לא מכירים או לא יודעים מתי יהיה. פתרונות, מישהו?

למעלה