מורדי פרסלי
New member
אח יקר ../images/Emo10.gif
לו היית איתנו כאן היום,היינו חוגגים לך את יום הולדתך ה - 63. כמה ימים אחרי שהלכת ,אני נולדתי.. לו נולדתי עשור או שניים לפני.. מה שנשאר ממך זה רק זכרונות,תמונות וקולך ברקע החלל.
*************************************************************** הם ממתינים לקחת אותנו לגן המנותק... את יודעת כמה חיוור ופרוץ הוא המוות כשהוא בא בשעה מוזרה... בלתי מוכרז, לא מתוכנן, כמו אורח מפחיד וידידותי מדיי, שהבאת אל המיטה. המוות הופך את כולנו למלאכים... ונותן לנו כנפיים במקום כתפינו... חלקות כמו ציפורני עורב. בלי כסף יותר, בלי תחפושות... הממלכה האחרת נראית הטובה ביותר... עד שהלסת האחרת תחשוף גילוי עריות... ומשמעת רופפת לחוק צמחי. לא אלך, אני מעדיף משתה של חברים על פני משפחה ענקית.
ג'ים מוריסון *************************************************************** ממש גם היום, לפני 26 שנים נרצח בידי פסיכי ג'ון לנון הגדול
יהי זכרם ברוך
********************************************************************* זה מן יום שכזה , אז... סליחה על ההתפרצות ותודה על ההקשבה. שבת שלום
לו היית איתנו כאן היום,היינו חוגגים לך את יום הולדתך ה - 63. כמה ימים אחרי שהלכת ,אני נולדתי.. לו נולדתי עשור או שניים לפני.. מה שנשאר ממך זה רק זכרונות,תמונות וקולך ברקע החלל.