אחר הצהרים טובים....

yaely12

New member
חג עוגות גבינה שמח ../images/Emo24.gif../images/Emo34.gif

שלום יקרים לי,
דיברתי עם בימבו לפני כמה ימים, המחשב שלה חולה מאוד, והיא עושה לו בייבי סיטר, עד שהמחשב לא יבריא היא לא תיכנס. זה לא רק העכבר זה גם החתול וגם החתול של השכנים. תודה לכם וכיף לראותכם יעלולי

emmy5

New member
עכשיו אני מרוצה ,עם עכבר וחתול

אני יכולה להתפייס, כל עוד היא במצב טוב .... אני מסכימה שתעשה להם בייבי סיטר ..

נֵנָה

New member
איזה שיר חמוווווודי קבלי ../images/Emo24.gifי

ערב טוב לכם. חזרנו על ארבע אחרי יום שלם של התרוצצויות בכל מיני מקומות שמוכרים, שיש, כיורים, ברזים, קרמיקה. בהתחלה היינו מסוחררים לגמריא ולא ידענו בין ימיננו לשמאלנו, אך לאט לאט, עם כל ביקור וביקור בכל מקום, למדנו כל פעם פרטים חדשים שלא ידענו. אמנם עדיין איננו מומחים, אבל לפחות אנחנו כבר יודעים מה אנחנו רוצים וגם זה משהו
יש עוד שתיים-שלוש כתובות שאנחנו מתכננים לבקר ואז נוכל להחליט
באמצע אכלנו ארוחה טעימה ב"קפיטלו" בקניון רננים, שהשיבה את נפשנו ונתנה קצת מנוחה לרגלינו העייפות
מה גם שהזכירה לי בילוי נחמד שביליתי שם פעם עם חברות יקרות שלי
אני מצרפת לכם כאן ספר מתכוני עוגות גבינה לשבועות. ספרו אחרי החג, איזו עוגה אפיתם ואיך היא היתה כדי שנוכל לתת להן ציונים
שיהיה לכם בהצלחה

maxima

New member
ערב טוב....כולם../images/Emo141.gif

אני לא מצליחה להקטין את גודל התמונות מצטערת בתמונה ההר המושלג שצפה עלינו מכם מקום בטיול

maxima

New member
תודה ננה............/images/Emo140.gif

לא מצליחה להקטין את הגודל שיירת הג'יפים בם נסענו בהרים

yaely12

New member
המפוזרת מנצרת זו אני../images/Emo66.gif

שלום חברים טובים שלי, כבר אמרתי שאני שכחנית אז... ראשית אופי מה זה נהניתי. זוכרת איך היינו שרים בגיל 10 את השיר בשינויים קלים ונהנים ממנו. המילים כל כך זורמות ויפות, הביאי עוד, אישית אני ממש אוהבת מפרי עט הגולשים יותר מכל דבר אחר. אמי, שובבה. איך צחקתי מהתאור שלך על בימבו.. שרק תהיו בריאים יעלולי

maxima

New member
יעלי...../images/Emo13.gif....אולי נעשה תחרות

מי שכחנית יותר גדולה..... אבל לי יש שיטה אני רושמת הכל ואם אני שוכחת לרשום.......מממממממ אז זו בעיה....

נֵנָה

New member
לפזי ../images/Emo51.gif על שירי שבועות ../images/Emo6.gif

גם תצוגת המטוסים ממש מדהימה
עוד מעט יגיע אלי בני והוא בודאי ישמח לראות אותה

zigd

New member
לפזי ../images/Emo54.gif

לפזי שלום רב : נדהמתי למראה המטוסים ולתצוגה המדהימה , ראשית מברך אותך על החומר המוצג כאן בפרום זה על ידך , מטוסים, שירים לטינים, בדיחות . וכו" ועל כך תודתי האישית נתונה לך.

pazi66

New member
zigd תודה לך, אני אוהב את הפורום

ולכן תורם את כל כולי למשימה שלקחתי על עצמי לנסות להעשיר את המוצג פה עם נסיוני בתקשורת מחשבים . לפעמים הפרה רוצה לתת יותר מאשר הגדי רוצה לינוק... או משהו כזה.... ואז אני מסתבך. לכן כל כך שימחה אותי הערתך ועל כך אני אסיר תודה לך

pazi66

New member
פורום נכבד, במסגרת חיפושי באינטרנט

אחרי שירי שבועות, לפי בקשת אממי, עליתי על תיבת נגינה מהממת .... תיבת נגינה של ערוץ 7 - שירי ארץ ישראל.....מזרחי,חסידי,חגים ועוד... ביצועים נהדרים משתף אותכם במציעה הגדולה תיבת נגינה שירי ארץ ישראל

zigd

New member
פזי ../images/Emo54.gif

ושוב פזי ערב טוב . אהבתי , אהבתי , אהבתי , ועכשיו כשרואה אנוכי את יכולתך והתמצאותך בשטח אבקשך נסה למצוא עבורי , את השירים של הזמר " ג'וני פרסטון " המוכרים לך השירים שלו ? ומבין אני שברגע זה הכנסתי אותך , לאתגר (יצאת גבר ?)

pazi66

New member
אהלן zigd , אולי אתה מתכוון לזמר

Billy Preston אם לא כתוב לי באנגלית את השם של הזמר שאתה מחפש.... השם המדויק שלו באנגלית תודה

למעלה