אחר הצהרים טובים....

jacobf2

New member
אחר הצהרים טובים....

מי מכם זוכר עדיין את קפה ליבר

emmy5

New member
יעקבי , זוכרת זוכרת ,לא אהבתי

אבל עכשיו אני רוצה
...... יכול להיות אלית ... יש אתר של נוסטלגיה ... מה אתה חושב שהתמונה הזו שאני אצרף?

pazi66

New member
תחליף לקפה....בדיחה טובה ../images/Emo13.gif

פולניה אומרת לבעלה: "אני רוצה לעשות בנג'י". "בשום פנים ואופן לא!", עונה בעלה. שואלת הפולניה: "למה לא?". עונה הבעל: "נראה לך? עד שסוף סוף אני אראה אותך נופלת מגובה 50 מטר, את גם תחזרי ?!....".

emmy5

New member
../images/Emo6.gifמסכן ,לי יש תחליף אחר

אני בחיפוסים אחרי השירים ו חומר לחג...ברור שיש לי גם קפה..על ידי ..איך אפשר לא לאהוב קפה? אבל אני בלי סיגריה

pazi66

New member
שירי חג שבועות, מחרוזת,רק בשבילך

מחרוזת שירי שבועות נשמעת ברקע והמילים של השירים על המסך שיהיה לכולנו חג שמח....חג שבועות שמח זה אחד החגים שאני מאד אוהב, שהיתי צעיר ויפה....כלומר ילד בחדרה עירי היתי ב"השומר הצעיר" ואת חג השבועות חגגנו במצעדי ביקורים ברחובות הראשים של העיר, במות להופעות וריקודים בגורן של חדרה (אין יותר-עכשין הגורן הפך לביניני רבי קומות) הבאינו ביקורים מפרי ותנובת הארץ, שרנו, רקדנו ושמחנו והיה לנו טוב לפעמים הינו חוגגים בקיבוצי הסביבה (שהקיבוץ היה קיבוץ) בגן שמואל ועוד אך, איפה...איפה הימים האלה...שלא ישובו עוד

emmy5

New member
פזי,אם ננה לא היתה אומרת ..תודה ...

אני פספסתי ,דווקא את שירי חג השבועות ... המטוסים תפסו את כל ההתענינות...תודה על יופי של שירים ..אבל יותר יפה הזכרונות שלך פזי , כילד ונער בארץ ישראל ..כל זה אני לא יכולה להזכר ..עולה חדשה בארץ ,ללא שפה...במעברה ... מאוחר יותר , כאורחת בקבוץ שער אמקים ,אחרי זה בקבוץ גניגר..חביתי את חג עם כל החוואי שלו ...אני קצת מקנאה בכם ...ויחד עם זה היו לי שנים המאושרים ביותר "כצעירה "...עכשיו אני אומר כמו פזי ..צעירה ויפה. פזי ,תודה רבה

pazi66

New member
אממי, אני שמח שלפחות מישהו קורה

מה שאני כותב כן , אומנם הגעתי לארץ בגיל 13 אך, נקלטתי פה מהר מאד, בגלל היותי ספורטאי מצטיין והיתה לי ילדות נהדרת בכלל התקופה של שנות ה-50 היתה תקופה קסומה פה בארץ ישראל ריח הפרדסים, הביחד , חדוות העשיה והיצירה, הבניה, הקליטה, הפתוח היתה במלא עוצמתה היו אידיאלים, היה בשביל מה לחיות, לא הכל הסתובב סביב הכסף אך,שוב, איפה הם הימים האלה ?

yaely12

New member
בכל מקום טוב, הכי טוב ב../images/Emo82.gif../images/Emo96.gif

שלום חברים,
סוף סוף אני בבית, בלי אוויר בלי רגליים אבל בבית.כל כך שמחה לראותכם.

emmy5

New member
יעלי ,שלום...איפה נעלמה בימבו שלנו?

אני מחכה שאת תשימי את המלח והפלפל לחג השבועות ..אבל יש עוד זמן ...משנה לשנה אני כבר לא זוכרת כלום ,חוץ מהמאכלים גבינה .

bimbo.

New member
אמי'לה, אני פה../images/Emo140.gif

מסתבר שבמחשב היתה בעיה כללית, שפגעה בכל מיני נקודות (עכבר, מקלדת ועוד). אני מקווה שעכשיו יהיה בסדר ואוכל להשתתף כמו תמיד. קראתי את ההודעות (את זה לפחות המחשב לא לקח ממני), אבל לא ניתן היה לכתוב. קראתי את ההודעה של דני "שלום ולא להתראות". הוא מתכוון לפרוש? מדוע? אנא, ספרו לי בבקשה. בנתיים אני מאחלת לכולכם ערב נעים ורק בשורות טובות. אמן ואמן!!

emmy5

New member
בימבו ,חיבוק גדול גדול...התגעגעתי

טוב לראות אותך ביננו ..למשהי יש איזה מדע על מנורה?

היי פזי מגניב אהבתי

בזמן האחרון לא כל כך מגיעה לפורום נמצאת כל הזמן בריצה אבל לא שכחתי אתכם אז ממני דבר חמוד שקבליתי במייל מה דעתך על אמא אוזה כזאת חחחח שולחת שבוע קסום ונפלא ממני סבתא ריקי

emmy5

New member
ליידי סנו,שלום לך ...מקסים ומעניין

כנראה אמא זו אמא ..ממש מעניין ,זה עוד לא ראיתי ..איך מבלים אצלכם את חג השבועות ?

pazi66

New member
שמחתי לשמוע שהכל בסדר אצלך../images/Emo24.gif

אנחנו שומרים בשבילך על הפורום אותי תמיד תמצאי בסביבה, עד שיגרשו אותי בינתיים אני שורד ומחזיק מעמד

offe

New member
מתכון נהדר לעוגת גבינה לחג ../images/Emo6.gif

עוגה, עוגה, עוגה, - ערב טוב (c) את המנגינה כולם מכירים
על ראש הגבעה עומדת פרה סוגרת פותחת הלוע שלה, לועסת תלתן ירוק וטעים. בא הרפתן שואב עטינים, סילון של חלב לתוך הדליים. נשלחת תכולה לחברת "תנובה" מערבבים, בוחשים מוצר יוצרים. חפיסות של גבינה בכל האחוזים, עקרת בית מבינה קונה ללא היסוסים. במיקסר ממזגת עם פריטים מתאימים פאי גבינה לתפארת לחך עינוגים. פרוסת עוגה נוטלת לשדה ניגשת את הפרה מכבדת זו, שעומדת על ראש הגבעה פותחת סוגרת הלוע שלה. ערב חג שמח. offe

למעלה