אחר דתיים חילוניים

ben 911

New member
סקס../images/Emo35.gif מה זה../images/Emo35.gif ../images/Emo10.gif

סתאאאאאאם.
סקס זה טעם החיים. ולא חשוב הגיל. אני מתכוון כל עוד אתה יכול, אנשים בבתי אבות היושבים על כיסא גלגלים לא מסוגלים לעשות הרבה. נוח לי לחשוב שאוכל לתפקד עד יומי האחרון עלי אדמות..אינשאללה.

ben 911

New member
אז זהו שנשים מנגה וגברים ממאדים../images/Emo153.gif

האסטרונומיה העכשווית החדשנית והמתוחכמת נוצרה כדי לגלות עולמות חדשים.. אולי יגלו כוכב שבו הנשים אינן עושות עיניין מסקס כוכב חדש שבו הנשים בניגוד לאותן נשים מעפנות מנוגה ..אוהבות סקס. והכי חשוב שבאותו כוכב הן אינן סובלות מכאבי ראש.

כשאשה אומרת" כואב לי הראש"למה היא מתכוונת..

א] ניכנסת למיטה בלי מקלחת ואתה פשוט מסריח ב] מעביר גיפוף קל על הציצי ויאללה....[כי אתה עייף וצריך לקום מוקדם בבוקר] ג]כי אתה מנסה ומנסה ועוד מתלונן שאתה "לא מספיק מגורה"..ואנו כבר מותשות מהנסיון "להחיות מתים.." ד]כי טרחנו להכין לך ארוחה טעימה..בסיום הארוחה אתה קם מהשולחן [לפעמים מגיב בגראפס] ויאללה לעיתון/טלווזייה.. ה] כי שבנו מהמספרה שינינו צבע תספורת..ואתה....אפילו לא שמת לב.. ו]כי אנו רוצות לשתף אותך מה אמרה הבוסית ואתה ממלמל מתחת לעיתון אה..אהה.אההה... ז] ראה סעיף ג.. ח]כי ישבנו כל החברה ואתה לא הפסקת לנעוץ מבטים ולרייר מול המחשוף של ..תרצה.. ט] כי אתה חושב שנשים מנוגה "מעפנות" ומת לזיין את הצורה של......"

ש ר ה לה

New member
מסכימה איתך בן ש...... סקס זה טעם החיים, עם ש

עם שינוי מהותי!!! סקס עם התחשבות...!!! ואז בחיי שהגיל ממש לא משנה.... כי כשיש אהבה ו/או הערכה לבן/בת הזוג, רק השמיים יהיו הגבול

למעלה