אחרי שתראו את זה

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif הממ.. לא..

זה הולך וקטן..
(יש לי 4 אחים חוץ ממני.. ובגלל זה אני יודעת..
מה גם שבמשך השנים הסכום שמקבלים בילד הראשון קטן..
)

erwr42

New member
לא מכחיש ולא בטיח

אני פשוט התייחסתי לחלק של הניסויים. לקנות בשר\עור\פרוות אני יכול לבחור אבל ניסויים בבע"ח, שלעיתים ממומנים ע"י הממשלה, ונעשים בשם המדע, נעשים כביכול בשמי. וזה מקומם הרבה יותר. אני אגב די מכיר את הנושא, אבל תודה על העצה.

סרט טוב

הנה עוד אחד באיכות טיפה יותר טובה, עם שיר יפה ונוגע ללב... באתר של אנונימוס [ובכל ארגון לזכויות בע"ח] יש מלא סרטונים ממולצים. לא כולם קשים לצפייה.

spraizler

New member
נראה לי שהיא התכוונה אלי..

לא התכוונתי לחפות על זה.. אבל הוא הציג את זה כ: "אבל זה באמת חשוב לראות מה ה"מדע" עושה בשמנו." ואני לא מוכן לזה. מאיפה הוא יודע בדיוק? זה השערות ואחרי זה אנשים סתם מסיקים מסקנות לא נכונות.

באוניברסיטה העברית בירושלים

עשו ניסוי בקוף שנקרא מאליש. הניסוי נעשה ע"י מדען בכיר ומכובד שאת שמו כרגע אני לא זוכרת. למאליש המסכן קדחו במוח,חיברו אלקטרודות וערכו עליו כל מיני דברים מזויעים. אתה יודע מה הייתה התוצאה של הניסוי? קוף יכול לזכור 3 תמונות ברצף. כל הכבוד למדע! אין ספק שזה היה ניסוי שבלעדיו לא היינו יכולים להמשיך לחיות. אני מביאה כאן קישור לכמה סרטונים כאלו. הסרט על מאליש נמצא שם גם בין היתר.

spraizler

New member
וכמה ניסויים אחרים הצילו חיים של

מליוני בני אדם? כל תרופה כיום וגם בעבר נוסתה על חיות. כל תרופה מצילת חיים ולא מצילת חיים נוסו עליהם כמה בני אדם זכו לחיות יותר, להרפא או בכלל לחיות בזכותם?

חמוד, שלא יעבדו עלייך

מה שמשפיע עלייך לא משפיע אותו דבר על חיות. לפני כמה זמן פורסמה כתבה באינטרנט על מדען ש-15 שנה חקר סוג מסויים של סרטן ומצא לו תרופה. אתה יודע על מי הוא עשה ניסויים? על שלייה. כן, כן על שלייה של בני אדם. לא עכברים ולא קופים ולא שפנים. תקרא את הכתבה המצורפת. מומלץ.

spraizler

New member
זה ממש לא קשור..

למה עושים ניסויים על עכברים וקופים לרוב? כי הם הדבר הכי קרוב לאיך שהאדם בנוי.. נכון שזה לא 100% אבל זה נותן תמונה די טובה.. והניסוי שלך מוכיח דווקא שהמדע כן מתחשב.. אם אפשר לעשות על שליה אז לא סתם הורגים חיות. ולא תמיד אפשר לעשות את זה.

זה מדען אחד שמתחשב,

על כמה כאלה עוד שמעת? ואם לא אכפת לך , ממש לא מזמן היה מחקר שאומר שאנחנו רחוקים גנטית מהקוף הרבה יותר ממה שחשבנו. תכנס לאתר של האגודה נגד ניסויים בבע"ח. הם מסבירים את זה הרבה יותר טוב ממני. יש כל כך הרבה רופאים שהם נגד ניסויים, אנשים שהם במקצוע שהבינו שהניסויים האלה לא מובילים לשום מקום...

spraizler

New member
את צודקת.. אמנם אנחנו רחוקים

יותר ממה שחשבנו אבל זה עדיין הכי קרוב שנמצא בלי לנסות דברים על בני אדם. אין מה לעשות, כמו בכל דבר מכינים טיוטא ובודקים לפני שעושים מוצר מוגמר. גם כאן צריך לבדוק ולנסות. את חושבת שאם היה פתרון אחר לא היו עושים אותו? המדענים בכוונה מתעללים בבעלי חיים כי אבא שלהם הרביץ להם כשהם היו קטנים? לא נראה לי.. ויש הרבה רופאים נגד.. אבל אם תשאלי אותם הם יגידו לך שבלעדי הניסויים היינו מפגרים יחסית לעכשיו בטכנולוגיה ובמדע.. ויותר אנשים היו מתים וסובלים

מיכלצי

New member
אני שואלת את עצמי מה עדיף...

כל אדם שפוי היה אומר שעדיף שבעלי החיים האלו ימותו מאשר אנחנו אבל תחשבו על זה, אנחנו לא כאלה טובים. אנחנו הרסנו הרבה חיים פה בעולם הזה וממשיכים להרוס עם כל פיתוח טכנולוגי. אני חושבת שבעוד 100 שנה נגיד, כמה שנהיה "חברה מפותחת" נהיה ההפך הגמור. טכנולוגיה הורסת את העולם הזה ואת האיזון הטבעי שלו ואנחנו ממשיכים להרוג חיות מסכנות כאילו אין מחר, רק בשביל איזה שמפו לשיער או מעיל פרווה לחורף.

spraizler

New member
נכון.. ועד שאין קווים מוגדרים וכל

העולם לא ירגע שניה וינסח חוקים ועונשים אז באמת זה מה שהולך לקרות.. עוד כ100 שנה משאבי העולם ידלדלו.. ואז אני לא צריך להגיד לכם מה יקרה.

שמפו לשער ופרווה לא נכנסים לניסויים

מדעים וזו סוגייה שונה לגמרי... ואני לא חושבת שאנחנו יותר טובים מהם אבל כמו אמרתי לאפרת לא תרצי לחלות חס וחלילה באיזו מחלה ושינסו את התרופות האלו עליך נכון?

יפעת אני לא יודעת מה איתך

אבל כל הניסויים האלו את מתארת... אז חלקם הציל לי את החיים ואני מכירה באופן אישית עוד שלושה אנשים שחלו באותה מחלה ואותו טיפול שניתן לנו שהציל את חיינו נוסה בתנאי מעבדה אם נסיון למנוע כמה שיותר כאב מבע"ח! שאגב זה הטיפול למחלה הכי נפוצה כיום בעולם! ככה שתיהיא בטוחה שכשאמא שלך חס וחליה טפו טפו טפו תחלה בסרטן תרצי שהטיפול הכמוטרפי המיוחד והחדיש שהיא תקבל ינוסה קודם או שבא לך שהוא ינוסה עליה? זה מאוד יפה להיות נגד ניסויים בבע"ח ונכון שיש כמה חולים שעושים סתם ניסויים אבל 99.9% מהניסויים מצילים חיים! וזה נורא יפה להגיד שאתה נגד ולהיות נאור אבל לא היית רוצה שהטיפול ינוסה עליך ולא על אחיך הקטן אז תפסיקו להיות תמימים תתחברו למציאות! כי ברגע שאתם תצטרכו לקבל טיפול תרצו לדעת קודם מה התופעות לוואי לו ואם יש סיכוי שתמותו ממנו!!!

spraizler

New member
צודקת..

גם אני נגד ניסויים לכל מני תכשירי יופי ושטויות כאלה.. אבל אם זה נוגע להצלת חיים ולהפיכתם לקלים יותר משמעותית.. אין מה לעשות עובדה שאנחנו שולטים בעולם ולא הם.. אולי בכוכב אחר הארנבים שולטים בעולם ואנחנו שפני הנסיון.. מי יודע?

kedeman

New member
בואו נתחיל בקטן

שחברות שמפו וקוסמטיקה יספיקו את הניסויים על בע"ח אחר כך.. יש תרופות שלא חייבים לנסות על בעלי חיים ויש כאלה שאין ברירה אז שיתעסקו בזה אחר כך אבל בתור התחלה קוסמטיקה ושמפו! הידעתם? חברת פרוקטור אנד גמבל שבבעלותה שמפו פנטן והד אנד שולדרס עושה ניסויים על בע"ח עוד מוצרים של החברה: פרינגלס, לא זוכר איזה סוג של תחבושות היגניות לכן כל פעם שאתם קונים פרינגלס אתם תומכים בניסויים בבעלי חיים

kedeman

New member
מוצרים שלה בארץ:

הרבל אסנס, פנטן, הד אנד שולדרס אבקות הכביסה אריאל וטייד משחת כלים פיירי תחבושות - אולוויז, אולדייז וטמפוני טמפקס טיטולי פמפרס וצ'יפס פרינגלס

למעלה