אחרי שתראו את זה

erwr42

New member
אחרי שתראו את זה

יהיה הרבה יותר קשה להגיד לא ידעתי. זה סרט על ניסויים בבעלי חיים. יש בו קטעים מאד קשים, אבל זה באמת חשוב לראות מה ה"מדע" עושה בשמנו.

erwr42

New member
אופס פדיחה. הנה זה:

http://www.free.org.il/movies/world-full-of-suffer.WMV

biggoron

New member
אוי זה נוראי!!! יכלת להזהיר

לפחות... ממש קשה לי לחשוב שיש אנשים שיכולים לעשות חלק מהדברים בכזאת קלות,להעביר אש על חזיר חי עד שהעור מתקלף??להרביץ לכלב תלוי וכל שאר הדברים הנוראיים האלה, ממש כואב לחשוב ולראות כמה איבדנו את הרגש לטבע.

erwr42

New member
מצטער

באמת חבל שלא הזהרתי, פשוט זה נראה לי ממש חשוב. אגב, זה לא שאין מה לעשות עם זה....

spraizler

New member
שמע ראיתי קצת.. באמת מזעזע

אבל ההתחלה לפחות זה מלכודות.. מה הקשר של זה ושל המדע? דבר שני.. אחרי זה תסתכל.. זה אנשים פרטיים שעושים את זה בחווה שלהם, זה לא במעבדה ומדענים רושמים מסקנות ועורכים ניסויים לפי דעתי פשוט כמה אנשים חולים צילמו את זה והעלו לרשת

אתה קצת מכחיש אה?

המלכודות בהתחלה הן בעיקר לצורכי פרוות וכך גם הזרם החשמלי שהעבירו לחיה המסכנה. זה שאתה רואה רק בנאדם אחד עושה את הזוועות הללו זה לא אומר שהוא לא עובד בשביל חברה מסויימת או מעבדה. ודרך אגב, גם הסרטונים שצולמו ב"מעבדות מחקר" לא מאד שונים ממה שראית. אכן, אלא אנשים חולים אבל לא הם העלו את זה לרשת [לפעמים גם לא הם מצלמים]. אף אחד לא רוצה שייראו אותו מתעלל בחיות ככה. באינטרנט יש מלא סרטים כאלה [באתרים של ארגונים לזכויות בע"ח] בכל נושר שתבחר- שחיטה, ניסויים, פרוות, התעללות בשביל הכיף ועוד. אני ממליצה לך להעמיק את הידע שלך בנושא. אתה יכול לגלות כמה דברים די מזעזעים...

biggoron

New member
שושני,את יודעת שיש הרג

המוני של חיות שהוא לא אנושי אבל הוא בא לתקן את הטעויות שלנו,מקומות בעולם שהביאו אליהם חיות לא מהמקום שפשוט משמידים מינים אחרים של חיות וצמחיה ואותם הורגים בהמונים ובשיא קלילות הדעת. סתם נקודת אור בתוך כל הזוועות כדי להרוג שיש הריגות דומות שנעשות למטרה טובה ולא סתם בשביל הצורך שלנו.

יודעת

אתה כמעט גורם לזה להשמע צודק ונכון. אלא טעויות שלנו כמו שאמרת ואנחנו צריכים להפסיק לעשות טעויות הרות גורל שכאלה. אנחנו משחקים עם החיים של בע"ח כאילו שזה היה ברביות.

biggoron

New member
זה ברבריות גמורה

אבל לפחות מנסים לתקן את המעוות שעשינו,אני אומר לך עכשיו שאם זה היה אפשרי הייתי בשמחה מצמצם בצורה זו או אחרת את אוכלוסית האנושות בעולם,שהיא למעשה הצרה הכי גדולה בעולם,תחשבי על זה,פחות אנשים,פחות צריכה,פחות זיהום,פחות הרס אזורים וכו וכו.

spraizler

New member
לא קראתי כי זה הרבה ולא היה להם

עברית.. ניסיתי ולא הלך אבל לפי השם.. לא תודה אני מעדיף לחיות לברוח מהבעיות לא עוזר לכלום

אז בוא אני אספר לך ממש בקצרה

התנועה להיכחדות מרצון של האנושות- לא, הם לא מתאבדים ולא דוגלים בזה. כמו ש- biggoron כתב המין האנושי לא עושה הרבה חוץ מלהרוס כמעט כל דבר טוב שיש לנו. הוא וגם אני היינו מצמצים את אוכלוסיית העולם. איך? פשוט מאד. לא מביאים ילדים לעולם. לא יוצרים המשכיות שתהרוס ותשמיד. הם דווקא תנועה די נחמדה. תנסה לקרוא מה שיש שם, חומר די מעניין.

biggoron

New member
אההה גאוני!!!*מצטרף*

הם גאוניים!!!! זה הרעיון הכי טוב ששמעתי עליו עד עכשיו,והכי מעשי,גאוני לגמרי!!! למרות שהם יכולים לעשות ילד אחד כי אז הם יצמצמו בחצי ולא ב100% וזה גם טוב...

spraizler

New member
כן וכאילו זה ממש יעבוד..

אי אפשר להגביל את אוכלוסיית כל העולם בכזאת קלות..

biggoron

New member
אף אחד ששינויים נעשים בקלות

שינוי מתחיל באדם אחד שמעביר את השינוי לעוד אחד ועוד אחד עד שנוצרת קבוצה שמפיצה את זה, אם האנושות תרצה ואם לא בסופו של דבר יצטרכו להגביל את האוכלוסיה.

kedeman

New member
אבל זה לא באמת יעיל

הילד האחד שלכם לא ישנה כלום לפחות לא לעומת ה-15 ילדים של משפחה דתיה השינוי מתחיל בהקטנת הילודה הכללית - במקום שעל כל ילד נוסף תקבל משפחה יותר כסף מביטוח לאומי אז על הילד הראשון מקבלים סכום יותר גדול שקטן בכל ילד נוסף

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif המממ..

כיום מקבלים על הילד הראשון סכום גבוה וזה הולך וקטן בכל ילד

kedeman

New member
אני לא בטוח

אני חושב שיש סכום דיי גבוה על הילד הרביעי והחמישי

למעלה