אחרי שרשור מסרים

shayCn

New member
זו בדיוק הנקודה

שלפני שהפרשה הזו עלתה,לא ידעתי בכלל שזה חוקי לקיים סקס עם בנות 16 ואפילו התווכחתי עם דניאל שזה לא חוקי,אז מבחינתי(ויתכן מאוד שגם מבחינת רבים אחרים)--זה לא היה קיים(לא שנפתחה לי כאן אופציה חדשה
) .

כל גבר בר

דעת במדינה הזאת לא יתעסק עם תלמידת תיכון ואני מדבר על 30 ומעלה .
מורי נהיגה התעסקו כי היו צמודים איתן ,חיילים הנערות תמיד אהבו חיילים,מסיבות נוער גם בלי אלכוהול אז זוכר שהתקרצצו סביב הנערים השווים.

צורך אנושי בין שני המינים רק חבל שיש צד מנוצל שלא שם לב שהוא מנוצל וזאת מקלות דעת תשומי רצון בחום ואהבה וכו

shayCn

New member
אתה מקלקל אותי

לא ידעתי שמורי נהיגה מתעסקים עם נערות.היה מוטב לו המידע הזה לא היה מגיע אליי.

היו

כאלה שזרמו בכיף בתמורה לשיעורים מוזלים .
והיו מדריכים בפנימיות שגם זרמו .
מי שעובד עם נוער בצמוד יוצא שקורא לו מצבים ,ייתכן שכיום יותר ויותר יזהרו.

shayCn

New member
מדריכים בפנימיות?

גם הם?

אני מאמין שבכל מסגרת שיש גברים מבוגרים ונערות,יש חשש שזה יכול להתקיים..מה עם בתי חולים ומרפאות?רופא ונערה חולה..
מה עם תנועות נוער?חוגים?שכנים?ואפילו בני משפחה..
אני יכול להלחם כדי שזה לא יקרה לבת שלי ועדיין אני יודע שתמיד יש חשש וזה יכול לקרות.

מדובר

למשל בעבודה יחדיו בבית חולים ברזילי היה דיווח שישה נשואה עובדת שם מנהלת רומנים עם 6 רופאים בו זמנית ,והיו המון סיפורים על סקס עם האחיות וכו אתה יודע שנמצאים צמוד מידי קורים דברים.
כיום זה דבר אדיוטי להתעסק בהסכמה בעבודה !

שוב יש כאלו שימשיכו לחגוג לנסות ,יותר נערים ונערות עושים שטויות וחמים יותר .

בקיצור כל אחד שישמור על ילדיו ומשפחתו

shayCn

New member
היה גם דיווח

שמורה ניהלה רומן עם תלמיד תיכון.אז? זה מקובל?
כל הדיווחים האלו ששמעת עליהם הם חריגים.זה לא קורה בכל מקום,זה לא מקובל וזו לא הנורמה.

שי, בנות ה16 זה בדיוק היה פירסום הכתבה

כל מה שעשו זה פירסמו לכולם מה מותר

זה כמו שעושים תוכניות על הסם אונס
ומפרסמים ששם שאי אפשר להוכיח ולקלוט את זה בשום בדיקה, והבחורות לא זוכרות כלום

מה כולם למדים מזה ?

כולם למדים מה כן לעשות, ולא מה לא לעשות

זו שיטת פירסום/היפנוט ידוע

אתה לכאורה אומר שבנות 15 אסורות, אבל אתה בעצם מאיר לכולם שבנות 16 מותרות
אז צאו לחגוג

וכן, זה הולך רק להדרדר

לכן אני כל הזמן כותב לכם שנמכרתם לעבדים ובנותכם לשפחות מין

עצוב מאוד

shayCn

New member
סוק

אתה לוקח משהו שנאמר פעם אחת ויוצר "התרה" והופך את זה לשיטה שגורמת לך לייאוש כבד.למה לך?
מי אמר לך שזה יחזור על עצמו שוב ושוב?

ולא! אין שום מצב בעולם שאני אקבל את זה שלשכב עם בת 16 זה חוקי ומותר..שלא לדבר על בנות 15.אם זה המצב,אז סבבה,אני עובר על החוק.
לא תהיה שום התדרדרות,אני מבטיח לך.לא אצלי,בכל אופן.

shayCn

New member
מעורב

אמא שלי מרוקאית אסלית ואבא שלי נולד בארץ עם שורשים מהונגריה.

מה זה עד לא מזמן?לפני העליה הראשונה?..well..הרבה דברי השתנו מאז

גם המוסר השתנה, אולי אתה בעצם חסר מוסר ואכזרי

רק שהיום זה מקובל , אז מבחינתך אתה מוסרי

אולי בעצם יותר מוסרי לשאת נערה בת 14 לפני שהיא מגיע ל15 גברים עקב הדרדרות החברה ?

shayCn

New member
אני לא חושב שהמוסר השתנה

אנשים השתנו.מתחילים את החיים ברמת מוסר גבוהה ועם השנים הרמה הולכת ויורדת..יש שיגידו שתמורות ההתפתחות והטכנולוגיה יצרו תופעות לוואי בדמות פגיעה בערכים.
אני לא בטוח שנישואים מגיל צעיר זה טוב.בטח שלא בעולם של היום כשרמת החיים גבוהה.מצד שני,גם מספר פרטנרים רב זה לא הכי אופטימלי.
אז נסכים על משהו באמצע בשביל האיזון?

דידי 9

New member
רוצה להפסיק לעצבן? מה קשור חינוך?

ואם כמו שאומרים בתקשורת כרגע, ולפעמים אומרים אמת שם אז אל
תטחן לי ת'ראש על זה כי זה גם לא האישיו-
שהילדות האלו גדלו ובאו ממקומות של מצוקה נוראית בחיים. רובן ככולן הם אמרו. מה אז?
מי יחנך אותם? ולמה למר גולן החרמן ההזוי והדוחה שלא מסתפק בכל הדוגמניות חסזרות המח שהיו איתו,
או האבא חולה הנפש שניצל את אותן נערות שבאו ממצוקה, ועוד עונה לחוקרים שהוא יודע שהן רצו אותו
אך ורק כדי להתקרב לאייל-זה ניצתול או לא בעיניך?!

אין קשר לגיל!
יש קשר לבשלות ,לשיפוט נכון את עצמך, לבחירה מתוך שיקול דעת נכון או קרוב לנכון-שבא בעקבות גיל ובשלות..

גברת ע

New member
חייב להבין מה קשור?

למה אם יש אישה או בחור שלא רוצים ילדים, למה זה אומר שהם לא אוהבים את עצמם?
אני לא מצליחה להבין איך זה קשור אחד לשני?

shayCn

New member
גורם ההזדהות

כשאת מסתכלת על הילד שלך,את כאילו מסתכלת במראה ורואה את עצמך.
הוא מספק לך ראי בצורה שאף אחד לא יוכל לשמש לך.
הוא גם מספק לך דרך לחיים.את זקוקה לדרך הזו,כי את גדלת באותה דרך.זה צורך מנטלי בשבילך.

פסיכולוגית,כשהערך העצמי והביטחון העצמי הם גבוהים,אז אדם אוהב את עצמו.כשאדם אוהב את עצמו,הוא מנסה לקדם את עצמו במישור האישי.
הצלחתי לסדר לך את התמונה?

גברת ע

New member
האמת לא ממש...

אני מכירה כמה נשים וגברים שאומרים ואמרו מאז ומעולםש הם לא רוצים ילדים, אנשים חכמים מצליחים עם בטחון אבל הם פשוט לא אוהבים ילדים או רוצים.

גם יש כאלו שלחילופים אומרים שלרצות ילדים זה בעצם צורך אגואיסטי ומתנשא של אנשים חסרי בטחון שצריכים משהו שימשיך אותם או יהיה אותם כדי שלא יהיו לבד

shayCn

New member
ומי אמר שאדם חכם הוא אדם מאושר?

לפעמים,בגלל שאתה חכם ביחס לסביבתך זה מתסכל שאתה רואה את כל הטעויות מסביב.יכול לכאוב הראש ממש חזק בגלל זה.

מי אמר שאדם מצליח הוא אדם מאושר?
אדם מצליח רואה לעיתים איך המערכת מושחתת וחסרת ערכים למרות שמצליחה או שהוא לא רואה כלום מלבד כסף,מטרות והזדמנויות כלכליות מול העיניים שמעוורים אותו מלהסתכל על שאר תחומי החיים ועל האנשים הקרובים לו.

מה זה 'לא אוהב ילדים'??את יכולה להסביר לי את זה?
כי אנשים לפעמים מתבלבלים כשמסתכלים על סתם ילדים בחוץ וחושבים שככה ירגישו גם לגבי ילדיהם..
כשיש לך ילד,ההרגשה שונה כי זה ילד שלך.ההרגשה לא דומה למשהו שהכרת עד אז.

ילדים=צורך אגואיסטי ומתנשא כדי שלא יהיו לבד.
אם מישהו או מישהי חושבים שבגיל 65-70 עדיין יעמוד לרשותם מאגר החברים ובני המשפחה כמו היום,צריכים כאפה רצינית כדי לחשב מסלול מחדש.
ברור שזה צורך אגואיסטי וחלק מזה גם כדי לא להשאר לבד.

למעלה