אחרי שרשור מסרים

shayCn

New member
אחרי שרשור מסרים

הבנתי שכנראה לא כולם ממש הבינו את דעתי בנושא,אז יש לי הצורך להדגיש שמבחינתי אייל גולן הוא חלאה.לא מוסרי בעליל.יצור מגעיל עם fetish לצעירות.
ההבדל הוא שלא חיסלתי אותו כשהפרשה עלתה.אחרי שראיתי שעושים בתקשורת באופן קונסיטנטי עוולות לאנשים מבלי לבדוק את הנושא לעומק או מבלי שעמדו למשפט וקיבלו את גזר דינם,
ראיתי בעיניי שוב איך התקשורת מעלה על מוקד איש עם תדמית ציבורית,מפרסמת את שמו ועושה בו שפטים בלי משפט צדק!
מתי כן הוא מחוסל כבן אדם מבחינתי?כשהודה ששכב עם צעירות "מגיל 16 ומעלה" לפי ציטוטו.לא פער הגילאים מפריע לי,אלא בגלל שלא סתר ששכב עם בנות 16--שמבחינתו זה חוקי ונכון מוסרית וכי אינו מבין שבמעמדו הציבורי אינה יכולה להיות סתירה.

הפרשה הזו לא תסתיים היום או מחר.התקשורת תחגוג כל פעם כשיעלו עדויות חדשות וכל פעם כשאייל גולן יזומן לחקירה.תסמכו על התקשורת שזה יהיה סיפור פיקנטי בהמשכים שיישפך טיפין טיפין למודעות הישראלית החברתית והקולקטיבית,
כשהתקשורת היא היחידה שמרוויחה רייטינג מהעניין..

ואני חושב

שפשוט הוא לא הפנים מה קורה איתו !
זה שהוא חולה סקס ברמות על כולם ידעו וגם התחתנו ויתחתנו איתו בעתיד!
אלמלא היה מפורסם היה שוכב עם פרחות וכל מיני פצועות מהשכונה מה שנקרא,זה שהוא התפרסם בגלל שהוא זמר זה רק הביא לו יותר ויותר בחורות ורצון עז לטרוף את החיים,הוא פשוט הרגיז אותם היה שחצן לדעתי בכלל לא עובר מסך ,מי שקצת אכל אותה הם חוג מעריציו ששילמו המון על הופעה בבר מצוה ובקיסריה .
לא הערצתי איתו כלל ושהלהיטים שלו היו רינגטונים זה עצבן אותי קלות.
פשוט מזוויע שאבא והבן מזיינים באותו בית יחדיו ,עצוב מאוד שילדות בגלל טבעות מזוייפות או לא יודע מה קפצו על העגלה ושכבו ועשו אורגיות !
בינתיים גם הנערות שיקרו ונכנסו ללופ כזה שהן לא רוצות להיזכר כמי שהפילה את אייל גולן ואחר כך לסבול מחוסר עבודה טובה וכו ראו את המקרה של אורלי מפרשת קצב הפכה להיות בונה ציפורניים בגלל הפרשה.
זה קרה עם זמרים לאורך היסטוריה ,כיום בגלל הרגישות השנאה הקינאה ,מוטב לשכב בשו שו וכמה שפחות ידעו וישתתפו בחגיגה.
עכשיו הוא נח בארצות הברית ,הבין לבד שהפילו פה גנרלים ומצטייני קרבות על ליטוף שד בהסכמה בסלון בבית ,טוב שהוא עף מכאן הוא לא מודל חיקוי נכון לנוער ולמי שאוהב מוזיקה ים תיכונית ,הצלחה והכסף סיחררו אותו יתר על המידה ,קיבל סטירה חזקה!!

לשמור על צניעות נורא חשוב כאן

dori78

New member

מה אתה לא רואה

מה קורה סביבך?
הסקס בכל פינה תקפוץ לדאנס ברים תראה מה הולך,אם תדע איזה פיתויים אתה לא תאמין ,פשוט גבר אלמוני אחר נוסע לתיאלנד לחגוג מה שנקרא,ומפורסם מעכשיו הוא יותר במשנה זהחירות שלא יהיה נתון לסחיטה כספית כאן.

לצערנו מה שחמור שאיבדו את הבושה קטינות נשואות מכל מה שבא ליד פשוט מזוויע!!

גונגל בימינו וכמה חשוב לשמור על עצמנו

למה להאשים את אייל גולן ?

תראה את הבחורות פה בפורום שמקדמות סקס
כי זה נכון ובריא ויש חיבור ובילבולי ביצים

מה הבנות שלהן אמורות להבין מזה שאמא שלהן שרלילה?

איפה ההורים של הבנות האלו שהביאו נשמות לעולם והשאירו אותן הפקר לכל מען דבעי, בשל חוסר חינוך ?

אותם צריך לעצור

להאשים

מה הוא לא רואה ממרום גילו מי קטינה ומי לא.
מה זה אוספים ילדות כמו חתולים ברחוב ,גם אם היא רוצה וכו יש טעם לפגם מבחינה חוקית .
במצב של שכרות רצתה רמזה וכו מבחינת הבית משפט ניצלת אדם שלא בשיקול דעת במידה והיא שתויה קצת והיא מתלוננת עלייך.

האימהות איבדו שליטה לצערנו ,תראה בחייך יחסי אם ובת ,פשוט מזוויע אתה הולך ברחוב בקניון וכל המנוש בולט ברמותואתה אומר לעצמך אך נתנו לה לצאת מהבית כך?

הורים איבדו שליטה נוער אלים וחרמן ברמות על ,הילדה אהבלה רואה שמפנקים אותה מכניסים אותה למקומות בילוי ,חמים עליה וכו וזה מחזק לה את האגו מהחיים הלא נוחים בדרך כלל בבית.

ילדה שמכבדת את עצמה שומרת על עצמה ותמידוזה כלל כמה שפחות הן רואות הנזק הוא קטן יותר

מה זה שיש ברחובות ילדות לאסוף ?

איפה ההורים של הילדות האלו ?

אתה תשאיר את הבנות שלך לחסדי הגבר האתי והמוסרי של שנות ה2000 ?

ואם ההורה לא מתפקד?

אם נערה כזו נולדה לזוג הורים אדישים וחסרי מסוגלות הורית מינימלית?
אז מה? היא הפקר? כל אחד יכול לעשות בה כרצונו כי אין אבא/אמא ברקע?

כל אחד צריך להיות בן אדם מספיק כדי לזהות מצוקה מולו.
ואז לעזור ולא לנצל.

נתחיל בכן, היא הפקר

מפה ההפקר הזה צריך להשען של חסדיו של שאר באי העולם

ומאחר שהעולם מלמד רק לטרף אז לא קיים המוסר הזה שיציל את הנשמות האלו (בנים בנות גברים נשים)

אז להאשים אחרים זה בעיה
זכותו של אדם להיות לא מוסרי
מי בכלל קובע את המוסר?
יש מקומות שבגיל יותר צעיר כבר מפרגעים ילדות
אם אייל היה נוסע למדינה כזו ועושה את מעשיו (כמו שכולם אוהבים לעשות בתאילנד)
אז זה בסדר?

אם אתם לא יכולים ולא יודעים לדאוג לנשמה שאתם מורידים לעולם, אז הימנעו מכך
כי רק צער אתן מורידים לעולם
ולהאשים אחרים לא מוריד מכם את האחריות

המשפט האחרון שלך

זה בדיוק מה שאני חושבת - להאשים את ההורים לא מוריד מכם הגברים את האחריות.

אייל גולן מגעיל אותי.
גברים שנוסעים לתאילנד כדי לזיין ילדות מגעילים אותי.
גברים שמתחתנים על ילדות בנות 13 כי זה נהוג גם מגעילים אותי.

לא מוכנה לקבל את הטענה שהעולם לא מוסרי אז אפשר לעשות מה שבא..
דווקא בסדום ועמורה המוסרי שאני מרגישה לפעמים שיש סביבי, חשוב לשמור על המוסר שלך.

אין צפי שהעולם יתקן את עצמו

זה איש איש לביתו

תדאגי שבני ביתך לא יגיעו למצב הזה
זו האחריות הבלעדית שלך !

להאשים אחרים זה השלכת אחריות

אני אדאג לשני דברים

אחד - לגדל אותם בצורה כזו שאם הם יהיו במצוקה כלשהי הם ידעו שהם יכולים לפנות אלי ולקבל ממני את כל התמיכה שאני אוכל לתת.

שניים - לגדל אותם בצורה כזו שאם הם יהיו בסיטואציה שבה הם הצד החזק הם יושיטו עזרה ולא ינצלו חולשה ומצוקה של מישהו אחר מתוך הקטנת ראש ואטימות.

אני לא

אשאיר כי אני עירני וכו ,כיום ההורים טרודים יותר ויותר בפרנסה וכבר למען השם מדברות ומדברים בפייסבוק יותר ויותר.
גם להורים אין כוח תמיד להתנהל ולהתמודד מול החברה מסביב והמיתרנות וכו .

עצוב מאוד שזה קורה ,אני רואה אך הבדאוים באים לילדי ההורים הגרושים ונותנים מתנות וכו בשביל סקס ,ועוד שלל טיפוסים שמשחרים לטרף .
כל אחד ציך לשמור על ילדיו טוב טוב

shayCn

New member
לא מאשים,רק נגעל ממנו

הבחורות בפורום כבר לא יהיו בנות 16..
זו בעיה רצינית אם הן לא מקדמות סקס..זה אומר שהן לא מעוניינות להתרבות.
מי שלא חושב על ילדים,הוא מישהו שלא אוהב את עצמו.

נשים לא מתרבות ע"י סקס

הן מתרבות ע"י ביטחון ויציבות

אתה לא רואה שהן ספגו הרבה בולבולים ואין פה הרבה אמהות ?

ולמה אתה מצפה מהבנאדם להיות מוסרי ?
אתה מוסרי ?

חוץ מזה פעם היה מותן לזיין אותן מגיל 18
אז מי קובע מה מוסרי ומה לא?
החוק?
בית המשפט?
העיתונות ?

אני מאמין שהפרשה הזו רק תוריד את הגיל המותר
ומה אז?
פתאום זה מוסרי ?

חינוך/מודעות
זה אחריות של ההורים
לא של אחרים

shayCn

New member
יש רמות של מוסריות

כן.לעומת אייל גולן אני מוסרי,כי הגיל המינימלי לסקס מבחינתי הוא גיל מבוגר יותר מ23-24 ומעלה.
אני גם חושב שכל הפרשה עושה נזק ובעתיד היא תהווה גורם שיוריד את הגיל המינימלי לסקס.
כולם קובעים: בית המשפט,העיתונות,החברה.

כדי שזרע יקלט צריכים לקרות הרבה גורמים.

נניח בעוד 5 שנים הגיל ירד ל13

אז זה יהיה מוסרי לשכב עם ילדה בת 15 ?

זה בכלל מוסרי לשכב עם ילדה בת 16 ?

איך אתה מודד מוסריות ?

אחד מהגורמים הוא אי לקיחת גלולות ואי שימוש בקונדומים

מה שאינו מצוין בקשרים שמובילים באמת לאנשהו

shayCn

New member
אני לבד לא מודד מוסריות

החברה בכללותה היא זו שקובעת את הקודים האתיים.
לצערי,לצערך,לצערנו אחרי עליית פרשת אייל גולן לכותרות נראה כאילו
מה שהיה 18+ הפך ל16+ וזה מתוך ראיית החברה איך שקיבלה כ'מה מוסרי?'.
כרגע זה מעלה בי חלחלה וגועל ויש מצב שמה שמתקבע כיום כ16+ יהפוך בעתיד ל13+..מה יהיה הסוף ולאיזה כיוון אנחנו הולכים?
אלוהים ישמור.אני מקווה שאני מתבדה והעולם ישנה מגמה בירידת ערכים ואמות מוסר.
כשזורמים לסקס/סטוצים אז לא תמיד נערכים כראוי/שיכורים שלא חושבים על הבוקר שאחרי.

למעלה