מסר למנהל הפורום, אחרי שהפכתי עולמות בכל אתר קיים של הפועל כמעט, עדיין לא יכלו או לא ידעו לתת לי את המילים לשיר של גל סוקולובסקי על מני לוי... אם מישהו יכול לתת לי - אני אשמח............
איזה שלו שעות חיפשתי אפילו אין לי קצה של חוט מי זה גל סוקולובסקי איפה כתב את השיר איזה קבוצה הוא אוהד אולי על הא יודע תפנה אליו אז שוב אני מצטערת ויהיה לך בהצלחה כינרת אחרת האדומה והלואי ומני לוי יקום כבר בעזרת השם ויהיה בדרבי הבא . אולי יקרה איזה נס.
התכוונתי לשיר לא ממש טוב על מני לוי..... לא את השירים שמעודדים אותו...אלא להפך...רציתי לקרוא את המילים לא משנה...באמת תודה על שחיפשת לי אבל.. מעריך את זה........ אדום עולה.
אדום עולה עולה על כולם . ואנחנו ננצח את כולם בגדול חמסה חמסה שום בצל יין נפגש כולם בכפר סבא . קדימה הפועל באש ובמים ובאבנים גם חחחחחחחחח כינרת אחרת האדומה והצוהלת
את ממש ממש לא שמה לב למה שאת אומרת אה?? מזה "אפילו שאני אוהדת הפועל ת"א" תחשבי טוב למה שאמרת ותראי לאיזה מצב האוהדים של הפועל ת"א הגיעו... אלוהים אדירים. מני, בסה"כ בן אדם תשכחי שחקן כדורגל שכל עם ישראל רוצה שיקום... ואת באה ואומרת אפילו שאני אוהדת הפועל זה אומר שאת במיעוט ביחס לשאר הפועל זה רק מראה למה שונאים את הפועל ברחבי הארץ זה או שאתה מת ושרוף על הפועל או שונא מוות
באש ובמים ובאבנים גם . ואפילו יותר מזה ? מה בכלל אתה יודע על הפועל תל אביב? מה אמרתי ? אני מתפללת כמו כל אחד לשלומו של מני לוי . כואב לי שהוא במצב הזה . מני לוי רצה לשחק כדורגל וזה עלה לו בבריאות . וכל חייו היו כדורגל. וזה לא משנה מאיזה קבוצה הוא . הבנת? לא כל דבר צריך לפרש . מה כותבים ולמה . העיקר הפועל תל אביב ינצחו היום בכפר סבא . חמסה חמסה שום בצל יין מכינרת אחרת האדומה תמיד תמיד וצוהלת
אני עצובה . האדומים שלי לא שיחקו היום וחבל . מקווה שביום חמישי יתנו את הנשמה נגד לידס. משהו קורה בקבוצה . משהו קורה לאדומים שלי וחבל . אני מתפללת שזה משבר זמני . הם יעברו את זה ונעלה על דרך המלך. אז קדימה הפועל . קדימה אדומים שלי. באש ובמים ננצח את כולם כפליים