אחרי מפגש פורום

עוד קרב חניתות

היה גם נגינטה, וקרבות של חרב מול חנית ועבודה של אלכס מול שני יריבים ורק בגלל שכבר נהייה מאוחר אז עצרנו את העבודה, אחרת כולם היו ממשיכים עוד להילחם זה בזה עד זוב דם וירטואלי (וגם קצת לא וירטואלי
)...

אביב tkd

New member
זהו../images/Emo35.gif

נגמרו התמונות? אין את התמונות של הקרבות של אח"כ?
היו עוד המון קרבות...

אביב tkd

New member
לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מעבר לעובדה שאני כועס עלייך כי לא צילמת את זוהר מבצעת הסתערות נטולת טקטיקה,הייתי נשאר עד 10 בלילה לעשות קרבות ACT... ועכשיו אתה גם אומר שאין תמונות
ממש חוצפה, רן...

ransuru

New member
תודה רבה

היה ממש כיף להיתאמן עם כל האנשים והוכחה נוספת שאנשים חמושים הם אנשים נחמדים... ניהנתי מאד לעבוד עם כלים שאני לא חשוף אליהם בדרך כלל והיה שיעור מאלף בהיסתגלות לצורת עבודה שאני לא רגיל אליה עם הכלים המיוחדים של אלקס. כשיהיו לי ילדים אני רוצה ילדה בדיוק כמו הגברת "בשביל הסנסי!!!" אני מקוה לארח אתכם בקרוב במקום שלי בלי מיזרונים ועם סכינים. שוב תודה לכל המורים. שרון. סיסטמה ישראל.

crane

New member
כמה חבל שיכלתי להשאר רק לחצי מפגש

אבל החצי בו הייתי היה מהנה מאוד. אותה אוירה נעימה של מפגשי הפורום השינים, הכנסת אורחים לבבית של מועדון סמוראי ואותם מראות יפים של מורים מתאמנים בשיעורים האחרים בדיוק כמו כולם. תודה לאמיר ברנע האירוח ועל שיעור מהנה שבו הופגנה רמת מקצועיות גבוהה (איך הוא זז כשהוא בריא?!), לשלמה דוד על שהפגין את הבקיאות הרבה שלו בשימוש בחרב (זכרתי אותו בחיבה מהקורס איקידו באוניברסיטה, והשיעור הזה רק חיזק את אותו רושם ישן) והתנצלותי בפני אלכס, שלא יכלתי להשאר לשיעור שלו, שדווקא מאוד סיקרן אותי. תודה לרן שהסכים להתגלגל איתי, ליתר דיוק לגלגל אותי, על המזרן, ולאמיר שנתן לי לחוות איקידו יישומי בראנדורי, וכמובן לכל מי שעבד איתי במהלך השיעורים. מנהלים- ישר כוח!

למעלה