אחרי מפגש פורום

נח גרוס

New member
אחרי מפגש פורום

אז אחרי מפגש הפורום הראשון שלי יש רק תודות לרן חיים ובייבייייייייייייי ארגון מפגש מהנה כל כך. על האירוח במועדון הנעים. למורים: אמיר ברנע, שלמה דוד ואלכס זלזניאק על שנתנו מזמנם והעשירו אותנו בצורה נעימה ומעניינת. וליתר המשתתפים על הרוח החברית, פשוט כיף להשתתף ללמוד ולהתאמן עם כל כך הרבה אנשים נחמדים. מסורת יפה, תקווה להמשך פורה. נח גרוס.

khammel

New member
../images/Emo45.gif מאד נהניתי

תודה למורים, למארגנים ולכל מי שעבדתי איתו. לא נגעתי בטונפה איזה 15 שנה בכלל, היה לי ממש כיף לחזור לקובודו. כן ירבו מפגשי פורום.

amir_aikido

New member
../images/Emo51.gif לכולם - מאוד נהניתי

תודה לאמיר ברנע על האימון ען הטונפה - כלי מעניין ששלא הכרתי מעולם. תודה למורי, שלמה דוד, ואני מקווה שגם אתם נהניתים ותודה לאלכס וחבריו מ ACT על חוויה מעניינת מאוד של לחימה עם חרבות ימי-ביניים. השארתם עלי לא מעט סימנים כחולים, ואולי אפילו אוכל להפיק גם מהתרגול המועט הזה מעט לקחים למרות ההבדל בסוג החרב. היה כיף
אמיר

אביב tkd

New member
מפגש פורום

דבר ראשון- כ-ב-ו-ד למארגנים: רן, חיים ונעה. מפגשים ברמה כזאת תמיד מוזכרים לטובה. כאדם המתאמן באמנות לחימה שאינה סובבת סביב נשקים, מאוד נהנתי להשתמש, להכות ולהיות מוכה בטונפה, בוקאן, חרב אירופית וחנית. מאוד מעשיר, מאוד תורם, ואני מדרג את הסמינר הזה כ"הסמינר הטוב ביותר שחוויתי"- קצת רציני- לא מדי, אבל יש מכות, והרבה מהן. תודה לכולם, למורים, לחבר'ה שהתאמנתי איתם בשני השיעורים הראשונים, שמפאת זיכרון כושל וחוסר רצון לשכוח אנשים, אני לא אזכיר את שמותיהם, לזוהר- על הקרב והbullrush בסוף, לדניאל- על זה שנתת לי לחבוט בך (וגם לבעוט...). ועוד מילה לכל המבריזים למינהם (אגב, גם במפגש הקודם היו כמה), שחתכו בשיעור האחרון, הפסדתם את שיעור מאלף בנשק ,ואם חשבתם שקנדו/קנג'יטסו זה מספיק- תשאלו את זוהר, דניאל, אמיר, סנאסיי שלמה ועוד כמה שלא הבריזו... להבא תדעו שלא שווה לברוח. ועוד דבר אחד: "בשביל הסנאסיי
"

ארליכית

New member
../images/Emo6.gif

בשביל כבוד הילדות הקטנות והמוכות מהצפון שמעולם לא החזיקו חנית בכל ימיהן
אני אומרת מראש, אני אחרי ליטר וחצי או יותר של קולה בגוף שלי... רמת הסוכר פה גבוהה ומביאה בעקבותיה היפראקטיביות... היה לי כל כך כל כך כיף!!!! היה נפלא לפגוש את כולכם. האנשים שהכרתי כבר, האנשים החדשים שהכרתי, האנשים שדחפו אותי לקרבות, האנשים שבקרבות השאירו לי סימנים כחולים על מקומות שבכלל לא חשבתי שיהיו כחולים וגם האנשים שסתם רצו להרביץ לי בלי קשר...
היה כל כך כיף!!! אתם נפלאים ואני אוהבת אתכם! לכל המורים, המון תודה, השיעורים היו נפלאים וממש מעניינים. ותודה לכל המארגנים כמובן
באמת שזה היה אחד הימים הכיפים!
המון המון תודה לכולם. מה חבל שצריך ביום ראשון לחזור לצפון וללמוד...
זוהר

אביב tkd

New member
נו באמת../images/Emo70.gif

לא ידעתי מה אני עושה, עבדתי אינסטנקטיבית והיה לי מזל... מזל שהסכין (גומי) הגיע אליה רק אחר כך...

ארליכית

New member
אני קוראת לזה זינוק

והמשך עבודה עד שארליכית מושפלת אל הקרקע בלי הרבה אפשרויות לזוז
ודרך אגב, פספסת שלא היית באימון אצל חיים ביום שבת, היית צריך לראות מה עשו לי
כמעט שלחו אותי לטבעון חזרה באריזה בדואר
זוהר

אביב tkd

New member
"לארוז לך?"

לא היית מושפלת... סתם החלטת באמצע שאת עוברת לעשות קולות של חסה...

ארליכית

New member
היי היי! אני מבקשת!

אני ניסיתי לעשות קולות של מזרן, כדיי להסוות את עצמי בסביבה

היה מעולה!

זה כבר נהיה קלישאה מרוב שכל מפגש אומרים את זה, אבל אני אישית באמת נהנה מאוד מהמפגשים הללו. המפגש האחרון לא היה יוצא דופן במובן הזה
... תודה למורים שלימדו (לפי סדר הלימוד): אמיר ברנע (המורה שלי), שלמה דוד ואלכס ז'לזניאק. תודה למי שעבד איתי (במיוחד ל- crane על הגלגולים על הקרקע), תודה גדולה לזאב פוקס (ולחנן שליח המצווה) שהביא לנו עותקים מירחון אמנויות הלחימה אותו הוציא לאור בזמנו, "חרב לעט" (עדיין נותרו לא מעט עותקים. הם יחולקו במפגש הבא שיהיה בערך עוד חודש וחצי ויעסוק בתחום שדומה אך שונה ממה שהיה במפגש הזה. פרטים - בהמשך
), ותודה לכל מי שבא ותרם למפגש הזה
מאוד נהניתי משלושת השיעורים. מהשיעור של אמיר ברנע המורה שלי כמובן, מהשיעור של שלמה דוד ומהדגשים השונים בעבודה עם בוקן (שאצטרך לזכור. "מקסימום" ננצל את ההבטחה שלו להעביר עוד שיעור במפגש נוסף
), ומהעבודה החופשית אליה נחשפתי במסגרת השיעור של אלכס ז'לזניאק, ה-MMA של עולם החרבות והלהבים כמו שהוא הגדיר זאת: עבודה יפנית / סינית / אירופאית / פיליפינית / you name it. חרב / יארי / נגינטה / עבודה מול יריב בודד / שני יריבים / חרב מול חרב / חרב מול חנית... הכל הולך (כמו שאומרים: "הצצתי ונפגעתי"
). מפגש פורה ביותר. והודעה לסיום: מישהו שכח באולם משקפי שמש
. המשקפיים אצלי, אז נא ליצור איתי קשר לקבלתן. שוב תודה, רן.

שכחתי לכתוב החלמה מהירה לאמיר ברנע

שהגיע היום חולה עם חום לשיעור, לא שנראה לי שמישהו שם לב...

אביב tkd

New member
../images/Emo6.gif

"אני מר בחור, ואני אראה לכם איך מרביצים אחד לשני עם טונפה"

למעלה