אחרי התואר ברגע שהתואר הנכסף יהיה בידכם... מה תעשו עם עצמכם?:)
@ @יעל@ New member 7/2/07 #9 אין לי מושג. קודם שאני אסיים את הראשון. בכלל מה אפשר לעשות עם רב תחומי קרימינו'?
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 7/2/07 #10 תואר שני../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif או הסבה לתואר ראשון אחר..
ה הייבי New member 7/2/07 #11 סטאז' כי אחרת אני רק "משפטנית" ולא "עורכת-דין" ואח"כ? אלוהים גדול.. אולי תואר שני, אולי סתם אקרע ת'תחת בעבודה
סטאז' כי אחרת אני רק "משפטנית" ולא "עורכת-דין" ואח"כ? אלוהים גדול.. אולי תואר שני, אולי סתם אקרע ת'תחת בעבודה
R RichardSmith New member 8/2/07 #12 זאת ברוכה הבאה? לא זוכר אם ראיתי אותך כאן בעבר. כמובן ב"סטודנטים"...
R RichardSmith New member 8/2/07 #29 אז ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif הרגישי כמו בבית. מעוניינת בקפה? יש משחק חביב שפתחתי שרצוי להשתתף (אם יש הזמן...)
אז ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif הרגישי כמו בבית. מעוניינת בקפה? יש משחק חביב שפתחתי שרצוי להשתתף (אם יש הזמן...)
R robroi New member 8/2/07 #13 ../images/Emo40.gif מה זאת אומרת? שיקום חשבון הבנק דבר ראשון טיול כדי להתרחק מהאוניברסיטה כמה שיותר ו כי משום מה עכשיו לא יוצא... (טוב אולי שיקום החשבון לא ראשון)
../images/Emo40.gif מה זאת אומרת? שיקום חשבון הבנק דבר ראשון טיול כדי להתרחק מהאוניברסיטה כמה שיותר ו כי משום מה עכשיו לא יוצא... (טוב אולי שיקום החשבון לא ראשון)
C ChilD SouL New member 8/2/07 #14 כלום. ואם להיות קצת יותר פרקטים אז... אני בונה על להתקבל לקורס צוערים של משרד החוץ או למשרד הסברה ודוברות במשרד החוץ [זאת כמובן אם אחליט להמשיך במקצוע ולא לעבור למשהו אחר...]. אולי אף להתחיל ללמוד לתואר אחר שמעניין אותי.
כלום. ואם להיות קצת יותר פרקטים אז... אני בונה על להתקבל לקורס צוערים של משרד החוץ או למשרד הסברה ודוברות במשרד החוץ [זאת כמובן אם אחליט להמשיך במקצוע ולא לעבור למשהו אחר...]. אולי אף להתחיל ללמוד לתואר אחר שמעניין אותי.